AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Arnica Montana

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Arnica Montana, dina Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Arnica Montana nyaéta racun nalika ingested dina kakuatan pinuh, tapi bisa dipaké salaku hiji salep, gél atawa krim kana kulit unbroken atawa dicokot internal keur diluted homeopathically. Arnica geus dipelak janten salah sahiji obat homeopathic pang populerna di sakuliah dunya ....

Panjelasan Produk

Arnica Montana bubuk video


Arnica Montana bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Arnica Montana
CAS:
Formula molekular:
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


pamakéan bubuk Arnica Montana

ngaran

Ngaran leuwih umum pikeun Arnica Montanaare Gunung Daisy, Bane Macan urang jeung bako Gunung.

bubuk dosage atah Arnica Montana

Aya standar Arnica Montana bubuk dosage atawa dosis sabagean anu paling dianjurkeun; aya loba dosis béda pikeun kagunaan béda. dosis luyu kudu mimiti dibahas kalawan profésional kasehatan anjeun, jeung anjeun kudu sok baca labél produk urang taliti saencan nyandak nanaon.

Arnica Montanais toksik mun dicokot oral iwal eta diluted dina dosis homeopathic kayaning 30X atanapi potency 200D.

Dinyana kana bubuk Arnica Montana atah

Homeopathy nyaeta sistem di ubar nu dumasar kana naon nu disebut "kawas-cures-kawas" prinsipna mah, wherein zat anu sabenerna ngabalukarkeun gejala dina individu cageur ieu dipaké (dina dosis pisan low) pikeun ngubaran gejala sarua pasti di jalma gering. Ku kituna, dina homeopathy, remedies meunang leuwih éféktif nalika aranjeunna langkung diluted: 200C hiji deui potent ti dosage 6C.

parentah salajengna

Arnica Montanacan ogé dipaké pikeun ngagentos stiffness ti ngalayang atawa nyetir jarak jauh. Na saha nu ancur gampang bakal ngahargaan kabisa Arnica Montana urang pikeun ngurangan eumeur discoloration.
Pikeun mantuan cageur tina tatu leutik, overexertion atanapi dioperasi, Arnica Montanais a must keur unggal kabinet ubar. Naha anjeun hiji orok boomer aktip, jadi soldadu sabtu minggu atawa atlet profésional, éta jawaban sampurna sakabéh tatu saeutik kahirupan urang.


Kumaha mésér bubuk Arnica Montana ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Arnica Montana

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Arnica Montana nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *