AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

3-Ethylene dioxy-17-oxo-13β-methyl estra-5(10)9(11)-diene (84371-64-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 84371-64-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa tina 3-Étilén dioxy-17-oxo-13β-metil estra-5 (10) 9 (11) -diene (84371-64-2), dina aturan CGMP tur tiasa dilacak sistem kontrol kualitas.

Panjelasan Produk

3-Ethylene dioxy-17-oxo-13β-methyl estra-5(10)9(11)-diene (84371-64-2) video


3-Ethylene dioxy-17-oxo-13β-methyl estra-5(10)9(11)-diene (84371-64-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 3-Ethylene dioxy-17-oxo-13β-methyl estra-5(10)9(11)-diene
CAS No.: 84371-64-2
Formula molekular: C31H41NO4
Beurat molekul: 491.7
sinonim: 84371-64-2

dodecahydrospiro [cyc lopenta [a] fenanthrene-3,2 \ '- [1,3] dioksida] -5,17 (4H) -diol

SCHEMBL10874586

ZINC8918109

neundeun:
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

3-Ethylene dioxy-17-oxo-13β-methyl estra-5(10)9(11)-diene (84371-64-2) Description:

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

bubuk AC-262356 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sarms AC-262356 Bubuk: Sadaya hayang nyaho