AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Aprepitant

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 170729-80-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Aprepitant (170729-80-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Aprepitant digunakeun kalawan pangobatan lianna di dewasa sarta bulan barudak 6 umur na heubeul pikeun nyegah seueul sarta utah nu bisa lumangsung dina jam 24 sanggeus narima perlakuan kémoterapi kanker. Éta ogé dipaké kalawan pangobatan lianna di dewasa sarta barudak 6 bulan umur na heubeul pikeun nyegah nyangsang seueul sarta utah nu bisa lumangsung sababaraha poé sanggeus narima pangobatan kémoterapi tangtu.

Panjelasan Produk

video bubuk Aprepitant


bubuk Aprepitant Karakter dasar

ngaran: bubuk Aprepitant
CAS: 170729-80-3
Formula molekular: C23H21F7N4O3
Beurat molekul: 534.4266624
Ngalembereh Point: 244-246 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bubuk bodas


pamakéan bubuk Aprepitant

nami

bubuk Aprepitant

pamakéan bubuk Aprepitant

bubuk Aprepitant mangrupakeun ubar resép dipaké dina sawawa pikeun nyegah seueul sarta utah:

kapsul:
  • nyegah seueul sarta utah nu bisa lumangsung dina jam 24 sanggeus narima perlakuan kémoterapi
  • nyegah seueul nyangsang na utah nu bisa lumangsung sababaraha poé sanggeus narima pangobatan kémoterapi
  • nyegah seueul sarta utah disababkeun ku bedah

suntik:
  • nyegah seueul sarta utah nu bisa lumangsung dina jam 24 sanggeus narima perlakuan kémoterapi
  • nyegah seueul nyangsang na utah nu bisa lumangsung sababaraha poé sanggeus narima pangobatan kémoterapi
  • bubuk Aprepitant henteu dipaké pikeun ngubaran seueul sarta utah nu geus boga.
  • Aprepitant bubuk teu matak dipaké mayeng salila lila (pamakéan kronis).
  • Ieu henteu dipikawanoh lamun bubuk Aprepitant geus aman tur éféktif dina barudak.
  • nginum obat ieu bisa jadi prescribed pikeun nu lianna. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar kanggo inpormasi lengkep.

Dinyana kana bubuk Aprepitant

bubuk Aprepitant asalna salaku kapsul sarta salaku hiji gantung lisan (cair) nyandak ku sungut. Pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku kémoterapi kanker, bubuk Aprepitant biasana dicokot sakali sapopoé, sareng atawa henteu sareng pangan, salila sawatara poé kahiji perlakuan kémoterapi kanker Anjeun. Anjeun meureun bakal nyandak Aprepitant jam bubuk 1 saméméh kémoterapi anjeun dina poé 1, 2, sarta 3 perlakuan Anjeun. Mun anjeun teu nampa kémoterapi on poé 2 na 3, teras anjeun bakal nyandak bubuk Aprepitant on maranéhanana poé isuk-isuk. Pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku dioperasi, bubuk Aprepitant biasana dicokot minangka salah dosis dina jam 3 saméméh mimiti bedah. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak bubuk Aprepitant persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun.

capsules bubuk Aprepitant datangna dina dua kaunggulan béda. dokter Anjeun bisa nulis resep duanana tina kaunggulan pikeun anjeun nyandak di kali béda. Anjeun kudu ati nyandak kakuatan katuhu dina waktos katuhu sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun.

Ngelek nu capsules sakabeh; teu dibeulah, nyapek, atawa naksir aranjeunna.

The gantung lisan bakal disiapkeun ku panyadia Podomoro anjeun sarta dibikeun ka anjeun dina dispenser lisan. Nyimpen dispenser lisan dina kulkas nepika waktu keur dosis anjeun; kumaha oge, eta bisa disimpen dina suhu kamar nepi ka 3 jam saméméh pamakéan. Nalika siap make, nyabut cap ti dispenser nu sateuacan nempatkeun eta dina sungut anjeun lalaunan ngaleupaskeun nginum obat teh.

bubuk Aprepitant hijina jalan pikeun nyegah seueul sarta utah. Nelepon dokter Anjeun upami Anjeun tos boga gejala ieu sarta teu ngawitan nyandak bubuk Aprepitant.

Lamun dipaké pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku kémoterapi kanker, bubuk Aprepitant biasana dipaké ngan salila poé 3 mimitina tina siklus perlakuan kémoterapi. Ulah nuluykeun nyokot bubuk Aprepitant leuwih panjang batan maréntahkeun ku dokter anjeun.

A: Dina jalma ngalakukeun bubuk Aprepitant pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku kémoterapi, efek samping paling umum ngawengku:

  • tiredness
  • seueul
  • hiccups
  • kabebeng
  • mencret
  • leungitna napsu
  • rieut
  • bulu leungitna

Dina urang nyokot bubuk Aprepitant pikeun nyegah seueul sarta utah sanggeus dioperasi, efek samping paling umum nyaéta:

  • kabebeng
  • seueul
  • itching
  • muriang
  • tekanan getih low
  • rieut

Ieu lain nafsirkeun efek samping ieu nginum obat urang. Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar kanggo inpormasi lengkep.
Ngabejaan dokter Anjeun upami anjeun ngagaduhan efek samping nu bothers anjeun atanapi anu henteu dileungitkeun.

Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping.

B: bubuk Aprepitant bisa ngabalukarkeun efek samping serius, kaasup:

réaksi alérgi serius. réaksi alérgi bisa lumangsung kalawan bubuk Aprepitant jeung bisa jadi serius. Ngeureunkeun nyokot bubuk Aprepitant na nelepon dokter Anjeun katuhu jauh lamun anjeun ngagaduhan tanda ieu atanapi gejala hiji réaksi alérgi:

  • hives
  • baruntus
  • itching
  • gangguan engapan atanapi Heureuy.
  • Réaksi kulit parna bisa lumangsung jarang.

Ulah nyandak bubuk Aprepitant lamun:

anu alérgi kana salah sahiji bahan dina bubuk Aprepitant
anu nyokot salah sahiji obat handap:

  • pimozide (Orap)
  • terfenadine (Seldan)
  • astemizole (Hismanal)
  • cisapride (Propulsid)

Nyandak bubuk Aprepitant kalayan salah sahiji obat ieu bisa ngabalukarkeun masalah serius atanapi hirup-ngancam.

parentah salajengna

bubuk Aprepitant mangrupakeun nginum obat resép dipaké pikeun nyegah seueul sarta utah nu bisa lumangsung dina jam 24 sanggeus narima perlakuan kémoterapi. Éta ogé dipaké kalawan pangobatan séjén pikeun nyegah seueul nyangsang na utah nu bisa lumangsung sababaraha poé sanggeus narima pangobatan kémoterapi. bubuk Aprepitant ogé dipaké pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku bedah. bubuk Aprepitant milik grup obat disebut antiemetics. Karya ieu ku blocking peta ngeunaan neurokinin, zat alam dina uteuk anu nyababkeun seueul sarta utah.

nginum obat ieu asalna salaku kapsul jeung suntikan.

kapsul dicokot ku sungut biasana sakali sapopoé, kalayan atawa tanpa dahareun. Pikeun nyegah seueul sarta utah alatan kémoterapi, Anjeun meureun bakal nyandak Aprepitant jam bubuk 1 saméméh dosis munggaran anjeun kémoterapi, lajeng unggal isuk keur poé 2 salajengna. Pikeun nyegah seueul sarta utah disababkeun ku dioperasi, bubuk Aprepitant biasana dicokot minangka salah dosis dina jam 3 saméméh mimiti bedah.

suntik nu dirumuskeun boh dina poé 1 jeung kapsul dicokot dina poé 2 na 3 atawa suntikan nu dirumuskeun dina poé 1 tur euweuh capsules nu dicokot dina poé di handap.

efek samping umum tina kapsul nu ngawengku kabebeng, itching, sarta tiredness. efek samping umum tina suntik nu ngawengku hiccups, tiredness, sarta parobahan tés getih fungsi ati. Ulah ngajalankeun atawa beroperasi mesin beurat dugi ka terang kumaha Aprepitant bubuk mangaruhan anjeun.

Aprepitant Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

powderMarketing Aprepitant

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér bubuk Aprepitant ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Aprepitant Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Aprepitant

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Aprepitant nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *