AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 90280-13-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil) (90280-13-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

CRL-40,940 (BisfluoroModafinil) bubuk (Ogé katelah flmodafinil, bisfluoromodafinil na lauflumide) mangrupakeun inhibitor dopaminergic reuptake selektif, sarta mangrupakeun analog bisfluoro tina modafinil eugeroic na geus dijual online salaku ubar desainer. inventors na ngaku yén éta téh leuwih éféktif batan modafinil na adrafinil di indikasi maranéhna kalawan efek samping pangsaeutikna, sarta ieu dipaténkeun dina 2013. Fase I percobaan klinis geus dijalankeun saprak Désémber 2015.

Panjelasan Produk

CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil) video


CRL-40,940 (BisfluoroModafinil) Karakter dasar bubuk

ngaran: CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil)
CAS: 90280-13-0
Formula molekular: C15H13F2NO2S
Beurat molekul: 309.33
Ngalembereh Point: Kirang leyur dina cai; kirang leyur dina étanol; Leyur pikeun 1 mg / ml di isopropanol.
Temp neundeun: Toko na STP atanapi cooler, dina wadah airtight disegel, ditangtayungan tina panas, lampu na asor.
warna: Bodas mun bulak bubuk krim


CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil) dina uteuk pamakéan dorongan

ngaran

CRL-40,940 nyaéta kalayan ngaran dagang sakumaha bubuk BisfluoroModafinil, Flmodafinil.

BisfluoroModafinil (CAS 90280-13-0) Dianggo bubuk

40g mun 125mg of Fluoromodafinil (Flmodafinil. Flodafinil. CRL-40,940) disadiakeun 9 + jam wakefulness alus. Ieu lolobana ngan pikeun wakefulness, moal énergi. Aya hiji lieur geulis hampang kadang di hareup, tapi nya meunang milder nu séjén kali anjeun make Flodafinil. Ieu ogé alus pikeun inuman cai tetep caian, inget dahar, sarta sakapeung nyandak 500mg of kolin. Hydrafinil (fluorenol) di 50mg mun 150mg nyadiakeun 3 mun 4.5 jam wakefulness, sarta haté angkat halus. Meureun hydrafinil urang halus mood sareng kognisi angkat asalna tina mumusuhan of reséptor 5HT6, nu lajeng bisa ningkatkeun norépinéfrin na dopamin dina hippocampus nu. Wakefulness enhancers ngaktipkeun reséptor orexin, anjog ka nu jumlahna ditingkatkeun tina wakefulness. Eugeroics anu enhancers wakefulness bari stimulants anu enhancers produktivitas. Kabéh stimulants sugan aya kanaékan norépinéfrin na dopamin dina cortex frontal (wewengkon nu rawan dopamin downregulation sarta hal séjén). Stimulants ukur méré ilusi palsu ngeunaan wakefulness, tapi anjeun masih gé ngaliwatan éfék négatif ti deprivation sare (kawas halusinasi na psychosis jeung kalangkang urang jeung barang). Kalawan enhancers wakefulness, anjeun tiasa tetep nepi jam na jam teu meunang efek samping tina deprivation sare (sadayana Anjeun meureun bakal meunang téh sirah kasaput halimun hampang). Najan kitu, anjeun bakal ngarasa tambahan tunduh sababaraha poé atawa minggu afterwards jeung bobo tambahan pikeun sagala hutang saré anjeun bisa geus akumulasi. Hal aneh ngeunaan eugeroics aya nu sanajan maranehna geus halus, aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun leuwih productively nganggo kecerdasan Anjeun pre-aya dina cara halus.
Tim panalungtikan di Lafon katalungtik yén "Dina lalaki, jalma utamana heubeul, éta ieu katalungtik yén ... CRL 40940 ... dikaluarkeun dina bentuk gelules atawa tablet unggal ngandung 100 mun 200 mg bahan aktif dina laju 1 mun 3 gelules atawa tablet per dinten, geus tinangtu hasilna alus teuing sakumaha arousing medicaments ".

CRL-40,940 (Flmodafinil, Lauflumide) diprediksi jadi métabolit aktif utama CRL-40,941 (Fladrafinil). Dibandingkeun Modafinil, sarta Adrafinil, indungna ieu Adrafinil-kawas sanyawa pakait jeung Flmodafinil (CRL-40,940, Lauflumide) ieu katalungtik ku inventors na di Laboratoires Lafon boga sipat psychotonic na eugeroic sarupa, tapi mun boga kaunggulan unik: sipat nyaéta antiaggressive na ningkat bioavailability ku jalur lisan, sarta demonstrating épék langkung potent ti Adrafinil dina model sato.

Dinyana kana bubuk BisfluoroModafinil (CAS 90280-13-0) efek samping

Saeutik pisan anu dipikawanoh ngeunaan duanana bisluoromodafinil na fluorafinil ulubiung jeung mayoritas informasi anu kaluar aya anu ngan dumasar kana pangalaman pribadi nu urang geus miboga sareng maranehna. Mindeng kimia panalungtikan ieu dihasilkeun dina leutik, laboratorium unregulated di Cina. Meuli ubar desainer ieu nalika aranjeunna geus di infancy maranéhanana nyaéta bahaya. Tanpa studi ditangtoskeun, salah henteu weruh persis sabaraha nyandak, ngarah sangkan hiji tatarucingan dididik dumasar kaluar tina pangalaman maranéhanana kalayan produk sarupa. Ieu pisan picilakaeun: Sedengkeun dua produk bisa ngahasilkeun éfék sarupa, karacunan maranéhna tiasa wildly béda! Contona, duanana aspirin na acetaminophen ngurangan nyeri dina cara nu sarupa. Hiji jalma nalangsara ti rematik bisa nyandak 3 gram aspirin dina dinten tunggal. Lamun nyokot tilu gram acetaminophen, Anjeun bisa maot.

Nyieun urusan parah, anjeun boga clue ngeunaan widang naon waé mungkin efek samping istilah panjang. Bisa jadi loba bulan atawa malah taun dugi aya informasi dipercaya ngeunaan dua kimia ieu saprak modafinil nyaéta sangkan efektif dina naon hancana aya bener euweuh incentive pikeun Labs pikeun manggihan panerusna a. Lengket naon gawéna, ulah nyandak resiko perlu lamun produk sampurna kabuktian aya, sarta nya gampang affordable.

parentah salajengna

CRL40,940 mangrupakeun kimiawi panalungtikan anu promotes wakefulness sato salaku inhibitor reuptake dopamin nu di analog bisfluoro tina modafinil pinter-ubar prototypical.
CRL40,940 (disebut oge flmodafinil, lauflumide, bubuk BisfluoroModafinil, sarta flmoda) mangrupakeun analog bisfluoro of modafinil, ubar pinter dina prototypical dipaké pikeun ngubaran obstructive sare apnea kacapean, mindahkeun karusuhan karya sare, narcolepsy, sarta kaleuleuwihan daytime sleepiness.
CRL40,940 mangrupakeun kimiawi ieu panalungtikan bisa dipaké pikeun panalungtikan disatujuan ku agénsi pangaturan di wewengkon Anjeun. Éta jum'atan sadia pikeun dijual ka publik didieu di limitlesslifenootropics.com dimana Anjeun bisa meuli ieu jeung bahan kimia ieu panalungtikan lianna nu purity pangluhurna. Pariksa hukum nagara anjeun sarta kaayaan saméméh meuli.

eugeroic ieu (wakefulness enhancing agén) anu patali jeung Modafinil na Armodafinil.Both gaduh épék sarupa, tapi Flmodafinil boga bioavailability loba nu leuwih luhur, nu leuwih gede ti malah Armodafinil. Kanyataanna, éta turunan fluoro ganda tina Modafinil. Sabab mangrupakeun analog fluorinated of Modafinil dinya ieu ngaranna Fluoromodafinil, atawa FLmodafinil. Hal ieu kawanoh ogé salaku Flodafinil.

Éta neuroprotective; antioksidan; sarta hampang Dopamin Reuptake Inhibitor (dri). Pamaké ngalaporkeun ngaronjat motivasi alertness, mémori jeung kaahlian analitis, sanajan saré dicabut. Hal ieu ogé dipaké pikeun ngubaran gangguan perhatian deficit (nambahkeun), gangguan saré sarta depresi hampang.

Salaku sigana mah anjeun nyaho modafinil mangrupa salah sahiji ubar paling umum tur loba dipaké pikeun fokus sarta wakefulness kusabab kaamanan na. Sanajan kitu, aya zat kaluar dina pasar jeung di ngembangkeun anu analogs of modafinil sarta bisa mungkas nepi ngaganti eta geus. Analogs mangrupakeun ubar nu sarupa anu ngahasilkeun efek ampir identik. Loba Labs nyieun analogs ieu pikeun ubar meunang épék hadé atawa panjang langgeng, atawa ngurangan efek samping ngabahayakeun. Armodafinil mangrupakeun salah sahiji-hijina ubar sarupa dina pasar anu dipikawanoh pikeun ngahasilkeun épék sarupa jeung anu geus kungsi panalungtikan rengse. Ieu bisa kapanggih dina ngaran merk Nuvigil. Ti dua anu jadi sarupa kalayan béda pisan saeutik Anjeun bisa teu mere nyaho lamun batur switched karacunan Anjeun. Armodafinil anu dimaksud nyadiakeun anjeun jeung fokus sarta wakefulness nu meunang jeung modafinil sarta tetep yen kaamanan nu ngulik geus ditémbongkeun jadi jauh janten leres.

Aya analogs sejen, tapi can kapanggih naha maranéhna bakal ngahasilkeun efek nu sami, naon efek samping disebut, atawa kumaha aman aranjeunna pikeun pamakéan biasa. Ieu téh biasana disebut kimia ieu panalungtikan lantaran salaku nami ngakibatkeun maranéhna keur masih di R & fase D, sok sanaos aya sakedik ka euweuh panalungtikan keur dipigawé lamun pausahaan farmasi gaduh sakedik dipikaresep. istilah sejen anu digunakeun anu bisa jadi leuwih ilahar sababaraha nyaeta 'desainer ubar'. Dua zat sapertos di kulawarga -afinil anu bubuk BisfluoroModafinil na fluorafinil, sanajan lamun néang éta anjeun ngan bisa nempo poto eta jadi CRL-40,940 na CRL-40,941. Kusabab aranjeunna teu keur dijual ku sagala parusahaan utama, aranjeunna tetep mawa ngaran laboratorium pikasieuneun.

CRL-40,940 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Marketing CRL-40,940

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér CRL-40,940: mésér BisfluoroModafinil bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

(CRL-40,940) bubuk BisfluoroModafinil (90280-13-0) hplc≥98% | AASraw HNMR

resep

CRL-40,940 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    CRL-40,940 (bubuk BisfluoroModafinil) nyaéta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *