AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Boldenone asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 2363-59-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk asétat Boldenone (2363-59-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Boldenone asétat téh salasahiji wangun Boldenone. Ieu hiji stéroid androgenic anabolik dirobah ku éster asétat. Éster pangaruh laju diserep ubar sarta satengah hirup atawa panjang waktu drugprovides fungsi na dimaksudkeun atawa aktivitas dina awak urang.

Panjelasan Produk

Boldenone asétat bubuk video


Atah Boldenone bubuk asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Boldenone asétat
CAS: 2363-59-9
Formula molekular: C21H28O3
Beurat molekul: 328.45
Ngalembereh Point: 125-130 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


pamakéan bubuk atah Boldenone asétat dina siklus stéroid

Atah Boldenone Ngaran bubuk asétat

Boldenone asétat ogé nyaho sakumaha "Equipoise pondok lakonan", Ace kandel, kandel A.

Boldenone asétat Raw bubuk Dianggo

Boldenone asétat kudu ngajalankeun di 300-700mgs / minggu jeung injuection dipigawé sahenteuna unggal 2-3days

Dinyana kana bubuk Raw Boldenone asétat

Pikeun nyeri pos suntik, anu Boldenone asétat dianggap zat potently nyeri mun injuect. Éta aspék anu kacida penting tina stéroid pamakéan, lantaran nyeri pos suntik bisa uing workouts, éta baris nyieun otot nu nyuntik nyeri pikeun sababaraha poé, sanajan casue bareuh sarta redness.

Atah Boldenone bubuk asétat parentah Salajengna

Kawas stéroid anabolik sejen, Boldenone asétat boga kacenderungan ka casue naékna dina sél getih beureum count.And sababaraha pamaké ngalaporkeun yén éta robah dina napsu, bangun peuting lapar. efek samping, kayaning kanaékan agresi, jerawat, kulitna oily na bulu loss.So awéwé kedah ati pisan mun maranéhna rék ngagunakeun Boldenone asétat, sarta onlyat dosages pisan low.

Boldenone asétat Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Boldenone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Boldenone bubuk asétat ti AASraw

1. Ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2. Nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
3. CSR kami baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4. Pamayaran dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5. Barang nampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Boldenone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection. .

AASraw nyadiakeun purity 98% Boldenone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection. .

resep

Boldenone asétat Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk