AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Apixaban

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 503612-47-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Apixaban (503612-47-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Apixaban


bubuk Apixaban Karakter dasar

ngaran: bubuk Apixaban
CAS: 503612-47-3
Formula molekular: C25H25N5O4
Beurat molekul: 459.50
Ngalembereh Point: 238-240 ° C
Temp neundeun: 20 ː C 25 ° C
warna: Bodas jeung bubuk bulak-konéng


bubuk atah bubuk Apixaban

ngaran

bubuk Apixaban

bubuk Apixaban bubuk atah Dianggo

dosage modifikasi
Coadministration kalawan sambetan dual of CYP3A4 jeung P-GP

Lamun nyokot> 2.5 PO nawar, ngurangan dosis ku 50%
Lamun nyokot 2.5 mg nawar, ulah coadministration kalawan sambetan dual kuat
fibrillation atrium Nonvalvular

Ngurangan dosis keur 2.5 nawar PO mg di penderita sagala 2 sahiji ciri di handap ieu:
Umur ≥80 taun
Beurat ≤60 kg
Sérum kréatinin ≥1.5 mg / dl

  • Réduksi di Risiko stroke / sistemik Embolism di Nonvalvular atrium Fibrillation, 5 mg (Dewasa) dua kali poéan; Sagala 2 sahiji handap: umur ≥80 YR, beurat ≤60 kg, kréatinin sérum ≥1.5 mg / dL- 2.5 mg dua kali poéan; pamakean babarengan ti sambetan kuat duanana CYP3A4 jeung P-gp- 2.5 mg dua kali poéan; lamun sabar geus nyokot 2.5 mg dua kali sapopoé, ulah pamakéan concomitant.
  • Impairment renal, HD- 5 mg (Dewasa) dua kali poéan; HD jeung boh umur ≥80 YR atanapi beurat ≤60 kg- 2.5 mg dua kali sapopoé.
  • Pencegahan Deep véna Thrombosis SARUNG handap atanapi Hip ngagantian Bedah, 2.5 mg (Dewasa) dua kali sapopoé, ngagagas 12-24 hr pos-operatively (lamun hemostasis kahontal) terus keur 35 poé sanggeus ngagantian hip atanapi dinten 12 sanggeus ngagantian dengkul.
  • Perlakuan DVT atanapi pe, 10 mg (Dewasa) dua kali poéan pikeun 7 dinten, teras 5 mg dua kali sapopoé.
  • Réduksi nya Risiko kanceuh of DVT atanapi pe, 2.5 mg (Dewasa) dua kali poéan sanggeus ≥6 mo sahiji pengobatan DVT atanapi pe.

Dinyana kana bubuk atah bubuk Apixaban

Paling ilahar dilaporkeun sisi-épék geus ngaluarkeun getih sarta kabocoran tulang tonggong, ngabejaan dokter Anjeun atawa meunang pitulung médis katuhu jauh lamun boga salah sahiji tanda handap atawa gejala nu bisa jadi pakait jeung éfék samping pisan goréng:

  • Tanda hiji réaksi alérgi, kawas baruntus; hives; itching; beureum, ngabareuhan, blistered, atawa peeling kulit sareng atawa henteu sareng muriang; wheezing; tightness dina dada atanapi tikoro; gangguan engapan, Heureuy, atawa ngawangkong; hoarseness mahiwal; atanapi bareuh sungut, beungeut, biwir, létah, atawa tikoro.
  • Tanda ngaluarkeun getih kawas miceun nepi getih atawa maledog nepi yén Sigana mah grounds kopi; batuk nepi getih; getih dina cikiih; hideung, beureum, atawa stools tarry; ngaluarkeun getih ti gusi; perdarahan heunceut anu teu normal; ancur tanpa alesan atawa anu meunang badag; atawa perdarahan yén pisan goréng atawa nu teu bisa eureun.
  • Pusing atawa ngalirkeun kaluar.
  • nyeri gabungan atawa bareuh.
  • nyeri dada atanapi tekanan.
  • Perasaan capé atawa lemah.
  • Perasaan bingung.
  • Lieur.
  • Wheezing.

ngaluarkeun getih
Apixaban bubuk bisa ningkatkeun resiko perdarahan nu bisa jadi serius jeung berpotensi fatal. pamakean babarengan kalayan ubar nu mangaruhan hemostasis salajengna bisa ningkatkeun resiko ieu. Ieu ngawengku ubar kayaning anticoagulants sejen, heparin, aspirin, ubar antiplatelet, selektif sambetan serotonin reuptake, serotonin norépinéfrin reuptake sambetan, sarta ubar anti radang nonsteroidal (NSAIDs).

Hiji perhatian jeung pamakéan bubuk Apixaban jeung anticoagulants anyar sejenna nyaeta henteuna protokol well-ngadegkeun keur ngabalikeun tina aktivitas maranéhanana (euweuh ubar keur nawarkeun racun anu aya). Ieu mangrupa disadvantage relatif penting warfarin nalika ngaluarkeun getih komplikasi lumangsung, atawa nalika urang nyokot obat merlukeun bedah darurat.

kabocoran tulang tonggong
Nalika tulang tonggong / epidural anesthesia atawa kabocoran ieu garapan, pasien anu ayeuna keur dirawat kalayan agén anti thrombotic pikeun pencegahan komplikasi thromboembolic aya dina resiko pikeun ngamekarkeun hematoma, nu bisa ngabalukarkeun jangka panjang atanapi paralisis permanén. Résiko ieu bisa dironjatkeun ku ngagunakeun catheters epidural atanapi intrathecal sanggeus operasi bedah atawa tina pamakean babarengan ti agén ubar nu mangaruhan hemostasis.

parentah salajengna

bubuk Apixaban mangrupa anticoagulant lisan jeung inhibitor langsung tina Factor XA nu dipaké pikeun ngurangan résiko thromboses venous, embolization sistemik jeung stroke di penderita fibrillation atrium, sarta nurunkeun résiko tina thrombosis véna jero tur embolus pulmonal sanggeus bedah dengkul atawa ngagantian hip . bubuk Apixaban geus numbu ka laju low tina pagunungan aminotransferase sérum salila terapi jeung ka instansi langka tatu haté klinis katempo.

Mangpaat médis:
bubuk Apixaban dituduhkeun pikeun handap:

Pikeun nurunkeun résiko stroke sarta embolism di penderita fibrillation atrium nonvalvular.
Jero véna thrombosis (DVT) prophylaxis. DVTs bisa ngakibatkeun embolism pulmonal (pe) dina penderita dengkul atanapi bedah ngagantian hip.
Perlakuan duanana DVT na pe.
Pikeun ngurangan resiko ngulang deui DVT na pe sanggeus terapi awal.

Apixaban Raw Bubuk

bubuk Apixaban nyaéta bodas kana bubuk bulak-konéng. Dina pH fisiologis (1.2-6.8), bubuk Apixaban teu ionize; kaleyuran cai na peuntas rentang pH fisiologis téh ~ 0.04 mg / ml.

tablet ELIQUIS nu sadia pikeun administrasi oral di kaunggulan tina 2.5 mg jeung 5 mg bubuk Apixaban kalayan bahan aktif di handap: laktosa anhidrat, microcrystalline selulosa, natrium croscarmellose, sodium lauryl sulfat, sarta magnésium stearate. Film palapis ngandung monohydrate laktosa, hypromellose, titanium dioksida, triacetin, sarta konéng oksida beusi (2.5 mg tablet) atanapi oksida beusi beureum (5 mg tablet).

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Apixaban bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Apixaban ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Apixaban bubuk (503612-47-3) hplc≥98% | AASraw HNML

resep

Apixaban Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Apixaban (Eliquis): kagunaan, interaksi, efek samping, warnings

1 review pikeun bubuk Apixaban

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Apixaban nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *