AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Obeticholic asam

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 459789-99-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Obeticholic asam (459789-99-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk asam Obeticholic ieu dipaké pikeun ngubaran PBC di dewasa sarta kadangkala dipake bareng jeung ubar sejen disebut asam ursodeoxycholic (UDCA). cholangitis tract primér (PBC) nyaéta kasakit ati kronis nu laun ngancurkeun Saluran bili dina ati.

Panjelasan Produk

Obeticholic asam bubuk video


bubuk Obeticholic asam Karakter dasar

ngaran: bubuk Obeticholic asam
CAS: 459789-99-2
Formula molekular: C26H44O4
Beurat molekul: 420.63
Ngalembereh Point: 108-110 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Obeticholic asam dina pamakéan Antineoplastic Agen

ngaran

Ngaran umum: bubuk Obeticholic asam (dzat Ujang mah KOE lik AS id)
Brand Nami: Ocaliva

Obeticholic asam bubuk Dianggo

nginum obat ieu dipaké nyalira atanapi di perlakuan kombinasi pikeun kasakit ati tangtu (primér tract cholangitis-PBC). panyakit ieu lalaunan ngancurkeun Saluran bili dina ati. Nalika Saluran bili nu ruksak, zat ngabahayakeun tiasa ngawangun nepi di bili andscar ati. bubuk Obeticholic asam jalan ku ngabalukarkeun haté anjeun sangkan kirang bili, sarta ku nulungan aliran bili kaluar tina ati. bubuk Obeticholic asam bisa mantuan slow worsening of primér tract cholangitis na panurunan gejala kayaning tiredness, kulitna itchy, nyeri beuteung, tur panon garing jeung sungut.

What is the dosage bubuk Obeticholic asam

Dawam sawawa dosis keur tract Sirosis

dosis awal: 5 mg oral sakali sapoé
Pangropéa dosis: 5 mg oral sakali sapoé; lamun réduksi nyukupan di fosfatase basa (Sunan Gunung Jati) jeung / atawa total bilirubin teu kahontal sanggeus 3 bulan, ningkatkeun dosage ka 10 mg oral sakali sapoé
dosis maksimum: 10 mg / dinten

Komentar:

Mangpaat: Pikeun pengobatan cholangitis tract primér:
-As monotherapy di sawawa bisa sabar asam ursodeoxycholic (UDCA)
Kombinasi -In kalawan UDCA di sawawa kalawan respon inadequate mun UDCA

Pangaluyuan dosis renal
Taya adjustment dianjurkeun.

Pangaluyuan ati dosis
disfungsi ati hampang (Child Pugh Kelas A): No adjustment dianjurkeun.
Sedeng ka disfungsi ati parah (Child Pugh Kelas B jeung C):
dosis -Initial: 5 mg oral saminggu sakali
dosis -Maintenance: 5 mg oral saminggu sakali; lamun réduksi nyukupan dina Sunan Gunung Jati jeung / atawa total bilirubin teu kahontal sanggeus 3 bulan, ningkatkeun dosage ka 5 mg 2 kali saminggu (sahanteuna 3 dinten eta), sarta salajengna ka 10 mg 2 kali saminggu (sahanteuna 3 dinten eta ) gumantung kana respon na tolerability
dosis -Maximum: 10 mg / dinten

komentar;
-Patients kudu diawaskeun pikeun lumangsungna réaksi ngarugikeun nu patali ati
-The resiko poténsi kudu ditimbang ngalawan kauntungan dina penderita ku sajarah réaksi nu patali ati klinis signifikan ngarugikeun.

pangaluyuan dosis
Penderita pruritus teu boga sikap sabar:
-Add hiji résin antihistamine atanapi bili asam mengikat
-Reduce nu dosage mun 5 mg unggal poé lianna (penderita teu boga sikap sabar ka dosis poéan 5 mg) atawa 5 mg oral sakali sapoé (penderita teu boga sikap sabar ka dosis poéan 10 mg)
-Temporarily ngeureunkeun perlakuan nepi ka minggu 2, teras balikan dina dosis handap
-Consider discontinuation di penderita terus pengkuh, pruritus kaampeuh.

Kumaha Obeticholic asam bubuk karya

bubuk Obeticholic asam ieu dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan ursodiol (Actigall, Urso) pikeun ngubaran primér tract cholangitis (PBC; a jenis panyakit ati nu ngancurkeun Saluran bili, nu ngamungkinkeun bili tetep dina ati sarta ngabalukarkeun karuksakan) dina jalma anu teu tiasa nyandak ursodiol atanapi di urang anu teu dirawat hasil kalawan ursodiol nyalira. bubuk Obeticholic asam nyaéta dina kelas pangobatan disebut farnesoid reséptor X agonists. Gawéna ku nurunna produksi bili dina ati jeung ngaronjatna ngaleupaskeun bili tina ati.

pangeling-eling

Samemeh ngalakonan bubuk Obeticholic asam, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar lamun anjeun alérgi ka dinya; atanapi lamun anjeun ngagaduhan alergi lianna. Produk ieu bisa ngandung bahan aktif nu bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi atawa masalah sejenna. Ngobrol tukang ubar anjeun leuwih rinci.

Sateuacan nganggo nginum obat ieu, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar sajarah médis anjeun, utamana ngeunaan: bili saluran sumbatan.

Sateuacan gaduh dioperasi, ngabejaan dokter Anjeun atawa dokter gigi ngeunaan sagala produk Anjeun nganggo (kaasup narkoba resép, ubar nonprescription, jeung produk herbal).

Nalika kakandungan, nginum obat ieu kudu dipake ukur nalika jelas diperlukeun. Ngabahas resiko na kauntungan ku dokter anjeun.

Éta kanyahoan lamun nginum obat ieu pas kana susu payudara. Taroskeun dokter Anjeun beforebreast-dahar.

Obeticholic asam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Obeticholic asam bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Obeticholic asam ngagaduhan efek samping

Tiredness, sungut / nyeri tikoro, atawa gancang / pounding keteg jajantung bisa lumangsung. Lamun salah sahiji épék ieu panungtungan atawa meunang parah, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar promptly.

Inget yen dokter Anjeun geus prescribed nginum obat ieu kusabab anjeunna atanapi manehna geus judged anu manfaat ka anjeun anu leuwih gede ti résiko efek samping. Loba peopleusing nginum obat ieu teu boga efek samping serius.

Sanajan nginum obat ieu dipaké pikeun ngubaran primér cholangitis tract (PBC), eta oge bisa ngakibatkeun worsening tina sababaraha gejala ati. Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun gaduh gejala sapertos itching anyar atanapi worsening kulit, seueul / utah nu teu eureun, leungitna napsu, burih / nyeri beuteung, panon yellowing / kulit, cikiih poek, otot / nyeri gabungan, suku bareuh / suku / beuteung, atawa méntal / wanda parobahan. dokter Anjeun bisa nulis resep pangobatan lianna kayaning résin asam-mengikat bili atanapi antihistamines, atawa samentara eureun / Taya ngaluyukeun dosis anjeun nginum obat pikeun mantuan ngatur sababaraha efek samping. Ngobrol jeung dokter Anjeun ngeunaan resiko na kauntungan nyokot nginum obat ieu.

A réaksi alérgi pisan serius keur ubar ieu téh langka. Sanajan kitu, meunang pitulung médis rightaway lamun aya bewara naon gejala réaksi alérgi serius, kaasup: baruntus, itching / bareuh (utamana tina raray / basa / tikoro), pusing parna, gangguan engapan.

Ieu lain nafsirkeun mungkin efek samping. Lamun aya bewara épék séjén teu didaptarkeun di luhur, ngahubungan dokter Anjeun atawa tukang ubar.


Kumaha mésér bubuk Obeticholic asam tina AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 459789-99-2 Obeticholic asam AASRAW

HNMR

resep

Obeticholic asam Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Obeticholic asam

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Obeticholic asam nyaéta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *