AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Methenolone asétat (Primobolan) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 434-05-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Methenolone Acetat (Primobolan) bubuk (434-05-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Methenolone asétat (Primobolan) video bubuk


Atah Methenolone asétat (Primobolan) Karakter dasar bubuk

ngaran: Methenolone asétat (Primobolan) bubuk
CAS: 434-05-9
Formula molekular: C22H32O3
Beurat molekul: 344.48800
Ngalembereh Point: 174-175.5 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


Atah Methenolone asétat (Primobolan) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Methenolone asétat bubuk ogé nyaho sakumaha bubuk Primobolan (CAS 434-05-9), Primo A, Primo Ace.

Atah Primobolan bubuk Dianggo

Methenolone asétat bubuk kudu injuected. Pikeun jalu, pemula biasana nyandak 50-100mg sapoé, The panengah pamaké biasana take100-150mg sapoé, éta pamaké canggih biasana nyandak 150-200mg sapoé, teu leuwih ti minggu 6-8, pikeun awewe, biasana 25-50mg atanapi 50 -75mg a day.And henteu leuwih ti minggu 4-6,

Dinyana kana bubuk Raw Primobolan

Sanajan mangrupa stéroid hampang, efek samping bubuk Methenolone asétat bisa ngawengku, réaksi androgenic kuat ngarugikeun. efek samping androgenic kaasup jerawat, bulu leungitna gancangan di maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak.
Ogé kaasup isu koléstérol, kawas naek di koléstérol LDL, utamana suprési koléstérol HDL atawa ngurangan.
Naon deui, sadayana stéroid anabolik ngurangan produksi téstostéron alam Sanajan hancana ngurangan produksi téstostéron alam, Methenolone asétat bubuk (CAS 434-05-9) laju suprési teu nu kuat ti loba stéroid anabolik.

parentah salajengna

Dina widang médis, bubuk Methenolone asétat ieu garapan pikeun ngubaran individu nalangsara ti kaayaan nu wasting otot sarta leungitna beurat abot téh gejala a. Mangpaat séjén kaasup: hiji immunostimulant pikeun individu pajoang inféksi, wasting kaayaanana, hiji adjunct mun countering efek tina terapi corticosteroid berkepanjangan, sarta pengobatan osteoporosis ogé sarcopenia (leungitna otot sakumaha correlated kalawan sepuh). bubuk asétat Methenolone, kawas Anavar, sakumaha kabuktian nepi ka jadi kitu hampang di éfék négatif na nu eta ogé geus garapan di barudak ogé Orok dina urutan ngamajukeun gain beurat dina Orok dilahirkeun prématur tanpa indikasi épék gering atawa karacunan [3] . Hiji bisa kalayan gampang tingali mana anu mikat of stéroid anabolik ieu asalna tina jeroeun masarakat athletic na bodybuilding, sabab mangrupakeun sanyawa nu némbongkeun épék androgenic lemah kalayan pisan saeutik mun euweuh efek samping.

Methenolone asétat Bubuk (CAS 434-05-9)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Methenolone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Methenolone asétat bubuk (CAS 434-05-9), mésér bubuk Primobolan ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Methenolone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 98% Methenolone asétat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Methenolone asétat bubuk Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Primobolan - nu pangalusna motong stéroid

Tiasa awéwé nyandak Primobolan (Methenolone asétat)?

Primo (Methenolone asétat) salah sahiji stéroid anabolik safest pikeun bikang

Primobolan téh paling loba dipaké stéroid anabolik di motong siklus stéroid

1 review pikeun Methenolone asétat (Primobolan) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Methenolone asétat (Primobolan) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *