AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Allylestrenol (432-60-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 432-60-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Allylestrenol (432-60-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Allylestrenol, Ngaran merk Gestanin na Turinal antara séjén nyaéta progestogen Sacara stuktur patali progesteron anu geus dirumuskeun dina kaluron kaancam na kumat, sarta pikeun nyegah kuli prématur. Sanajan kitu, iwal kakurangan progesteron kabuktian, pamakéan misalna geus teu anéh dianjurkeun.

Panjelasan Produk

Allylestrenol bubuk video


bubuk Allylestrenol Karakter dasar

ngaran: bubuk Allylestrenol
CAS: 432-60-0
Formula molekular: C21H32O
Beurat molekul: 300.48
Ngalembereh Point: 79.5-80 °
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


siklus bubuk Allylestrenol

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Allylestrenol
Ngaran brand: Gestanin na Turinal antara séjén bubuk Allylestrenol, bubuk Gestanin, bubuk Turinal, 432-60-0

Allylestrenol bubuk Dianggo

Candak Allylestrenol bubuk (CAS 432-60-0) ku sungut sakumaha diarahkeun, éta bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun. Anjeun tiasa nginum obat ieu dahareun pikeun nyegah GI kesel. Nuturkeun sakabéh arah dina pakét produk. Mun anjeun pasti ngeunaan salah sahiji informasi, konsultasi dokter Anjeun atawa tukang ubar.

Ngabejaan dokter Anjeun upami kaayaan anjeun persists atanapi worsens atanapi lamun ngembangkeun gejala anyar. Lamun mikir anjeun gaduh masalah médis serius, meunang pitulung médis katuhu jauh.

bubuk Allylestrenol ieu pangalusna disimpen dina suhu kamar jauh ti lampu langsung tur Uap. Pikeun nyegah karuksakan ubar, anjeun teu kudu nyimpen bubuk Allylestrenol di kamar mandi atawa freezer nu. Meureun aya merek béda bubuk Allylestrenol yen mungkin gaduh pangabutuh gudang béda. Kadé salawasna pariksa paket produk keur parentah nu aya dina gudang, atanapi menta tukang ubar Anjeun. Pikeun kasalametan, anjeun kedah nyimpen sagala obat jauh ti barudak na pets.

Anjeun teu kedah siram bubuk Allylestrenol handap toilét atawa tuang kana solokan a iwal maréntahkeun pikeun ngalakukeunana. Kadé leres Piceun produk ieu keur kadaluwarsa atawa euweuh diperlukeun. Taroskeun tukang ubar anjeun rinci ngeunaan kumaha carana aman Piceun produk Anjeun.

What is the dosage bubuk Allylestrenol

Inpo ieu disadiakeun pikeun INFORMATIONAL tujuan ngan jeung kudu
Teu dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR LAIN médis DETERMINATIONS

What is the dosis bubuk Allylestrenol (Gestanin bubuk) pikeun hiji sawawa?
kaluron kaancam
Sawawa: 5 mg oral tilu kali sapoé salila 5-7 poé.

What is the dosis bubuk Allylestrenol pikeun anak?
dosage geus teu acan ngadeg di penderita murangkalih. Eta meureun unsafe pikeun anak anjeun. Éta salawasna penting pinuh ngartos kasalametan tamba saméméh ngagunakeun. Mangga konsultasi kalayan dokter Anjeun atawa tukang ubar kanggo inpormasi lengkep.

Kumaha aya bubuk Allylestrenol?
bubuk Allylestrenol disadiakeun dina bentuk dosage handap na kaunggulan:

Tablet, Lisan: 5 mg.

Kamarana atuh bisi tina kaayaan darurat atawa overdose?
Dina hal kaayaan darurat atawa hiji overdose, nelepon jasa darurat lokal Anjeun atawa buka rohangan darurat pangcaketna Anjeun.

Kamarana atuh lamun kuring sono dosis a?
Lamun sono dosis bubuk Allylestrenol, nyandak eta pas mungkin. Sanajan kitu, lamun eta geus meh waktuna pikeun dosis Anjeun salajengna, skip nu dosis lasut sareng nyandak dosis biasa anjeun sakumaha dijadwalkeun. Ulah nyandak dosis ganda.

Hello Kaséhatan Grup teu nyadiakeun nasihat médis, diagnosis atawa perlakuan

Kumaha Allylestrenol bubuk karya

bubuk Allylestrenol téh sarupa dina struktur jeung pungsi pikeun progesteron. Progesteron biasa tindakan pharmacological tina progestins. Progesteron ngiket kana progesteron na éstrogén reséptor. sél targét kaasup saluran bikang réproduktif, kelenjar susu, hipotalamus, sarta hipofisis nu. Sakali kabeungkeut reséptor nu, progestins kawas progesteron bakal ngalambatkeun frékuénsi sékrési gonadotropin ngaleupaskeun hormon (GnRH) ti hipotalamus sarta Kodol pre-ovulatory LH (hormon luteinizing) surge. Dina awéwé anu boga éstrogén endogenous nyukupan, progesteron transforms a éndométrium proliferative kana hiji secretory. Progesteron penting pisan pikeun ngembangkeun jaringan decidual sarta perlu pikeun ngaronjatkeun receptivity endometrial pikeun implantation tina hiji cikal. Sakali hiji cikal geus dipelak, progesteron tindakan pikeun mulasara kakandungan. Progesteron ogé ngarangsang tumuwuhna jaringan alveolar susu na relaxes uterus otot lemes. Cai mibanda saeutik estrogenic sarta aktivitas androgenic.

The glucuronide sarta sulfat conjugates of pregnanediol na pregnanolone anu dikaluarkeun dina cikiih sarta bili. métabolit progesteron nu dikaluarkeun dina bili nu bisa ngalaman daur ulang enterohepatic atawa bisa jadi dikaluarkeun dina tai. métabolit progesteron anu dikaluarkeun utamana ku ginjal.

pangeling-eling

bubuk Allylestrenol urusanna ka pasien anu geus ngalaman sababaraha miscarriages, kuli prématur atanapi hyperplasia prostatik benign. tamba interferes jeung hormon anu tanggung jawab sékrési gonadotropin na slows turun surge tina pre-ovulatory hormon luteinizing.

Anjeun kudu menta nasehat dokter Anjeun tur meunangkeun hiji diagnosis médis teleb ngeunaan kaayaan anjeun kakandungan jeung kaayaan médis séjén nu bisa geus dicegah a kakandungan suksés sateuacan. Anjeun kudu nyieun dokter Anjeun sadar wae gangguan pre-aya atawa kasakit nu tadi, naon alergi kana obat atawa kadaharan, atawa lamun aya di mana wae Pél hormonal, suplemén dietary atanapi obat resép lianna.

Anjeun kudu jadi butuh ubar ku caution tur salaku diarahkeun ku dokter anjeun utamana lamun anjeun sabar diabetes, sirah, epilepsy, asma boga kasakit cardiac, renal atawa haté, atawa lamun aya teu boga sikap sabar arah glukosa.

Meureun aya sababaraha efek samping nu ngawengku utah na seueul, headaches pengkuh, alergi kulit kayaning rashes, hives, redness, bareuh tikoro, basa, biwir, visi kabur jeung pusing, gangguan burih katut nyeri beuteung, kabebeng atawa diare, fluctuations tina tekanan getih. Anjeun kudu ulah aya nyetir atanapi bade ker remen katuhu sanggeus anjeun geus nyokot ubar nu.

bubuk Allylestrenol (CAS 432-60-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Allylestrenol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Allylestrenol ngagaduhan efek samping

bubuk Allylestrenol dipaké pikeun pengobatan, kontrol, pencegahan, & perbaikan kasakit di handap, kaayaan sarta gejala:
leungitna kakandungan -Recurrent
hyperplasia prostatik -Benign
kaluron -Threatened
aborsi -Threatened
retardation pertumbuhan -Intrauterine
kuli -Premature
bubuk Allylestrenol bisa ogé dipaké pikeun tujuan teu didaptarkeun di dieu.

efek samping tina Gestin (bubuk Allylestrenol) kaasup jelema di handap ieu. Lamun salah sahiji épék ieu persist, atawa worsen, Anjeun kudu geuwat konsultasi dokter anjeun.

-Diarrhoea
-Acne
-Drowsiness
-Insomnia
-Depression
Eta geus dicatet yén babies dilahirkeun ku ibu ibu anu nyokot nginum obat ieu bisa boga rada luhur ti normal beurat, kumaha ieu teu sangka janten unsafe.


Kumaha mésér bubuk Allylestrenol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep bubuk Allylestrenol

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Allylestrenol (432-60-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Allylestrenol nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *