AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk AC 262356

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 870888-46-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk AC 262356 (870888-46-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

AC-262356 bubuk video


Atah AC-262356 bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk AC-262356
CAS: 870888-46-3
Formula molekular: C18H18N2O
Beurat molekul: 278.34
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Bodas mun kaluar-bodas kristalin Bubuk


bubuk AC-262356 atah dina pamakéan bodybuilding

ngaran

AC-262536

Atah AC-262356 bubuk Dianggo

bubuk AC-262356 mangrupakeun salah sahiji teu salah sahiji SARMs kuat dina pipa, di hiji 2 mere / 3rds nu potency anabolik tina téstostéron ... tapi jarang, sarta salaku hasilna (Relatip lemah + jarang) bisa kénéh jadi undetectable. Barang kawas kieu flies handapeun radar nu sadaya waktu. Tambih Deui, Kuring geus teu katempo saha nguji positif pikeun dinya, atawa maca naon baé artikel ilmiah ngajéntrékeun ngembangkeun hiji test getih atawa cikiih keur eta. Abdi cukup yakin nyebutkeun yen SARM ieu masih undetectable. Na hayu urang jujur, bari bodybuilder profésional teu hoyong anu leuwih lemah batan téstostéron, sagala sah (ubar-dites) atlet bakal meunang tepi sizable ti barang ieu.

AC-262536 mangrupakeun sanyawa nu nimpah salaku modulator reséptor androgén selektif. Sacara kimia eta mibanda endo-exo isomerism, jeung formulir endo keur formulir aktif.

Kusabab keterbatasan na Liabilities of therapies téstostéron ayeuna, jaringan-selektif non-steroidal modulators reséptor androgén bisa nyadiakeun hiji sateuacanna klinis bermakna dina terapi. Maké assay dumasar-sél hanca AC-262536 ieu dicirikeun salaku AR ligan potent tur selektif, kalayan aktivitas agonist parsial relatif ka téstostéron androgén alam. Hiji studi kronis 2-minggu di beurit jalu castrated dituduhkeun yén AC-262536 nyata ngaronjatkeun parameter anabolik dina sato ieu, utamana di stimulating tumuwuhna teh ani levator na di suppressing tingkat LH luhur:. Kontras seukeut ka téstostéron, siluman (AC-262536) boga épék androgenic lemah, sabab diukur ku prostat sarta beurat vesicle mani. Ku kituna, AC-262536 ngagambarkeun kelas novél ngeunaan selektif modulators reséptor androgén (SARMs) kalawan épék anabolik mangpaatna.

bubuk AC-262356 mangrupakeun salah sahiji teu salah sahiji SARMs kuat dina spéktrum, dina hiji 2 mere / 3 nu potency anabolik tina téstostéron ... tapi jarang, sarta salaku hasil (Relatip lemah + jarang) anu masih janten undetectable. Kami geus teu katempo saha nguji positif pikeun dinya, atawa maca naon baé artikel ilmiah ngajéntrékeun ngembangkeun hiji test getih atawa cikiih keur eta. Kami cukup yakin nyebutkeun yen SARM ieu masih undetectable. Na hayu urang jujur, bari bodybuilder profésional teu hoyong anu leuwih lemah batan téstostéron, sagala sah (ubar-dites) atlet bakal meunang tepi sizeable ti bubuk AC-262356 ieu
Sanajan AC-262536 dianggap leuwih hampang ti paling SARMs populér, kakuatan nyata na perenahna di kanyataan yén éta imparts deukeut-enol aktivitas androgenic. Ieu ngandung harti yén éta penah resiko enol mun bikang anu masih hayang mangtaun tepi sizeable dina watesan tumuwuhna otot jeung kakuatan, tapi teu hayang résiko ngembang ciri jalu nguntungkeun kayaning baldness, tumuwuhna bulu dihoyongkeun, deepening tina sora éta jsb

Nepi ka ayeuna, salah sahiji pisan sababaraha pilihan nu sadia ka atlet bikangna éta Anavar - a stéroid hampang populér nu sumping kalawan daptar sorangan miboga efek samping.

mangpaat
Untraceable kana pangaweruh urang (bisa dipaké ku atlit pro)
Lieur enol efek samping
Bisa dipaké ku awéwé

takeran
10 mun 30 miligram per poé.

Dinyana kana bubuk Raw AC-262356

Dina momen kasebut, aya henteu ngulik klinis ditangtoskeun dilakukeun dina efek tina AC-262,536 on manusa. Ieu masih dianggap salaku kimiawi panalungtikan dina widang kadokteran.

Mangpaat AC-262,536
Bisa oge pangaruh positif paling signifikan tina AC-262536 nyaéta kamampuhna pikeun naekeun pertumbuhan otot. Studi némbongkeun yén mencit anu anu nyuntik kalayan jenis ieu SARM ngalaman pertumbuhan otot considerable tina saloba 66% dibandingkeun bubuka téstostéron.

Séjén kauntungan AC-262,536 ngawengku:

nulungan ngaronjatkeun fungsi tina hippocampus (anu bisa stave kaluar awal Panyakit Alzheimer)
sarta mungkin pencegahan kanker prostat. Tés data nembongkeun yen SARM ieu bisa ngurangan aktivitas dihydroxytestosterone (DHT) dina sél kanker prostat manusa.
Élmuwan ogé kapanggih kaluar nu épék AC-262,536 di ngajaga ukuran ideal nu prostat urang nya 14x leuwih lemah batan nu ti téstostéron.

parentah salajengna

Ayeuna bari AC-262536 masih dianggap salaku kimiawi ieu panalungtikan, geus aya jalma anu make eta keur pagelaran sarta tujuan kakuatan-enhancing.

AC-262536 exerted nepi ka 66% tina kauntungan anabolik of Téstostéron, bari sakaligus ngan exerting 27% salaku loba aktivitas androgenic.

Ti ieu bisa dicindekkeun yén AC-262536 boga anabolik: rating androgenic / rasio 2.45: 1

Pikeun catetan, taya nu SARMs anu geus dimekarkeun nyaéta sagemblengna selektif pikeun épék anabolik dina otot jeung tulang tanpa ngahasilkeun sababaraha épék androgenic renik dina jaringan.

Paling kasohor keur kelenjar prostat, anu tiasa urang nganggo salaku gauge pikeun assess kumaha androgenic a SARM ieu dumasar kana efek na 'dina kelenjar prostat pikeun extent sababaraha.

Aya sababaraha SARMs nu gaduh anabolik: babandingan androgenic of 3: 1 na nepi sanajan, jeung maranéhanana téh cukup has.

Babandingan pangluhurna di antara SARMs mainstream kami sadar ayeuna rad-140 kalawan anabolik: rasio androgenic of 90: 1.

Ieu henteu hartosna yén rad-140 nyata bakal outperform AC-262536 dina sagala aspek, tapi teu héd sababaraha lampu dina naon bisa kami nyangka saperti kami ngaronjatkeun dosage tina AC-262536 dina panalungtikan urang (nu leuwih luhur dosis, beuki efek samping androgenic tiasa urang ngaharepkeun pikeun ngamimitian cropping up, sabalikna tina rad-140 dimana anjeun bisa ngaharepkeun nyata beuki aktivitas anabolik ti aktivitas androgenic tiap time dosage nambahan).

Titik mahluk, nu salajengna bisa meunang jauh ti efek samping androgenic via nisbah leuwih nguntungkeun (jeung faktor sejenna), beuki giat SARM jadi pikeun aplikasi klinis sabenerna dina mangsa nu bakal datang (misalna pikeun nyampurkeun awéwé kalayan osteoporosis jeung otot lianna jeung tulang wasting kaayaan).

Hormon dasar urang ilaharna ngabandingkeun babandingan pikeun nyaeta Téstostéron, nu boga nisbah 1: 1.

bubuk AC-262356 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah AC-262356 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk AC-262356 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

bubuk AC-262356 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sarms AC-262356 Bubuk: Sadaya hayang nyaho

1 review pikeun bubuk AC 262356

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk AC 262356 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *