AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Pregabalin

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 148553-50-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron Pregabalin (148553-50-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Pregabalin bubuk video


bubuk atah Pregabalin Karakter dasar

ngaran: bubuk Pregabalin
CAS: 148553-50-8
Formula molekular: C8H17NO2
Beurat molekul: 159.23
Ngalembereh Point: 194-196 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk


Atah pamakéan bubuk Pregabalin dina siklus stéroid

ngaran

bubuk Pregabalin ilaharna disebut ku Lyrica ku bodybuilders atawa boga UGL.

Pregabalin bubuk Dianggo

Seizures
bubuk Pregabalin nyaéta mangpaat nalika ditambahkeun kana perlakuan sejen, lamun aya jalma perlakuan séjén teu ngadalikeun epilepsy parsial. Na pamakéan nyalira nyaeta kirang éféktif batan sababaraha pangobatan rebutan lianna. Ieu mah can écés sabaraha eta compares mun gabapentin pikeun pamakéan ieu.

nyeri Neuropathic
The Éropa Federation of Neurological masyarakat ngajak bubuk Pregabalin salaku agén garis kahiji keur pengobatan nyeri pakait sareng neuropathy diabetik, pos-herpetic neuralgia, sarta nyeri neuropathic sentral. A minoritas ménta benefit penting, sarta jumlah badag ménta benefit sedeng. Sejenna mimiti agén garis, kaasup gabapentin na tricyclic antidepressants, nu dibikeun beurat sarua salaku agén garis kahiji, sarta teu saperti bubuk Pregabalin, anu sadia sakumaha generics kirang mahal.

bubuk Pregabalin henteu dianjurkeun pikeun jenis séjén tangtu nyeri neuropathic kayaning trigeminal neuralgia sarta pamakéan taun nyeri neuropathic kanker-pakait nyaeta kontroversial. Aya bukti keur dipake taun pencegahan migraines na gabapentin geus kapanggih acan janten mangpaat. Eta geus nalungtik pikeun pencegahan nyeri kronis pos-bedah, tapi utiliti na keur kaperluan ieu téh kontroversial.

bubuk Pregabalin umumna teu dianggap salaku efficacious dina pengobatan nyeri akut. Percobaan examining utiliti bubuk Pregabalin keur pengobatan nyeri pos-bedah akut, euweuh pangaruh dina tingkat nyeri sakabéh ieu observasi, tapi urang teu merlukeun kirang morfin sarta miboga pangsaeutikna efek samping nu patali opioid. Sababaraha mékanisme mungkin pikeun perbaikan nyeri geus dibahas.

gangguan kahariwang
The World Federation of biologis Psychiatry ngajak bubuk Pregabalin salaku salah sahiji sababaraha agén garis kahiji keur pengobatan karusuhan kahariwang digeneralisasi, tapi ngajak agén lianna kayaning SSRIs sakumaha perlakuan garis kahiji pikeun karusuhan obsesip-nu nyurung jeung karusuhan stress pos-traumatis. Nembongan ka gaduh épék anxiolytic sarupa benzodiazepines kalawan resiko kirang gumantungna.

Balukar bubuk Pregabalin muncul sanggeus 1 minggu pamakean na nyaeta sarupa di efektivitas jeung lorazepam, alprazolam, sarta venlafaxine tapi bubuk Pregabalin geus nunjukkeun kakuatan ku ngahasilkeun épék terapi leuwih konsisten pikeun gejala kahariwang psychosomatic. percobaan jangka panjang geus ditémbongkeun terus efektivitas tanpa ngembangkeun kasabaran, sarta, sajaba, kawas benzodiazepines, éta miboga éfék mangpaat dina arsitektur sare jeung sare, dicirikeun ku enhancement sare slow-gelombang. Ieu ngahasilkeun kognitif kirang parna sarta impairment psikomotor dibandingkeun ubar jelema; eta oge boga potensi low keur nyiksa na gumantungna tur bisa jadi pikaresep ngaliwatan benzodiazepines alesan ieu.

What is the dosage bubuk Pregabalin

Dawam sawawa dosis keur Neuropathy diabetik:
dosis -Initial: 50 mg kali oral 3 sapoé
-Titration: dosis bisa jadi ngaronjat nepi 100 mg oral 3 kali sapoé dina 1 minggu dumasar efficacy na tolerability
dosis -Maximum: 100 mg oral 3 kali sapoé di penderita ku clearance kréatinin tina sahanteuna 60 ml / mnt

mairan:
obat -This bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun.

Paké: Ngokolakeun nyeri neuropathic pakait sareng neuropathy periferal diabetik

Dawam sawawa dosis keur Postherpetic Neuralgia:

dosis -Initial: 75 mg oral 2 kali sapoé OR 50 mg oral kali 3 sapoé
-Titration: dosis bisa jadi ngaronjat nepi 100 mg oral 3 kali sapoé dina 1 minggu dumasar efficacy na tolerability
dosis -Maintenance: 75 mun 150 mg oral 2 kali sapoé OR 50 mun 100 mg oral 3 kali sapoé (150 mun 300 mg / dinten) dina penderita ku clearance kréatinin tina sahanteuna 60 ml / mnt
dosis -Maximum: Pasén anu teu ngalaman relief nyeri cukup handap 2 mun 4 minggu pengobatan sareng 300 mg / beurang anu bisa sabar ubar ieu, bisa jadi dirawat kalayan nepi ka 300 mg oral 2 kali sapoé atawa 200 mg oral 3 kali sapoé (alatan éfék ngarugikeun dosis-gumantung jeung laju luhur discontinuation perlakuan alatan acara ngarugikeun, dosing luhur 300 mg / dinten kudu ditangtayungan ukur pikeun maranéhanana pasien anu boga nyeri lumangsung sarta keur tolerating 300 mg poean)

mairan:
obat -This bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun.

Paké: Ngokolakeun neuralgia postherpetic

Dawam sawawa dosis keur Epilepsy:

dosis -Initial: 75 mg oral 2 kali sapoé OR 50 mg oral kali 3 sapoé
dosis -Maintenance: 150 mg / dintenna pikeun 600 mg / dinten (nu dosis poean total kudu dibagi jeung dibéré boh 2 atanapi 3 kali sapoé)
dosis -Maximum: 600 mg / dinten di 2 atanapi 3 dibagi dosis dumasar kana respon sabar individu jeung tolerability

Komentar:
obat -This bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun.
-The efficacy of nambahkeun-on terapi di penderita nyokot gabapentin teu acan dievaluasi dina percobaan dikawasa; kituna, dosing saran pikeun pamakéan kombinasi ieu teu bisa ditawarkeun.

Paké: Terapi Adjunctive pikeun penderita sawawa mibanda seizures awal parsial

Dawam sawawa dosis keur Fibromyalgia:

dosis -Initial: 75 mg oral 2 kali sapoé (150 mg / dinten)
-Titration: dosis bisa jadi ngaronjat nepi 150 mg oral kali 2 sapoé (300 mg / dinten) dina 1 minggu dumasar efficacy na tolerability
dosis -Maintenance: 300 mun 450 mg / dinten di 2 dibagi dosis
dosis -Maximum: Pasén anu teu ngalaman benefit cukup kalayan 300 mg / dinten bisa jadi satuluyna ningkat kana 225 mg oral 2 kali sapoé (450 mg / dinten)

Komentar:
obat -This bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun.

Paké: Ngokolakeun fibromyalgia

Sanajan bubuk Pregabalin ieu ogé diulik dina 600 mg / dinten, teu aya bukti yen dosis ieu confers benefit tambahan sarta dosis ieu kirang ogé bisa ditolerir. Dina panempoan réaksi ngarugikeun dosis-gumantung, perlakuan jeung dosis luhur 450 mg / dinten henteu dianjurkeun.

Dawam sawawa dosis keur Neuropathic Pain:

dosis -Initial: 75 mg kali oral 2 sapoé
-Titration: dosis bisa jadi ngaronjat nepi 150 mg oral 2 kali sapoé dina 1 minggu dumasar efficacy na tolerability
dosis -Maintenance: 150 mun 600 mg / dinten di dosis dibagi
dosis -Maximum: Pasén anu teu ngalaman relief nyeri cukup sanggeus 2 mun 3 minggu pengobatan sareng 150 mg oral 2 kali sapoé sarta anu sabar ubar ieu bisa diolah kalawan nepi ka 300 mg oral 2 kali sapoé

Komentar:
obat -This bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun.

Paké: nyeri Neuropathic pakait sareng tatu tulang tukang

Kumaha Pregabalin bubuk karya

Cara nu karya bubuk Pregabalin teu pinuh dipikaharti. Hayu urang pikiran digawekeun ku mengikat keur saluran kalsium kapanggih dina sél saraf dina otak sarta tulang tukang. Ieu ngurangan sékrési rupa neurotransmitter tina sél saraf ieu.

Neurotransmitter mangrupakeun bahan kimia awak alam nu disimpen dina sel saraf. Éta nu aub dina ngalirkeun pesen diantara sél saraf. bubuk Pregabalin diduga pikeun ngurangan sékrési neurotransmitter disebut glutamat, noradrenaline sarta zat

Glutamat ngarupakeun neurotransmitter yen tindakan salaku 'saraf-seru' agén alam. Eta dileupaskeun nalika sinyal listrik ngawangun up dina sél saraf sarta salajengna excites sél saraf langkung. Hal ieu panginten maén peran konci dina ngabalukarkeun seizures epileptic. Ngurangan sékrési glutamat ti sél saraf dina otak anu disangka ngabantu nyaimbangkeun kagiatan listrik dina uteuk jeung nyegah fits epileptic.

Glutamat, zat P jeung noradrenaline ogé aub dina ngalirkeun sinyal nyeri dina otak sarta sistim saraf. Salaku bubuk Pregabalin ngurangan sékrési neurotransmitter ieu dinya ogé bisa dipaké pikeun ngubaran nyeri saraf kajadian salaku hasil tina karuksakan saraf, atawa gangguan dina fungsi saraf.
bubuk Pregabalin ogé bisa dipaké pikeun ngubaran gangguan kahariwang generalized, nu kaayaan sejen pamikiran ngalibetkeun leuwih aktivitas glutamat, zat P jeung noradrenaline dina uteuk.

pangeling-eling

Pregabalin bubuk ngan for geus dewasa. Ulah masihan ka barudak di handapeun umur 18.
Pregabalin bubuk teu cocog kanggo sababaraha urang:
Pregabalin bubuk capsules ngandung gelatin ngarah bisa jadi cocog pikeun vegetarian na vegans.
Pregabalin bubuk cair ngandung natrium. Mun anjeun dina natrium diet dikawasa, atawa ginjal anjeun ulah dianggo ogé, nyarita ka dokter anjeun saméméh nyokot cairan ieu.
Pikeun mastikeun bubuk Pregabalin geus aman pikeun anjeun, ngabejaan dokter Anjeun lamun:
geus kantos ngalaman réaksi alérgi ka bubuk Pregabalin atanapi obat sejen nu geus kaliwat
gaduh masalah ginjal
geus kantos abused atawa geus addicted ka ubar a
nyobian jadi hamil, nu geus hamil atanapi anu breastfeeding

Atah Pregabalin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Pregabalin ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 148553-50-8 Pregabalin AASRAW

HNMR

AASraw Pregabalin / Lyrica mangrupakeun nginum obat dipaké pikeun ngubaran epilepsy, nyeri neuropathic, fibromyalgia, sarta gangguan kahariwang generalized di sawawa ..

resep

Pregabalin Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Pregabalin pikeun ngubaran epilepsy jeung kahariwang

Pregabalin bubuk: naon ieu pregabalin dipaké pikeun?

What is the informasi pangpentingna anjeun kudu nyaho ngeunaan Pregabalin?

1 review pikeun bubuk Pregabalin

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Pregabalin bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *