AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 82543-15-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa D7 / Q4; 3β, 5-Dihydroxy-15β, 16β-methylene-ngandhut-6-ene-17-one Powder (82543-15-5), dina aturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) video


D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one
D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) CAS No.: 82543-15-5
Formula molekular: C20H28O3
Beurat molekul: 316.438
sinonim:3B,5B-DIHYDROXY-15B,16B-METHYLENE-ANDROST-6-EN-17-ONE
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

D7/Q4;3β,5-Dihydroxy-15β,16β-methylene-pregn-6-ene-17-one Powder (82543-15-5) Description:

D7 / Q4; 3β, 5-Dihydroxy-15β, 16β-methylene-pregnancy-6-ene-17-hiji mangrupikeun pangobatan progestin anu dianggo dina pil kontrol kalahiran sareng dina terapi hormon ménopausal. Pangobatanna ngan ukur aya kombinasi sareng éstrogen.Drospirenone nyaéta progestin sintétis anu mangrupikeun analog kana spironolactone. Éta dipanggihan dina sababaraha formulasi kontrol kalahiran. Drospirenone bénten ti progestin sintétis sanésna yén profil farmakologisna dina studi preclinical nunjukkeun yén éta caket kana progesteron alam. Sapertos kitu ngagaduhan sipat anti-mineralocorticoid, nglawan kagiatan éstrogén-stimulus tina sistem renin-angiotensin-aldosteron, sareng henteu androgenik.

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 382-45-6 Adrenosterone bubuk AASRAW

HNMR

382-45-6 Adrenosterone AASRAW HNMR

resep

Resep bubuk Adrenosterone

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk