AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk alfa GPC

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 28319-77-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Alpha GPC (28319-77-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk alfa GPC, Ogé katelah L-Alpha glycerylphosphorylcholine atanapi kolin alfoscerate, mangrupakeun nootropic alam anu hade duanana on sorangan sarta dina kombinasi kalayan nootropics lianna. Éta alami hadir dina awak dina saeutik sarta komersil dijieun salaku hiji sari tina lésitin kécap dimurnikeun ....

Panjelasan Produk

Alfa GPC bubuk video


Alfa GPC bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk alfa GPC
CAS: 28319-77-9
Formula molekular: C8H20NO6P
Beurat molekul: 257.22
Ngalembereh Point: 142.5-143 °
Temp neundeun: -20 ° C
warna: bubuk bodas


Alfa GPC bubuk di ningkatkeun fungsi otak sarta hiji dorongan siklus tambahan

ngaran

bubuk atah Alpha GPC, L-Alpha glycerylphosphorylcholine, kolin alfoscerate

bubuk Alpha GPC atah

Hiji panengah dina métabolisme fosfolipid, bubuk Raw Alpha GPC jalan gancang sarta reliably, utamana ku delivering kolin penting pikeun uteuk.

bubuk alfa GPC miboga sipat nootropic signifikan, kaasup enhancement memori sareng panyalindungan ngalawan sepuh uteuk. percobaan klinis éksténsif ngalibetkeun rébuan pamilon geus ditémbongkeun ka jadi hiji perlakuan mujarab pikeun nu patali umur leungitna ingetan pakait sareng rupa-rupa gangguan, kaasup Panyakit Alzheimer, pikun vascular, sarta stroke. Ogé boga neuroprotective kamampuhan anti sepuh sarta studi nyarankeun eta oge bisa jadi mangpaat dina pengobatan kahariwang.

Cai mibanda kauntungan non-nootropic ogé, kaasup kamampuhan pikeun ningkatkeun kaséhatan mémbran sél jeung ngamajukeun recovery gancang sanggeus exertion fisik. studi awal nyarankeun yen eta oge bisa meta salaku dopaminergic a, promosi pelepasan ti dopamin hormon, hartina eta bisa ngawula ka salaku perlakuan potensi kaayaan neurodegenerative kayaning kasakit Parkinson jeung ogé bisa janten enhancer haté.

Tapi keur loba pamaké nootropic, kakuatan nyata bubuk Alpha GPC aya dina pasipatan potentiating na nalika dilaksanakeun dina kombinasi kalayan suplemén lianna. The kolin tambahan nu bubuk Raw Alpha GPC ngajadikeun sadia pikeun otak tiasa nyata ngagedékeun efek enhancement kognitif tina racetams. Éta ogé bisa nyegah headaches minor tapi bangor anu salah sahiji efek samping sababaraha pakait sareng nootropics racetam.

bubuk alfa GPC geus diatur di Éropa, dimana eta prescribed keur pengobatan Panyakit Alzheimer jeung dijual di handapeun ngaran merk Gliatilin na Delecit. Di AS eta dianggap suplement dietary sarta geus sadia tanpa resép a.

A dosage baku tina alfa-GPC nyaeta 300-600 mg, dumasar kana dosis labél paling umum. dosis Ieu saluyu jeung ulikan maké alfa-GPC pikeun ningkatkeun pidangan kaluaran kakuatan (600 mg) sarta dua studi noting paningkatan dina sékrési hormon kamekaran, tur kamungkinan dosis alus nyandak pikeun atlit.

Pikeun pamakéan di alfa-GPC di attenuating gejala turunna kognitif, ampir kabéh studi ngagunakeun dosage of 1,200 mg sapopoé, dibagi jadi tilu dosis of 400 mg. Éta unsure kumaha dosis handap bakal nguntungkeun kognisi, tapi 1,200 mg muncul bisa konsistén pakait sareng benefit.

studi beurit nyarankeun yen efek tina alfa-GPC ingestion puncak lisan di 300-600 mg / kg, anu mangrupa dosis manusa estimasi tina 48-96 mg / kg (jeung pikeun manusa 150lb, 3,272-6,545 mg poean).

Dinyana kana bubuk Alpha GPC

Najan sabenerna mangrupa sumber alam nu kolin gizi, supplementing dina formulir kentel bisa ngabalukarkeun Alpha GPC efek samping bubuk. Salah sahiji efek samping bubuk umum Alpha GPC mangrupakeun lieur atanapi pusing, nu sering ti ngahasilkeun teuing kolin dina uteuk. Sababaraha urang, kayaning populér "biohacker" Dave Asprey, disebatkeun yen aranjeunna tinggi di kolin sahingga meunang headaches nalika dosing langkung.

efek samping séjén bubuk Raw Alpha GPC kaasup hal kawas kabingungan ritem, jeung insomnia (tina stimulasi ka). Sanajan kitu, sanajan nu kemungkinan tina efek samping, aya bukti yen nootropic ieu ogé bisa ditolerir di dosis tinggi. The LD50 (ukuran dipaké pikeun nempo naon dosage maéhan 50% ti populasi hiji) nembongkeun dosis 10k mg / kg (sarua 6800 gram pikeun 150 sedengkeun jalma) pikeun beurit.

Hiji studi anu leuwih wijaksana némbongkeun "aya observasi tingkat pangaruh ngarugikeun" ku dosage teh sarua 1636 mg dina baé 150 sedengkeun.

Sanajan sacara tradisional dipikawanoh salaku mahluk nonstimulatory, sababaraha jalma ngalakukeun ngalaporkeun stimulasi kognitif jeung supplemental alfa-GPC.

Eta meureun prudent nyandak alfa-GPC barengan asam lemak dietary pikeun nyerep (alatan eta mahluk fosfolipid mangrupa), sanajan ieu teu némbongan jadi sarat mutlak.

parentah salajengna

L-alfa-glycerylphosphorylcholine (disingget jadi Alpha-GPC biasana, ogé katelah kolin alphoscerate atanapi glycerophosphocholine) mangrupakeun ngandung fosfolipid kolin na hiji panengah métabolisme lésitin atawa cukup ku hiji molekul lésitin dua kirang acids.It lemak mangrupakeun pro-ubar kolin , sarta dipikanyaho janten prékursor pikeun acetylcholine na fosfatidilkolin dina awak handap ingestion.

Alfa-GPC geus kapanggih salaku konstituén kajadian alami produk daging beureum jeung jaringan organ tapi keur bagian paling téh langka dina jumlah appreciable di alami kajadian suplemén sources.Most ngandung alfa-GPC dijieun synthetically, dimana eta bisa enzymatically dijieun tina endog atawa kécap lecithin.Due mun sintésis ieu sareng sumberna, mangka sok disebut salaku turunan semisynthetic of lésitin.

bubuk alfa GPC bisa gancang nambahan sintésis acetylcholine na neurotransmission dina otak, nu ilaharna 20-30 menit sanggeus konsumsi lisan. Pamaké bisa ngaharepkeun ngalaman paningkatan dina alertness mental, konsentrasi sarta fokus méntal dina timeframe ieu. pamakéan konsisten ditéang ku diet na workout rezim wijaksana bakal ngalaman kinerja lengkep sareng épék Ningkatkeun kognitif bubuk Raw Alpha GPC dina 2 minggu mimiti pamakéan.

Alfa GPC Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Alfa GPC bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Alpha GPC ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

KoA 28319-77-9 Alpha GPC AASRAW

HNMR

bubuk atah Alpha GPC (28319-77-9) hplc≥98% | bubuk AASraw

resep

Alfa GPC Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk