AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Adrafinil

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 63547-13-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Adrafinil (63547-13-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Adrafinil dimekarkeun ku parusahaan farmasi Perancis, Lafon, Adrafinil éta hiji ubar eksperimen keur nyampurkeun narcolepsy.Known sakumaha prodrug a, Adrafinil diolah dina awak sarta dirobah jadi métabolit anak, Modafinil.Adrafinil dipaké ku maranéhanana jeung narcolepsy, gangguan saré séjén atawa kaleuleuwihan tiredness daytime. Batur anu kauntungan tina ubar ieu jelema anu dianggo dina shift wengi, kitu ogé jalma anu pagawean ngabutuhkeun aranjeunna tetep jagjag pikeun période ngalegaan tina waktos tanpa sare.

Panjelasan Produk

video bubuk Adrafinil


Atah Adrafinil bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Adrafinil
CAS: 63547-13-7
Formula molekular: C15H15NO3S
Beurat molekul: 289.35
Ngalembereh Point: 159-160C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bubuk bodas


Atah Adrafinil bubuk di ningkatkeun fungsi otak sarta hiji dorongan siklus tambahan

ngaran

bubuk Adrafinil

Atah Adrafinil bubuk Dianggo

bubuk Adrafinil geus miboga popularitas di taun anyar alatan kasaruaan -na pikeun modafinil tur bisa diakses relatif.

bubuk Adrafinil geus diperlakukeun kawas suplement dietary di Amérika Serikat dina nu bisa dibeuli tanpa resép a.

Dina istilah struktur kimia, bubuk atah Adrafinil téh kawas modafinil ditambah hiji OH (gugus hidroksil) kana nitrogén amida, ngabentuk hydroxylamine a.

bubuk atah Adrafinil mangrupakeun prodrug pikeun modafinil. Ieu ngandung harti yén ayeuna teh dirobah jadi modafinil dina awak, nu agén biologis aktip. Ngan mangrupa pecahan bubuk Adrafinil geus dirobah jadi modafinil, kalawan sésana nu keur métabolismena kana asam modafinilic aktif.

Adrafinil bubuk kanaékan wakefulness tanpa seueur efek samping pikaresepeun ilaharna ngalengkepan ubar stimulants-jenis séjén. Ieu eases kacapean bari delivering hiji kaayaan jagjag tur ngageter pikeun pamaké.

Sanajan kauntungan nootropic potent anak, bubuk Adrafinil mangrupakeun sanyawa pisan aman tur non-toksik. Studi geus kapanggih eta ngahasilkeun euweuh karacunan malah dina dosis tebih exceeding naon disarankeun.

The dosage idéal bubuk Adrafinil nyaeta antara 600-1200mg. bubuk Adrafinil téh leyur dina cai sarta bisa dicokot kalayan cai atawa jus on hiji burih kosong. Eta kudu dibawa isuk-isuk ti nyokot ieu dina soré atawa malem bisa ngakibatkeun insomnia. Pasén kedah nyandak bubuk atah Adrafinil dina jumlah handap mimitian ku, sarta laun tiasa Nyiar ka dosages luhur disarankeun.

bubuk Adrafinil kudu dilaksanakeun dina hiji basis occasional. Contona, eta bisa dicandak dina dinten nalika deadlines stringent anu bisa patepung atawa lamun proyek tungtutan jam kerja tambahan bisa nempatkeun dina. Ubar ogé bisa dicokot dina dasar siklik. Contona, hiji bisa nyandak ubar ieu salila dua minggu lajeng nyandak putus keur saminggu. Ku cara ieu, épék ngarugikeun tina narkoba dina ati bisa ngurangan.

Dinyana kana bubuk Raw Adrafinil

Hayu urang dikabarkan nu bubuk Adrafinil bisa jadi hepatotoxic (ngadek ati). gagasan teh nya eta saprak konversi bubuk atah Adrafinil mun modafinil merlukeun énzim ati, yen bubuk Adrafinil stresses ati.

Eta tetep eces naon CYP450 isoform (énzim ati) ngarobah bubuk atah Adrafinil mun modafinilic asam sarta modafinil. Tapi aya henteu bukti padet nu bubuk Adrafinil harms ati.

Pamakéan nandakeun bubuk Adrafinil dianggap aman dina pamakéan jaman pondok. Dina pamakéan jaman pondok, tamba dianggap minangka hiji agén alertness promosi. Eta ngarangsang abilities kognitif na arip di manusa. Studi nunjukkeun yén pamakéan ubar ieu ogé bisa mangaruhan kana kaayaan motivational urang.

Pamakéan bubuk atah Adrafinil henteu ngusulkeun pikeun jangka panjang. Gantina, tamba bisa dicokot dina siklus. Mun dicokot keur lila-amprok, awak bisa ngamekarkeun kasabaran ngalawan tamba, sarta pangaruh na moal ngarasa. Dina pamakéan jangka panjang, éta tiasa ngarobah jalma pikeun ngarobah atribut behavioral maranéhanana, kawas jalma laconic bisa jadi leuwih talkative. bubuk Adrafinil keur éféktif dipaké pikeun pengobatan Panyakit Alzheimer di Perancis

parentah salajengna

Ngeunaan mékanisme bubuk Adrafinil gawé, Adrafinil bubuk meta dina Sistim adrenergic, anu bagian tina sistim saraf nu Kaluaran adrenaline. Ilaharna pakait jeung "tarung atawa hiber" respon, siaran gancang tina adrenaline boosts energi jeung naek alertness. Bari teu sakabéh tindakan bubuk atah Adrafinil urang nu sagemblengna dipikaharti, éta dipercaya ngayakeun réplikasi efek positif hiji release adrenaline ku boosting neurotransmitter adrenergic.

Téhnisna, bubuk Adrafinil mangrupakeun prodrug sintétik atawa prékursor, nu hartina nya mimitina pharmacologically aktif tapi geus dikonvérsi ka formulir aktip jero awak. bubuk atah Adrafinil ieu métabolismena dina ati, tempat eta geus dirobah jadi Modafinil, perlakuan USFDA-disatujuan pikeun gangguan wakefulness dijual kalayan ngaran mérek Alertec, Modavigil, sarta Provigil. Balukar pharmacological bubuk Adrafinil téh ampir sarua jeung pamadegan Modafinil.

Padahal mékanisme kimiawi pasti bubuk atah Adrafinil henteu sagemblengna jelas, peneliti hypothesize yén dina formulir métabolismena na eta tindakan minangka hiji agonist reséptor adrenergic. Salah sahiji tindakan primér na diduga jadi ngaronjat produksi jeung sékrési ti Hipokretin neurotransmitter, anu dina gilirannana tiasa memicu ngaronjat produksi dopamin, histamine, sarta norépinéfrin. Sakabéh neurotransmitter ieu sarta hormon téh langsung patali jeung wakefulness jeung énergi tingkat, nu sakitu legana ngécéskeun sipat stimulan bubuk atah Adrafinil urang.

Balukar wanda-ngaronjatkeun tur kognitif-enhancing kuat bubuk Adrafinil nu dipercaya jadi dijieun ku sababaraha lampah, kaasup modulasi positif reséptor glutamat jeung inhibiting nu Ngarecah glutamat. Ieu bisa hasil dina komunikasi neuronal ditingkatkeun, nu ngaronjatkeun memori sareng museurkeun sarta nyiptakeun fungsi kognitif umum hadé.

bubuk atah Adrafinil ogé dipercaya merangsang sékrési serotonin, nu ngaronjatkeun haté ku nulungan ka ngurangan kahariwang. Ogé bisa ngahambat kana Ngarecah dopamin, a neurotransmitter nu muterkeun hiji peran pisan dina ganjaran na pelesir puseur otak urang ogé réspon emosi.

Adrafinil Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Adrafinil bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér bubuk Adrafinil ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk atah Adrafinil (63547-13-7) hplc≥98% | suppliers AASraw HNMR

resep

Adrafinil Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Smart Narkoba Adrafinil Bubuk: Naon nyangka Apal?

1 review pikeun bubuk Adrafinil

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Adrafinil nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *