AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bevacizumab (216974-75-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 216974-75-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Bevacizumab (CAS 216974-75-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Bevacizumab ieu digolongkeun salaku "antibodi monoclonal" jeung "anti angiogenesis" drug.Bevacizumab dirumuskeun ngaliwatan hiji infusion kana véna a (ka jero nadi, IV). The dosis munggaran dirumuskeun leuwih 90 menit. Waktu infusion tiasa ahirna jadi disingget jadi 30 menit lamun well-bisa ditolerir ...

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Bevacizumab


Bevacizumab Karakter dasar

ngaran: Bevacizumab
CAS: 216974-75-3
Formula molekular: C6638H10160N1720O2108S44
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 61 - 71 ° C
Temp neundeun: 2 - 8 ° C
warna: bubuk bodas


Bevacizumab (216974-75-3) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Bevacizumab (CAS 216974-75-3), disebut oge Avastin na Mvasi.

Bevacizumab Dianggo

Bevacizumab asalna salaku solusi pikeun administer lalaunan kana véna a. Bevacizumab isadministered ku dokter atawa Mantri dina kantor médis, puseur infusion, atanapi rumah sakit. Bevacizumab biasana dibéré unggal 2 atanapi 3 minggu sakali.

Sakuduna nyandak 90 menit pikeun anjeun pikeun nampa dosis munggaran anjeun bevacizumab. Hiji dokter atawa Mantri bakal lalajo nu raket ningali kumaha awak anjeun meta pikeun Bevacizumab (216974-75-3). Ifyou teu ngagaduhan masalah serius mun anjeun nampi dosis munggaran anjeun bevacizumab, éta biasana baris nyandak 30 mun 60 menit pikeun anjeun pikeun nampa saban dosis Anjeun sésana nginum obat teh.

Bevacizumab suntik bisa ngabalukarkeun réaksi serius salila infusion nginum obat teh. Upami Anjeun ngalaman salah sahiji gejala di handap, ngabejaan dokter Anjeun geura: kasusah engapan atanapi shortness tina napas, chills, oyag, sweating, headaches, chestpain, pusing, perasaan suri, flushing, itching, baruntus, atawa hives. dokter Anjeun bisa jadi kudu ngalambatkeun turun infusion, atawa reureuh atawa eureun perlakuan Anjeun upami Anjeun ngalaman ieu atawa efek samping lianna.

Dinyana dina Bevacizumab (216974-75-3)

Bevacizumab bisa ngaruksak siklus menstruasi normal sarta ngaruksak kasuburan ku sababaraha épék. Sababaraha parameter teu cageur sagemblengna, atawa cageur lambat pisan followingdiscontinuation tamba.

parentah 4.Further:
antibodi Monoclonal mangrupakeun hiji tipe rélatif anyar "sasaran" Terapi kanker. Antibodi nu bagian tina sistim imun. Normal, awak nyiptakeun antibodi dina respon ka antigen (kayaning protéin dina germ a) ngasupkeun awak. The antibodi ngagantelkeun kana antigen dina raraga ditandaan eta keur karuksakan ku sistim imun awak. Di laboratorium, ilmuwan nganalisis antigén husus dina beungeut sél kanker (target) pikeun nangtukeun hiji protéin pikeun cocog antigen kana. Lajeng, maké animaland protéin manusa, ilmuwan dianggo nyieun antibodi husus anu bakal ngagantelkeun kana antigen target. Antibodi bakal ngagantelkeun kana antigén cocog kawas konci a fits konci a. téhnologi Hal ieu ngamungkinkeun perlakuan nepi ka tujuan sél husus, ngabalukarkeun karacunan kirang tohealthy sél. Terapi antibodi Monoclonal bisa dipigawé ngan pikeun kangker dina whichantigens (jeung antibodi masing-masing) geus pasti.

Bevacizumab (216974-75-3) jalan ku interfering kalayan prosés angiogenesis ku targeting na inhibiting faktor manusa vascular endothelial pertumbuhan (VEGF). VEGF mangrupakeun cytokine (protéin leutik dikaluarkeun ku sél nu boga épék husus dina kabiasaan sél) nu mun éta dilibetkeun ku reséptor taun sél ngabalukarkeun kabentukna wadah getih anyar atanapi angiogenesis.


Kumaha mésér Bevacizumab ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk