AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk BMS-564929

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 627530-84-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk BMS-564929 (627530-84-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk BMS-564929 mangrupa selektif modulator reséptor androgén investigational, nu keur dikembangkeun ku Cileungsi-Myers Squibb pikeun pengobatan gejala turunna nu patali umur di tingkat androgén di lalaki ( "andropause"). gejala ieu bisa includedepression, leungitna massa otot jeung kakuatan, ngurangan di libido na osteoporosis. Dumasar timuan ieu, bubuk BBMS-564929 nembongan jadi hiji SARM anabolik idéal

Panjelasan Produk

BMS-564929 bubuk video


bubuk I.BMS-564929 Karakter dasar:

ngaran: bubuk BMS-564929
CAS: 627530-84-1
Formula molekular: C14H12ClN3O3
Beurat molekul: 305.71638
Ngalembereh Point: 175-184 ° C
Temp neundeun: Garing, poék jeung di 0 - 4 ° C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 ° C pikeun jangka panjang (bulan ka taun)
warna: bubuk bodas


bubuk BMS-564929 (627530-84-1) dina siklus bodybuilding

Ngaran bubuk BMS-564929

bubuk BMS-564929

Atah BMS-564929 bubuk Dianggo

bubuk BMS-564929 mangrupakeun kacida potent, oral aktip, jaringan nonsteroidal androgén selektif reséptor (AR) modulator. bubuk BMS-564929 mangrupakeun AR agonist subnanomolar di vitro, nyaéta kacida selektif pikeun AR vs reséptor nu séjén stéroid hormon, jeung némbongkeun euweuh interaksi signifikan kalawan SHBG atanapi aromatase. studi respon dosis di beurit jalu castrated némbongkeun yén bubuk atah BMS-564929 nyaéta substansi langkung potent ti téstostéron (T) dina stimulating tumuwuhna otot ani levator, sarta teu saperti T, kacida selektif pikeun otot vs prostat.

BMS-564,929 hiji sanyawa sapertos ayeuna di percobaan klinis mimiti manusa, anu mangrupa agonist oral aktip, potent tur selektif pikeun reséptor androgén (Ki 2.1nM, 20x selectivity fungsi pikeun jaringan otot leuwih prostat) jeung dina studi kana beurit castrated dinya ieu ditémbongkeun ka counteract panurunan dina massa otot leuwih waktos, sarta dina dosis luhur malah ngaronjat massa otot, tanpa nyata mangaruhan tissue.It prostat teu kitu vastly ngurangan kadar hormon luteinizing, éta keur hiji pikaheraneun 33x sanyawa langkung suppressive ti téstostéron, nu bisa jadi masalah di manusa pamakéan klinis.
bubuk atah BMS-564929 ngiket ogé ka reséptor androgén teu ka reséptor stéroid lianna. bubuk BMS-564929 boga interaksi kalayan SHBG na teu ngahambat aromatase. Tés kalawan beurit némbongkeun hiji aktivitas anabolik hadé lajeng téstostéron propionate di dosis sarua, sarta aktivitas androgenic low. Dina dosis luhur bubuk atah BMS-564929 teu ngahambat dina hipotalamus sarta \ atanapi pituary jeung cara ieu lowers ayana sékrési LH jeung FSH.

Hiji X-ray tina kompléks bubuk BMS-564929 jeung LBD tina reséptor androgén nembongkeun sababaraha beda antara bubuk atah BMS-564929 na dihydrotestosterone dina interaksi maranéhanana jeung LBD of reséptor nu. Bedana ieu sigana bisa cukup badag pikeun ngaktipkeun mediasi tina pangaruh anabolik dina otot teu pangaruh androgenic di prostat. Teu acan lengkep jelas cara ngajelaskeun sagala béda.

bubuk BMS-564929 nyaeta oral sadia tur transformasi métabolik nu laun lajeng di proionamide SARM urang. Waktu halflife beda-beda ti 8 mun 14 jam, sarta dosis low nyaéta dimungkinkeun.

Dinyana kana bubuk BMS-564929

bubuk BMS-564929 mangrupa selektif modulator reséptor androgén investigational (SARM) nu keur dikembangkeun ku Cileungsi-Myers Squibb pikeun pengobatan gejala turunna nu patali umur di tingkat androgén di lalaki ( "andropause"). gejala ieu bisa ngawengku depresi, leungitna massa otot jeung kakuatan, ngurangan di libido na osteoporosis. Perlakuan jeung téstostéron exogenous téh éféktif dina counteracting gejala ieu tapi pakait sareng sauntuyan efek samping, nu paling serius nu ieu enlargement tina kelenjar prostat, anu bisa ngakibatkeun hypertrophy prostatik benign komo kanker prostat. Ieu ngandung harti aya anu peryogi klinis pikeun selektif modulators reséptor androgén nu ngahasilkeun épék anabolik sababaraha jaringan kayaning otot jeung tulang, tapi tanpa stimulating reséptor androgén di prostat.

parentah salajengna

bubuk BMS-564929 mangrupakeun reséptor androgén (AR) modulator selektif kalayan nilai Ki of 2.11 ± 0.16 nm.
The AR mangrupakeun tipe reséptor nuklir nu diaktipkeun ku hormon androgenic, téstostéron, atawa dihydrotestosterone. Fungsi penting keur ngatur éksprési gén.
bubuk atah BMS-564929 mangrupakeun agonist husus otot-jaringan pikeun AR kalawan struktur hydantoin bicyclic. bubuk BMS-564929 nyaeta ngeunaan 400-melu selektif pikeun AR vs PR na leuwih ti 1000-melu selektif pikeun AR vs GR, Bapak na ERα jeung β. Dina C2C12 garis sél myoblast, bubuk atah BMS-564929 nembongkeun potency of 0.44 ± 0.03 nm dibandingkeun kalawan 2.81 ± 0.48 nm diukur pikeun téstostéron.
Dina beurit jalu castrated, bubuk BMS-564929 atah substansi langkung potent ti téstostéron (T) dina promosi tumuwuhna otot levator ani, sarta mangrupakeun kacida selektif pikeun otot vs prostat. Kusabab na potent lisan aktivitas sarta jaringan selectivity, bubuk BMS-564929 diperkirakeun ngahasilkeun épék klinis mangpaatna dina otot jeung jaringan lianna ku cara kaamanan leuwih nguntungkeun.

BMS-564929 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah BMS-564929 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk BMS-564929 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 627530-84-1 BMS-564929 bubuk AASRAW

HNMR

Kami BMS-564929 bubuk supplie, bubuk BMS-564929 pikeun dijual, bubuk BMS-564929 (627530-84-1) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

BMS-564929 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

SARMS Anyar Kalolobaan dipercaya BMS-564929 Bubuk Supplier Online

1 review pikeun bubuk BMS-564929

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk BMS-564929 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *