AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk 17α-Hydroxyprogesterone (68-96-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 68-96-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17α-Hydroxyprogesterone Powder (68-96-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

17α-Hydroxyprogesterone Powder (68-96-2) video


Bubuk 17α-Hydroxyprogesterone (68-96-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 17α-Hydroxyprogesterone
Mésér bubuk 17α-Hydroxyprogesterone (68-96-2) hpllc≥98% | AASraw CAS No.: 68-96-2
Formula molekular: C21H30O3
Beurat molekul: 330.46
sinonim: Hydroxyprogesterone
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk 17α-Hydroxyprogesterone (68-96-2) Description:

17A-Hydroxyprogesterone mangrupikeun métabolit progesteron. Éta fungsi salaku panengah dina biosynthesis hydrocortisone sareng hormon stéroid gonadal.

Hydroxyprogesterone parantos dianggo sacara prophylactically pikeun kakandungan minggu ka-12 dugi ka-37, khususna di awéwé anu aya dina kategori résiko tinggi pikeun pangiriman prématur. Patalina jeung masalah anu berpotensi teratogenik parantos terbatas ngagunakeunana. Hydroxyprogesterone salaku agén tocolytic butuh evaluasi salajengna.

rujukan:

  • 1: Ambroziak U, Bednarczuk T, Ginalska-Malinowska M, Kakuda Małunowicz EM, Grzechocińska B, Kamiński P, Bablok L, Przedlacki J, Bar-Andziak E. Congplan adrenal hiperplasia kusabab kakurangan 21-hydroxylase - manajemén dina dewasa. Endokrynol Pol. 2010 Jan-Feb; 61 (1): 142-55. Pariksa. PubMed PMID: 20205117.
  • 2: Ambroziak U, Bednarczuk T, Ginalska-Malinowska M, Kakurangan Małunowicz EM, Grzechocińska B, Kamiński P, Bablok L, Przedlacki J, Bar-Andziak E. [Hiperplasia adrenal kongenital alatan kakurangan 21-hydroxylase-manajemén di dewasa). Endokrynol Pol. 2010; 61 Suplemén 1: 7-21. Polandia. PubMed PMID: 22127631.
  • 3: Choi JH, Kim GH, Seo EJ, Kim KS, Kim SH, Yoo HW. Analisis molénal AR sareng SRD5A2 dina pasien anu aya 46, gangguan XY tina kamekaran séks. J Pediatr Endocrinol Metab. 2008 Jun; 21 (6): 545-53. PubMed PMID: 18717241.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk