AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Avanafil

rating:
4.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 3 ratings customer
SKU: 330784-47-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Avanafil (330784-47-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Avanafil jalan ku cara ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. aliran getih ngaronjat Ieu bisa ngabalukarkeun hiji cacakan. Kauntungannana avanafil téh nya éta boga awal pisan gancang tina aksi dibandingkeun kalayan hormon séks enhancing lianna. Ieu kaserep gancang, ngahontal konsentrasi maksimum dina ngeunaan 30-45 menit.

Panjelasan Produk

video bubuk Avanafil


Karakter dasar atah Avanafil bubuk

ngaran: bubuk Avanafil
CAS: 330784-47-9
Formula molekular: C23H26ClN7O3
Beurat molekul: 483.95
Ngalembereh Point: 150-152 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Atah siklus bubuk Avanafil

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Raw Avanafil
Ngaran brand: Stendra

Atah Avanafil bubuk Dianggo

bubuk Avanafil pikeun disfungsi Erectile

Kusabab bubuk Raw Avanafil teh tambahan newest ka arsenal obat disfungsi erectile, hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di dinya méméh kami ngalakukeun perbandingan jeung obat ED lianna. Dina percobaan klinis, sakabéh 77% tina lalaki kalawan disfungsi erectile umum anu ngawasa bubuk Raw Avanafil kahontal hiji cacakan dibandingkeun kalawan 54% tina lalaki anu ngawasa placebo. Diantara lalaki kalawan disfungsi erectile patali diabetes, 63% kahontal hiji cacakan sanggeus nyokot bubuk Raw Avanafil dibandingkeun kalawan 42% anu ngawasa placebo.

Hayu urang nempo hasil salah 12-minggu sidang Phase III hususna. Jumlahna aya lalaki 646 anu acak ditugaskeun nyandak boh 50, 100, atawa 200 mg menit Avanafil bubuk 30 saméméh initiating aktivitas seksual. Aya no larangan dina dahareun atawa alkohol pamakéan. Sahiji usaha seksual 300 dijieun salila pangajaran, 64% kana 71% éta suksés diantara lalaki anu ngawasa bubuk Raw Avanafil dibandingkeun kalawan 27% diantara lalaki anu ngawasa placebo. Séjén warta alus: 59% kana 83% tina 80 nyoba di sanggama dijieun leuwih ti jam 6 sanggeus nyokot bubuk Raw Avanafil éta suksés dibandingkeun kalawan ukur 25% usaha suksés di lalaki anu ngawasa placebo. Dina sababaraha lalaki, bubuk Avanafil digawé di sakumaha saeutik sakumaha 15 menit. (Maman 2012)

Kanyataanna, hiji hal nu bisa misahkeun bubuk Raw Avanafil ti opat ubar ED sejenna nyaeta kumaha gancang gawéna. Dr Wayne Hellstrom, dosen urology di Tulane Universitas Sakola Kadokteran di New Orleans, nyatakeun dina artikel Reuters nu atah Avanafil bubuk "nyaeta berpotensi nu lakonan panggancangna ti opat," salaku percobaan klinis geus ditémbongkeun eta tiasa dianggo sakumaha gancang sakumaha 15 menit. Sanajan kitu, aya geus laporan bubuk Cialis gawe dina ngeunaan 15 menit ogé.

What is the dosage bubuk Avanafil

Pikeun formulir dosage lisan (tablet):

bubuk Avanafil asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Pikeun lalaki nyokot mg 100- atanapi dosis 200-mg, bubuk Raw Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 15 menit sateuacan activit seksual, teu leuwih ti sakali sapoé ,.

Pikeun lalaki nyokot dosis 50-mg, bubuk Raw Avanafil biasana dicandak ku atanapi tanpa dahareun sakumaha diperlukeun, ngeunaan 30 menit saméméh kagiatan seksual. Ulah nyandak bubuk Raw Avanafil leuwih sering ti sakali dina jam 24.

Barudak-Paké teu dianjurkeun.

The dosis ubar ieu bakal béda pikeun penderita béda. Tuturkeun pesenan dokter anjeun atawa arah dina labél nu. Informasi di handap ngawengku mung dosis rata ubar ieu. Mun dosis anjeun mah béda, teu robah deui iwal dokter Anjeun ngabejaan Anjeun pikeun ngalakukeunana.

Jumlah ubar nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.

Kumaha Raw Avanafil bubuk karya

bubuk atah Avanafil aya dina hiji kelas pangobatan disebut phosphodiesterase (PDE) inhibitors.It ieu dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile (ED: peluh; henteu mampuh pikeun meunang atawa tetep hiji cacakan di lalaki). produk enhancement jalu ieu ngagaduhan ngaran na tina bahan aktif utamina nu mantuan sirkulasi getih dina awak dina cara normal. Aya bahan séjén nu ngajadikeun bubuk Raw Avanafil éféktif tapi teu boga nu loba dampak jeung pangaruh anu bahan utama na geus nawarkeun.

Gawéna ku cara ningkatkeun aliran getih kana sirit nalika stimulasi seksual. aliran getih ngaronjat Ieu bisa ngabalukarkeun hiji cacakan. bubuk atah Avanafil teu cageur disfungsi erectile atawa ningkatkeun kahayang seksual. bubuk atah Avanafil teu nyegah kakandungan atawa sumebar kasakit dikirimkeun séksual kayaning virus immunodeficiency manusa (HIV).

bubuk atah Avanafil mangrupa obat lisan anu digunakeun pikeun nyampurkeun peluh (nu henteu mampuh pikeun attain atanapi ngajaga cacakan penile), kawanoh ogé salaku disfungsi erectile (ED). Ieu dina kelas obat disebut phosphodiesterase sambetan anu ogé ngawengku tadalafil (Cialis bubuk), sildenafil (Viagra) jeung vardenafil (Levitra). Cacakan tina sirit disababkeun ku keusikan tina sirit ku getih. Keusikan lumangsung alatan pembuluh darah nu mawa getih pikeun kanaékan sirit di ukuranana jeung nganteurkeun deui getih kana sirit, sarta, dina waktos anu sareng, pembuluh darah anu nyandak getih jauh ti panurunan sirit di ukuranana jeung cabut kirang getih tina sirit . stimulasi seksual anu ngabalukarkeun hiji cacakan ngabalukarkeun produksi jeung sékrési oksida nitrat dina sirit. The oksida nitrat ngabalukarkeun hiji énzim, guanylate siklase, ngahasilkeun siklik guanosin monophosphate (cGMP). Éta cGMP yén utamana jawab ngaronjatkeun sarta nurunna ukuran pembuluh darah mawa getih mun ti sirit masing-masing tur ngabalukarkeun hiji cacakan. Sabot cGMP geus ancur ku énzim séjén, phosphodiesterase-5, pembuluh getih balik deui ka ukuran normal maranéhanana, getih daun sirit, sarta cacakan nu ends. bubuk atah Avanafil nyegah phosphodiesterase-5 ti ngaruksak cGMP ambéh cGMP tetep sabudeureun panjang. Kegigihannya cGMP ngabalukarkeun hiji engorgement langkung berkepanjangan tina sirit ku getih. bubuk Avanafil atah ieu disatujuan ku FDA dina April 2012.

pangeling-eling

Kapaur patali épék ngarugikeun:

• diskriminasi Warna: Dupi ngakibatkeun impairment nu patali dosis diskriminasi warna. Paké caution di penderita retinitis pigmentosa; minoritas kudu gangguan genetik phosphodiesterases retinal (henteu informasi kaamanan sadia).

• leungitna dédéngéan: panurunan atawa leungitna dédéngéan ngadadak geus dilaporkeun jarang; parobahan dédéngéan bisa dibarengan ku tinnitus jeung pusing. Hiji hubungan langsung antara terapi na leungitna dédéngéan teu acan ditangtukeun.

• Hypotension: nurun dina tekanan getih bisa lumangsung alatan épék vasodilator; make jeung caution di penderita halangan ventricular kénca outflow (stenosis aortic atanapi cardiomyopathy obstructive hypertrophic); bisa jadi leuwih sénsitip ka lampah hypotensive. pamakean babarengan kalayan terapi antagonis alfa-adrenergic bisa ngakibatkeun hypotension symptomatic; penderita kedah hemodynamically stabil saméméh initiating terapi di dosis panghandapna mungkin. Pasén kedah ulah aya atanapi ngawatesan konsumsi étanol penting babarengan salaku ieu bisa ngaronjatkeun risiko hypotension symptomatic.

• Priapism: nyeri cacakan> jam 6 dina durasi geus dilaporkeun (jarang). Ngalatih penderita neangan perhatian médis saharita lamun cacakan persists> jam 4. Paké ku caution dina pasien anu boga kaayaan anu bisa predispose aranjeunna keur priapism (anémia sél arit, sababaraha myeloma, leukemia).

Avanafil Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah Avanafil bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Raw Avanafil ngagaduhan efek samping

Atah Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping. Ngabejaan dokter Anjeun upami salah sahiji gejala ieu parna atawa henteu dileungitkeun:

rieut

flushing

nyeri deui

Sababaraha efek samping tiasa serius. Upami Anjeun ngalaman sagala gejala ieu, nelepon dokter Anjeun langsung atanapi meunang perlakuan médis darurat:

hiji cacakan nu lasts leuwih panjang batan jam 4

leungitna dadakan visi dina hiji atawa duanana panon (tempo di handap pikeun jéntréna)

leungitna dédéngéan dadakan (tempo di handap pikeun jéntréna)

ringing dina Ceuli

pusing

baruntus

itching

eyelids ngabareuhan

Atah Avanafil bubuk bisa ngabalukarkeun efek samping lianna. Nelepon dokter Anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah mahiwal bari nyandak nginum obat ieu.


Kumaha mésér bubuk Avanafil ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).

2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.

CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).

4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).

5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 330784-47-9 Avanafil bubuk AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Avanafil bubuk atah ngeunaan salaku kelamin enhancing hormon pikeun pamakéan lisan ..

AASraw nyadiakeun purity 99% Avanafil bubuk atah ngeunaan salaku kelamin enhancing hormon pikeun pamakéan lisan ..

resep

Avanafil Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sex enchancing bubuk: bubuk Vardenafil HCl bobodoran Avanafil bubuk

resensi 3 pikeun bubuk Avanafil

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Avanafil bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Dr Patrick Young -

    bubuk mésér Avanafil

  3. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Earnest -

    viagra generik tiasa nyandak tanpa resép dokter

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *