AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Boldenone cypionate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 106505-90-2. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk cypionate Boldenone (106505-90-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Boldenone, ogé katelah 1-téstostéron, mangrupakeun sintétik anabolik-androgenic stéroid (Aas) jeung 1 (2) analog -dehydrogenated tina téstostéron. Boldenone sorangan geus kungsi dipasarkan; salaku ubar farmasi, éta dipaké salaku boldenone undecylenate, anu éster undecylenate.

Panjelasan Produk

Boldenone cypionate bubuk video


Boldenone cypionate bubuk Karakter dasar

ngaran: Boldenone cypionate
CAS: 106505-90-2
Formula molekular: C26H38O3
Beurat molekul: 398.58
Ngalembereh Point: 33-37 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


Boldenone pamakéan bubuk cypionate atah dina siklus stéroid

ngaran

Boldenone cypionate, disebut oge Citakan: SDchar kandel. The cypionate éster dina boldenone bakal meta sami eact sakumaha eta bakal di testoserone. solubaility bakal kasarna sami nalika na leyur ogé.

Atah Boldenone cypionate bubuk Dianggo

Equipoise dipaké ku atlit jeung bodybuilders nambahan ketahanan, massa otot jeung produksi sél getih beureum dina awak urang. Dina pamakéan médis, equipoise bisa ngamajukeun erythropoietin (EPO) stimulating faktor anu, kahareupna ngarangsang tumuwuhna sungsum tulang nu ngabalukarkeun hiji ngaronjat produksi sél getih beureum. Pikeun lalaki, anu dosis rata nyaéta 400-600mgs per minggu. Pikeun awéwé, anu dosis rata nyaéta 25-50mgs per minggu, tapi maneh kudu jadi ati pisan. Lamun ningali efek samping beurat.

Dinyana dina Raw Boldenone cypionate bubuk

Boldenone cypionate teu gaduh kapasitas aromatization tinggi. Nalika dosis luhur nu dipaké pikeun période panjang tina waktos eta bisa jadi kudu maké antiestrogens atanapi sambetan kawas arimidex. Balukar androgenic henteu luhur kusabab androgenicity na pisan low. Hal ieu ngajadikeun eta zat pisan aman pikeun awéwé ngagunakeun. Sanajan kitu lamun dosis luhur nu dipaké aya resiko keur efek samping kayaning jerawat jeung kulit oily.

parentah salajengna

Boldenone mangrupa stéroid androgenic anabolik paling ilahar dipake dina lingkungan Pangajaran sarta Palatihan Atikan ti dina perlakuan dumasar manusa-.
Boldenone Cypionate, kawas sintétik stéroid androgenic anabolik sejen, dirancang pikeun meniru efek tina téstostéron.

Boldenone Cypionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Boldenone cypionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Boldenone bubuk Cypionate ti AASraw

1. Ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2. Nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
3. CSR kami baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4. Pamayaran dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5. Barang nampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw provideds purity 99% Boldenone bubuk atah cypionate mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Boldenone Cypionate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Boldenone cypionate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    admin -

    Boldenone cypionate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *