AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Noopept (GVS-111) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 157115-85-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Noopept (GVS-111) bubuk (157115-85-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Noopept (GVS-111) bubuk mangrupa salah sahiji nootropics neneng sadia dina pasaran kiwari. Eta nyadiakeun hiji dorongan pikeun sakabéh kognisi sarta miboga éfék psychostimulatory slight. Sabalikna mun paling nootropics, épék Noopept urang mimitian dina mere menit tina ingestion sahingga hiji pilihan unggulan katuhu saméméh pancén nuntut mental.

Panjelasan Produk

Noopept (GVS-111) video bubuk


Noopept (GVS-111) Karakter dasar bubuk

ngaran: Noopept (GVS-111) bubuk
CAS: 157115-85-0
Formula molekular: C17H22N2O4
Beurat molekul: 318.37
Ngalembereh Point: 97-98 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Noopept (GVS-111) bubuk di siklus ubar pinter

ngaran

bubuk Noopept nyaeta nami brand pikeun N-phenylacetyl-L-prolylglycine étil éster, hiji molekul syntheticnootropic.

Noopept (GVS-111) Dianggo bubuk

Alatan potency luar biasa na, anu dosage dianjurkeun bubuk Noopept relatif leutik, biasana 10 mun 20 mg dicokot sakumaha mindeng jadi tilu kali sapopoé. Dosage teu kudu ngaleuwihan 40 mg dina jaman 24-jam.

Kusabab awakna metabolizes Noopept arw bubuk gancang, sarta mibanda satengah hirup pisan pondok dina awak manusa, éta hade nyandak sababaraha dosis leutik versus salah dosis badag manjangkeun épék akut Noopept bubuk urang.

Nalika dimimitian kaluar kalayan bubuk Noopept kami nyarankeun awal a jeung dosis éféktif minimum, kalawan observasi ati, saméméh ngaronjatkeun dosage. Tiap jalma kudu nangtukeun dosage optimum sorangan.

Dina formulir bubuk, bubuk Noopept biasana ditempatkeun dina basa atawa dicampurkeun jeung cai sarta mabok. Épék anu dirasakeun gancang sanggeus administrasi, sakumaha gancang sakumaha dina 15 menit.

Numutkeun labél dosing nu asalna di sisipan pakét dina Rusia, mangka dianjurkeun nyandak bubuk atah Noopept for minggu 1.5-3 lajeng, upami diperlukeun, dimimitian siklus sejen saatos putus 1-bulan. Alternatipna, loba pamaké nootropic nuturkeun hiji siklus of 56 poé on na poé 4 pareum.

Ieu henteu dianjurkeun nyandak bubuk Noopept telat Atang jadi épék na energizing bisa ngaganggu sare.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk GVS-111 (CAS 157115-85-0)

Memori sareng Learning
benefit paling emphasized bubuk Noopept urang nyaeta kumaha éta bisa ningkatkeun memori sareng ngaronjatkeun proses pembelajaran. bubuk Noopept, kawas Piracetam, assists kalayan formasi memori, tapi mibanda kauntungan tambahan teu hadir dina dimungkinkeun nu konsolidasi memori sareng dimeunangkeun memori. bubuk Noopept facilitates nu manajemén ditangtoskeun sadaya bentuk rangsangan sabab nu diolah ku otak, anu ngamungkinkeun pikeun dimeunangkeun memori hadé. Dina basa sejen, sinyal keur diolah ku pancaindera urang téh beuki streamlined sabab nu diangkut kana brains urang dina bentuk memori.

Ngaliwatan pamakéan terus bubuk Noopept, anjeun dipikaresep bakal aya bewara nu bisa nyerna informasi beuki ngolah eta leuwih gampang keur dipake dina kagiatan sapopoé Anjeun. Anjeun malah bisa ngelingan ngaran, tempat, meureun kecap nu diucapkeun dina patepungan kasempetan, hiji judul lagu nu mikir anjeun kungsi poho méméh, jeung saterusna.

Pasipatan Neuroprotective
Studi némbongkeun yén bubuk Noopept miboga sipat neuroprotective tinggi. The stimulasi tina neuron disababkeun ku suplement kaséhatan nyegah karuksakan oksidatif sarta apoptosis dina otak manusa. Loba pasien kaayaan impairment kognitif rutin tiasa kauntungan ti dosage biasa bubuk atah Noopept pikeun nyegah fungsi kognitif dissociative salajengna.

Ngaronjat tingkatan NGF
NGF (Tumuwuh saraf Factor) mangrupa protéin unik dina awak nu keur aub dina kamekaran, pangropéa, sarta survival sél saraf, kaasup sél uteuk. NGF ieu ogé dianggap pamaén konci dina neurogenesis, pangabisa awak anjeun keur nyieun sél anyar.

Ku cara ningkatkeun tingkat NGF dina uteuk, urang ngarojong mékanisme aub dina neurogenesis nu ngaronjatkeun kinerja jaringan neural dina otak, sahingga pikeun sambungan neural anyar. hasilna hartina berpotensi ningkat abilities méntal dina ampir sakabéh wewengkon kognisi.

Ngaronjat tingkatan BDNF
BDNF (Brain-Asalna Neurotrophic Factor) nyaéta protéin sejen na awak nu boga peran nu sarupa jeung NGF didadarkeun di luhur. BDNF dianggap salah sahiji molekul pangpentingna aub dina ingetan, maén peran penting dina duanana-istilah pondok tur formasi memori jangka panjang.

Ngaronjatkeun asosiasi ti antara Hemispheres Brain
Duanana bener tur ditinggalkeun hemispheres otak mibanda fungsi sorangan localized. Ngaliwatan pamakéan bubuk Noopept, unggal fungsi ieu bisa ditingkatkeun ngaliwatan sintésis rupa kenangan, gagasan, jeung rangsangan. Aya nuances diantara fungsi ieu anu ningkatkeun cara urang mikir. Éta pisan sababna naha loba jelema geus ngaku yén kualitas maranéhanana hirup kungsi pamutahiran signifikan tina nyokot bubuk Noopept on rutin.

bubuk Noopept (CAS 157115-85-0) karya

Pamaké of Noopept hasil laporan bubuk of ningkat kajelasan, memori hadé, sarta fokus. studi langkung diwajibkeun pikeun nangtukeun kahayang kumaha Noopept bubuk delivers mangpaatna kana otak manusa. Studi on sasatoan geus ditémbongkeun nu bubuk Noopept ngaronjat alfa / beta1 aktivitas di sakabeh wewengkon uteuk.

Dina awak manusa, dumasar kana observational, studi uncontrolled, bubuk Noopept nunjukkeun kauntungan rehabilitative ka penderita gangguan kognitif hampang. Ayeuna, Noopept tablet bubuk atah keur ngalaman assessment klinis salaku cara nyampurkeun kakurangan kognitif asalna pos-traumatis jeung ngabalukarkeun cerebrovascular. Mangpaat otak anu diturunkeun tina aksi antioksidan, sipat anti radang, sarta inhibisi karacunan jeung ilangna kaleuwihan glutamat jeung kalsium. Ieu ogé ditempo yén komposisi getih jeung aliran anu ningkat.

Dicokot oral, bubuk Noopept kaserep ku sistim digésti mah lajeng gampang crosses halangan getih-uteuk. Nalika diadministrasi dina dosages ditangtoskeun, mangka ampir sakabéhna dipaké ku uteuk, sarta saeutik pisan anu wasted. bubuk Noopept nargétkeun situs reséptor glutamat dimana eta dipercaya ngabeungkeut kalawan glutamat jeung ngahambat ngarecahna. Glutamat, keur salah sahiji neurotransmitter pangkuatna, ngarojong jeung expands fungsi kognitif.

bubuk Noopept tindakan gancang sakali eta aya dina saluran getih, maximizing konsentrasi sanggeus ngan 15 mun 20 menit. Ngabela tina laporan suplement nu banjir tina kajelasan dibawa asup ku kaunggulan saharita oksigén tambahan pikeun otak na ningkat pamakéan glukosa. Loba individu ngalaporkeun visi ningkat jeung seukeut, kelir leuwih vibrant. Batur malah geus dilaporkeun dédéngéan ditingkatkeun handap ngan periode pondok tina pamakéan.

parentah salajengna

bubuk Noopept mangrupakeun suplement nootropic nu bakal geus meunang loba perhatian lately. Cai mibanda dasi deukeut kulawarga racetam populér tina nootropics nu dipikawanoh pikeun kauntungan maranéhanana dina pangabisa kognitif ogé pasipatan neuroprotective maranéhanana. Naon ngajadikeun bubuk atah Noopept a nootropic utamana unik di Musieum anjeun nu épék na nu ngarasa ampir langsung saatos ingestion.

Loba nootropics tiasa nyandak poé, minggu, atawa malah bulan, keur épék pinuh maranéhna pikeun kick di tapi bubuk atah Noopept mangrupa carita sejen. nootropic sejen nu compares mun épék saharita Noopept bubuk urang téh phenylpiracetam.

Ayeuna, bubuk atah Noopept keur prescribed sarta disebarkeun di Rusia jeung nagara na sabudeureun pikeun pasipatan nootropic na. popularitasnya geus drastis ngaronjat tur ayeuna disebarkeun di sakuliah dunya.

bubuk Noopept sakumaha nootropic a ilahar dibandingkeun piracetam na aniracetam. Gawéna via mékanisme sarupa sakumaha piracetam tapi diperkirakeun janten 1,000 mun 5,000 kali leuwih potent. potency impressive na teu tanda yén pangaruh nyaeta beuki profound; eta ngan saukur attunes sorangan hadé pikeun reséptor otak urang, sarta salaku hasilna, bubuk atah Noopept bisa dicokot dina dosis nu kawilang leutik pikeun ngahasilkeun épék sarupa sakumaha anu di Piracetam.

bubuk Noopept oge pisan murah lamun dibandingkeun nootropics séjén kusabab carana potent éta per milligram. éféktivitas sarta ongkos affordable per dosis geus dijieun hiji favorit diantara masarakat nootropic.

GVS-111 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Noopept (GVS-111) bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Noopept ngagaduhan efek samping

Pikeun sakabéh épék nu positif yen bubuk Noopept mungkin gaduh on kaséhatan kognitif anjeun, eta boga ukur sababaraha kalana dilaporkeun efek samping minor nu kudu dicatet kayaning headaches, restlessness, pusing, jeung sénsitip. Di handap ieu mangrupakeun paling umum lamun bubuk atah Noopept dicokot dina dosis tinggi.

bukti Salajengna ogé nunjukkeun yen bubuk Noopept bisa ningkatkeun efek tina stimulants kayaning amphetamines, jadi caution geus disarankan.


Kumaha mésér bubuk GVS-111: mésér bubuk Noopept ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 157115-85-0 Noopept (GVS-111) AASRAW bubuk

HNMR

Noopept (GVS-111) bubuk (157115-85-0) hplc≥98% | suppliers AASraw

resep

GVS-111 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Noopept

Smart Narkoba Noopept bubuk Review, Mangpaat, dosages & Sisi Balukar

1 review pikeun Noopept (GVS-111) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Noopept (GVS-111) bubuk

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *