AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Altrenogest

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 850-52-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Altrenogest (850-52-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Altrenogest geus remen nu dikaluarkeun pikeun stallions ngora dina industri equine salaku hiji pamakéan kaluar-labél ka ngurangan kabiasaan seksual / agrésif. Dina ulikan ieu, stallions Kuartal Kuda 2-YR-lami di tangerang mimiti-pagelaran anu dikaluarkeun altrenogest (0.044 mg / kg BW poean) nangtukeun épék on kabiasaan seksual / agrésif, parameter testicular, sarta propil hormon stéroid.

Panjelasan Produk

Altrenogest bubuk video


bubuk Altrenogest Karakter dasar

ngaran: bubuk Altrenogest
CAS: 850-52-2
Formula molekular: C21H26O2
Beurat molekul: 310.43
Ngalembereh Point: 116 mun 120 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


siklus bubuk Altrenogest

ngaran

Brand umum (S): bubuk Altrenogest
Generik NAME (S): Regumate, Matrix, bubuk Regumate, Matrixpowder

Altrenogest bubuk Dianggo

Altrenogest bubuk, a progestagen, nya éta turunan 17α-allyl tina trenbolone agén anabolik potent nu Sacara stuktur sarupa jeung hormon séks jalu, téstostéron. Altrenogest bubuk anu reputedly dipaké lega, sarta pikeun période lila, dina kuda kompetisi bikang. Ieu lumangsung dina usaha ameliorate cyclicity réproduktif, sahingga nyieun eta leuwih tractable sarta cocog pikeun latihan jeung kompetisi. Sanajan kitu, administrasi berkepanjangan teu luyu jeung saran pabrik '. Di kalolobaan nagara, tamba geus didaptarkeun ukur keur administrasi oral mun mares pikeun 10 poé keur kaperluan induksi ti oestrus ovulatory dina peringkat peralihan telat tina siklus oestrus. bubuk atah Altrenogest suppresses oestrus behavioral di mares dina 2-3 poé commencement administrasi. Balukar administrasi jangka panjang keur mares bubuk Altrenogest nu sakitu legana kanyahoan, utamana kalawan rujukan ka maranéhanana dipaké dina kompetisi. Sajaba ti, teu jelas naha tamba boga naon épék behavioral anabolik atawa signifikan dina kuda.

kituna Hiji studi GSM dirancang pikeun nyadiakeun assessment awal administrasi berkepanjangan bubuk atah Altrenogest mun mares sedentary dina watesan skor hirarki sosial, awak-massa jeung kaayaan awak (BCS). Dua belas mares of dicampur breed (bahasa halus tur Standardbred) anu kaala ti dealer kuda lokal. Sato anu diteundeun di barung salaku grup tunggal jumlahna minggu 20. Handap akuisisi, sadaya mares underwent prosedur kasehatan rutin, kaasup de-worming, prophylaxis dental, miara kuku jeung vaksinasi. Mares anu diwenangkeun acclimate kana lingkungan anyar pikeun opat minggu salila waktu aranjeunna stabilized salaku grup sosial, sarta janten biasa prosedur manajemén rutin, misalna, keur bray, ditimbang, ditempatkeun di naksir hiji, administrasi nginum obat lisan ku jarum suntik. Sapanjang sakabéh jaman ulikan suplemén jarami Lucerne ieu fed. Mares anu ditimbang sarta skor kaayaan kacatet dua kali mingguan.

What is the dosage bubuk Altrenogest

administrasi oral bubuk Altrenogest pikeun suprési oestrus dina kuda kompetisi dipercaya jadi nyebar di sababaraha disiplin equestrian, sarta bisa dikaluarkeun mayeng salila sababaraha bulan salila musim kompetisi. Pikeun nalungtik naha bubuk atah Altrenogest boga naon anabolik atawa kinerja poténsi enhancing sipat séjénna nu bisa masihan kuda hiji hiji kaunggulan adil, urang nalungtik pangaruh Altrenogest bubuk lisan (0.044 mg / kg), tinangtu poean periode dalapan minggu, dina sosial hirarki, anggaran kagiatan, awak-massa jeung awak skor kondisi 12 mares sedentary. Ieu menyimpulkan yén administrasi oral berkepanjangan bubuk atah Altrenogest di ongkos dosis Disarankeun mares sedentary teu boga pangaruh dina hierarchies leuwih dominan, awak-massa atawa skor kaayaan.

Kumaha Altrenogest bubuk karya

Dina pangalaman urang, bubuk Altrenogest teu salawasna geus bisa exert kontrol diprediksi leuwih daur estrous of mare nu. Kituna, urang nalungtik 12 mares anu dirawat kalayan bubuk atah Altrenogest pikeun ngaidentipikasi alesan for gagal -na pikeun ngadalikeun siklus estrous. The mares anu fed bubuk Altrenogest pikeun 15 mun 20 poé kukituna nalungtik pikeun ngembangkeun follicle, ovulation, sarta formasi korpus luteum salila perlakuan. Ngaliwatan pamakéan real-time ultrasonography na radioimmunoassay pikeun progesteron, urang menyimpulkan yén bubuk atah Altrenogest éta bisa ngurangan tumuwuhna follicles kana ukuranana preovulatory sababaraha mares, anjog ka ovulation salila treatment atawa saméméhna ti ekspektasi sanggeus ahir perlakuan. Sajaba ti éta, bubuk Altrenogest teu kaciri shorten kahirupan-ngawengku tina lutea corpora nya éta kabentuk dina mangsa perlakuan; di mares 4, ieu nyababkeun kegigihannya corpora lutea sanggeus ahir période 15-poé ngusulkeun perlakuan. Papanggihan dimungkinkeun dipingpin urang keur nunjukkeun yén lamun dosis luteolytic of prostaglandin geus dibikeun di ahir Altrenogest perlakuan bubuk atah, aya bakal geus ningkat kontrol leuwih siklus estrous. Hasil ulikan urang dikonfirmasi tayangan klinis urang nu bubuk Altrenogest bisa jadi nyugemakeun pikeun ngadalikeun siklus estrous equine handapeun sababaraha kaayaan, tapi teu matak dipaké nalika kontrol tepat leuwih ovulation anu diperlukeun.

Kauntungan bubuk Altrenogest

Altrenogest bubuk (Alt), a progestogen sintétik, jeung gonadotropins exogenous anu dikaluarkeun ka Khinzir Leukocyte Antigen (SLA) inbred miniatur babi nu ilaharna boga laju ovulation ngurangan tur ukuranana litter leutik. Dina Study 1, babi bikang 15 sawawa éta boh kadali (Grup I, n = 5), FED 15 mg Alt / poé salila 14 poé (Grup II, n = 5), atawa Alt FED tur dirawat kalayan mare hamil urang gonadotropin sérum (1200 IU, im) jeung gonadotropin chorionic manusa (500 IU, im) 24 h na 104 h masing-masing sanggeus ditarikna Alt (Grup III, n = 5). Dina Study 2, grup tbree babi (I, n = 24; II, n = 11; III, n = 11) dirawat kitu pamadegan dina Study 1 iwal babi di Study 2 (Grup II sarta III) anu jalangan. Ovarium sadaya sato dina duanana studi anu nalungtik laparoscopically atanapi ku laparotomy poé 5-8 sanggeus estrus ka assess aktivitas indung. The uteri sato Grup II jeung III di Study 2 anu flushed kalawan sedeng budaya jaringan, nu ieu dievaluasi pikeun ayana sarta kualitas embryos.

Taya babi nunjukkeun kabiasaan estrous salila administrasi Alt. Henteu sakabeh sasatoan nunjukkeun kabiasaan estrous has sanggeus ditarikna Alt. Lamun data ti duanana studi anu digabungkeun, 2 of 16 (12.5%) tina grup II na 6 of 16 (37.5%) babi Grup III gagal mun demonstrate estrus nangtung. Handap Alt kalawan-drawal, bikang di Grup II sarta III balik ka estrus di 5.6 ± 0.3 na 5.8 ± 0.3 poé, mungguh (p> 0.05). Jumlah Corpora lutea ieu ngaronjat (p <0.05) ku perlakuan Alt nyalira (11.4 ± 1.8) dibandingkeun kadali (6.9 ± 1.3) jeung ieu ngaronjat (p <0.01) salajengna ku pamakéan gonadotropins exogenous (22.6 ± 1.9). Normal-muncul morula na blastocysts anu pulih tina 14 of bikang 22. Sanajan kitu, cysts nu kapanggih dina éndométrium of 5 of 9 na 9 babi 10 di Grup II sarta III visinil. Extent kaayaan ieu, digolongkeun histologically sakumaha hyperplasia endometrial hampru (CEH), variatif diantara bikang, sarta kajadian na mucunghul umur-gumantung. meunteun saterusna tina untreated SLA miniatur babi gerombolan-mates kaungkap CEH éta hubungan perlakuan Alt orgonadotropin.

Ulikan ieu mendemonstrasikan yen perlakuan Alt nyalira nyaeta éféktif dina nyingkronkeun estrus sarta boga pangaruh mangpaat dina respon ovulatory di SLA miniatur babi. Pamakéan supplemental of gonadotropins exogenous ngarangsang respon ovulatory salajengna; kumaha oge, dina incidence sarta inténsitas kabiasaan estrous overt diréduksi. Pamulihan of embryos morphologically normal nunjukkeun yen fértilisasi nyaeta unaffected. Sanajan kitu, ukuran litter leutik di istilah bisa jadi pakait jeung degeneration hampru tina éndométrium uterus, anu bisa ngahasilkeun ngaronjat mortality émbrionik jeung / atawa laju ngurangan tina implantation.

bubuk Altrenogest

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Altrenogest bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Tinjauan bubuk Altrenogest

Ulikan ieu nalungtik efek suppressive on kabiasaan seksual na agrésif jeung parameter mani di stallions ngora salaku hasil tina administrasi poéan Altrenogest powdera periode dalapan minggu. parameter ieu ogé nalungtik sanggeus periode recovery dalapan minggu (poé 111). Dina tilu kali dina ulikan (poé-9, 60 na 111), ukuran anu dirékam kaasup beurat, kuriling scrotal jeung skor kaayaan awak stallions. Stallions dina dua grup perlakuan henteu béda dina beurat, skor kaayaan awakna atawa ukuran metacarpal sakuliah pangajian. Sanajan kitu, circumferences scrotal turun (P <.05) dina stallions diolah dina minggu ka dalapan na tetep handap (P <.05) sanggeus dalapan minggu pos gencatan patempuran bubuk atah Altrenogest (minggu 16). Nilai keur kuriling scrotal éta béda (P <.05) antara kontrol jeung perlakuan grup dina minggu 16. Nurun dina estimasi produksi spérma poean (DSP) anu ogé kapanggih dina stallions dina grup perlakuan dina duanana dalapan minggu (P <.01) jeung 16 minggu (P <.05). panurunan dina estimasi DSP ieu paling dipikaresep correlated kalayan turun kuriling scrotal. Abnormalitas Spermatozoal anu nyata ngaronjat dina stallions treatment, kalawan Abnormalitas sirah (P <.009) jeung Abnormalitas buntut (P <.001) ngaronjatkeun antara pre-sidang jaman kempelan jeung jaman kempelan dalapan minggu.

Stallions anu ngoleksi keur paripolah seksual na agrésif maké uji teasing diartikeun tilu kali dina ulikan (poé-12, 57 na 111). Kabiasaan ieu dievaluasi ku exposing stallion ka hiji mare leungeun-diayakeun di estrus periode observasi tilu-menit. Flehmen frékuénsi sarta durasi turun (P <.05) diantara Altrenogest bubuk-diperlakukeun stallions di jaman kempelan dalapan minggu. Durasi muterna tina sirit biasana ngurangan (P <.08) dina minggu ka dalapan di stallions dirawat. durasi cacakan (P <.05) jeung frékuénsi (P <.005) anu ogé ngurangan di group diperlakukeun jam dalapan minggu.

data ieu nunjukkeun yén pengobatan stallions ngora kalayan bubuk atah Altrenogest pikeun dalapan minggu geus ditandaan épék on paripolah seksual na agrésif jeung produksi spérma. Sababaraha parameter ieu henteu balik deui ka nilai pre-sidang ku dalapan minggu sanggeus gencatan patempuran perlakuan. Panalungtikan salajengna ieu diperlukeun pikeun nalungtik kapasitas stallions ngora cageur leuwih waktos ti épék ngarugikeun administrasi bubuk Altrenogest sakumaha nunjukkeun ku ngurangan libido, ukuran scrotal jeung produksi spérma poean documented dina ulikan ieu.


Kumaha mésér bubuk Altrenogest ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Altrenogest Resep bubuk atah

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Altrenogest

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Altrenogest bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *