AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Boldenone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 846-48-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Boldenone (846-48-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Boldenone , Ogé katelah Δ1-téstostéron, nyaéta anabolik-androgenic stéroid sintétik (Aas) jeung 1 (2) analog -dehydrogenated tina téstostéron. Boldenone sorangan geus kungsi dipasarkan; salaku ubar farmasi, éta dipaké salaku boldenone undecylenate, anu éster undecylenate.

Panjelasan Produk

Boldenone bubuk video


Karakter dasar atah Boldenone bubuk

ngaran: Boldenone
CAS: 846-48-0
Formula molekular: C19H26O2
Beurat molekul: 286.41
Ngalembereh Point: 164-166 ℃
Temp neundeun: -20 ℃
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


pamakéan bubuk Boldenone atah dina siklus stéroid

1. ngaran:

Boldenone ogé nyaho salaku ngaran komersil Equiposie, Ganabol, Equigan na Ultragn.

Atah Boldenone bubuk Dianggo

Teu kurang ti 400-600mg per minggu, teu nambahan dosage luhur 600mg, sabab moal ngagaduhan kauntungan tambahan. Panjang siklus umum nyaéta 10-12weeks.

Dinyana kana bubuk Raw Boldenone

Atlit kedah ngalakukeun hal eta unggal poé lianna ngajaga tingkat stabil. Mun teu bisa ngalakukeun ieu, kedah ngalakukeun hal eta teu kurang ti sakali per minggu.

parentah salajengna

Ka tempat injuection sami, upami injections volume tinggi dijieun teuing remen, hiji bisul minyak bisa ngabentuk. Sarta eta bakal dissipate on sorangan tapi dina hal awon eta bisa kudu dioperasi. Ku kituna, pamaké kudu ngurus loka injuectiong. Ieu bener keur loba stéroid lianna.

Boldenone Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Boldenone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Boldenone ti AASraw

1. Ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2. Nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
3. CSR kami baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4. Pamayaran dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5. Barang nampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Boldenone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    admin -

    Boldenone bubuk bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *