AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Bortezomib (179324-69-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 179324-69-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Bortezomib (179324-69-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Bortezomib ieu hiji ubar anti kanker sarta mimiti terapi inhibitor proteasome bisa dipaké dina manusa. Proteasomes anu kompléx sélular nu ngarecah protéin. Dina sababaraha kangker, protéin nu ilaharna maéhan sél kanker téh direcah teuing gancang. Bortezomib interrupts proses ieu sarta ngidinan jalma protéin maéhan sél kanker. Hal ieu disatujuan dina AS jeung Éropa pikeun nyampurkeun relapsed sababaraha myeloma na lymphoma sél mantel. Dina sababaraha myeloma, réspon klinis lengkep geus ditangtukeun dina pasien kalayan kasakit disebutkeun refractory atawa gancang advancing.

Panjelasan Produk

Bortezomib bubuk video


bubuk Bortezomib Karakter dasar

ngaran: bubuk Bortezomib
CAS: 179324-69-7
Formula molekular: C19H25BN4O4
Beurat molekul: 384.24
Ngalembereh Point: 122-124 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas mun kaluar bubuk kristalin bodas


bubuk Bortezomib atah dina pamakéan

ngaran

Boronic asam, Velcade, Neomib, Bortecad

Bortezomib bubuk Dianggo

bubuk Bortezomib mangrupa obat anti kanker sarta mimiti terapi inhibitor proteasome bisa dipaké dina manusa. Proteasomes anu kompléx sélular nu ngarecah protéin. Dina sababaraha kangker, protéin nu ilaharna maéhan sél kanker téh direcah teuing gancang. bubuk Bortezomib interrupts proses ieu sarta ngidinan jalma protéin maéhan sél kanker. Hal ieu disatujuan dina AS jeung Éropa pikeun nyampurkeun relapsed sababaraha myeloma na lymphoma sél mantel. Dina sababaraha myeloma, réspon klinis lengkep geus ditangtukeun dina pasien kalayan kasakit disebutkeun refractory atawa gancang advancing.

Atom boron di bubuk atah Bortezomib ngiket situs katalitik nu proteasome 26S kalawan pangirut tinggi na spésifisitas. Dina sél normal, proteasome nu ngatur éksprési protéin jeung fungsi ku degradasi protéin ubiquitylated, sarta ogé cleanses sél protéin abnormal atanapi misfolded. data klinis na preclinical ngarojong peran dina ngajaga phenotype abadi sél myeloma, sarta sél-budaya sarta data xenograft ngarojong hiji fungsi nu sarupa dina kangker tumor padet. Bari sababaraha mékanisme nu gampang jadi kalibet, proteasome inhibisi bisa nyegah dégradasi faktor pro-apoptotic, kukituna triggering maot sél diprogram dina sél neoplastic. Anyar, eta ieu kapanggih yén bubuk Bortezomib disababkeun parobahan nu gancang tur dramatis dina tingkatan péptida intrasélular nu dihasilkeun ku proteasome nu. [8] Sababaraha péptida intrasélular geus ditémbongkeun janten biologis aktip, sarta jadi pangaruh bubuk atah Bortezomib on tingkat of péptida intrasélular bisa nyumbang kana épék biologis jeung / atawa samping tamba.

bubuk Bortezomib ieu pakait sareng neuropathy periferal di 30% pasien; aya kalana, bisa jadi nyeri. Ieu tiasa parah di penderita neuropathy pre-nu aya. Sajaba ti éta, myelosuppression ngabalukarkeun neutropenia na thrombocytopenia ogé bisa lumangsung sarta jadi dosis-ngawatesan. Sanajan kitu, ieu efek samping biasana relatif hampang pikeun cangkok sungsum tulang pilihan perlakuan séjén pikeun penderita panyakit maju. bubuk atah Bortezomib ieu pakait sareng laju luhur shingles, najan acyclovir prophylactic bisa ngurangan résiko ieu. nephritis interstitial akut ogé geus dilaporkeun.

Gastro-peujit (GI) épék na asthenia anu acara ngarugikeun paling umum.

Balukar antikanker bubuk atah Bortezomib salaku agén tunggal geus nunjukkeun dina model xenograft tina sababaraha myeloma, sawawa leukemia T-sél, lung, pinareup, prostat, pancreatic, sirah na beuheung, sarta kanker titik, sarta di melanoma. Lisan Bortezomib bubuk 1.0 mg / kg poéan pikeun 18 poé ngabalukarkeun Nepi tumuwuhna tumor, kitu ogé panurunan dina Jumlah metastases dina modél kanker paru Lewis. bubuk Bortezomib dina dosis tunggal nepi ka 5 mg / kg nyata turun fraksi salamet tina sél tumor payudara. bubuk Bortezomib 1.0 mg / kg administrated mingguan keur minggu 4 ngurangan tumuwuhna tumor ku 60% dina model xenograft murine tina kanker prostat. 1.0 mg / kg Bortezomib administrasi bubuk atah pikeun 4 minggu hasil dina% 72 atawa réduksi 84% dina murine kanker pancreatic xenografts kamekaran, sakumaha ogé paningkatan dina apoptosis sél tumor. 1.0 mg / kg Bortezomib hasil perlakuan bubuk di inhibisi signifikan tumuwuhna plasmacytoma manusa xenograft, kanaékan tumor sél apoptosis sarta survival sakabéh, sarta panurunan dina angiogenesis tumor.

Dinyana kana bubuk atah Bortezomib

Targeting awal alur ubiquitin-proteasome geus mecenghul salaku pendekatan rasional dina pengobatan kanker manusa. Dumasar studi preclinical na klinis positif, bubuk atah Bortezomib ieu salajengna disatujuan pikeun pamakéan klinis salaku perlakuan hareup-garis pikeun penderita myeloma sababaraha karek didiagnosis jeung pengobatan relapsed / refractory sababaraha myeloma na lymphoma sél mantel, nu ubar ieu boga jadi pokok perlakuan. The persetujuan bubuk Bortezomib ku AS Pangan sarta Narkoba Administrasi (FDA) digambarkeun hiji milestone signifikan salaku inhibitor proteasome munggaran pikeun dilaksanakeun dina pengobatan panyakit malignant. bubuk atah Bortezomib geus ditémbongkeun a benefit klinis positif boh nyalira atanapi salaku bagian tina terapi kombinasi kana dipicuna chemo- / radio-sensitization atawa nungkulan lalawanan narkoba. Salah sahiji mékanisme utama bubuk Bortezomib pakait sareng kagiatan antikanker nyaeta ngaliwatan upregulation of NOXA, nu mangrupa protéin proapoptotic, sarta NOXA bisa interaksi jeung protéin anti apoptotic of Bcl-2 subfamili Bcl-XL sarta Bcl-2, sarta hasil dina pupusna sél apoptotic dina sél malignant. mékanisme penting séjén bubuk atah Bortezomib nyaéta ngaliwatan suprési tina NF-κB signalling jalur hasilna di handap-pangaturan gén target anti apoptotic na. Sanajan mayoritas sukses kahontal kalawan bubuk Bortezomib geus di malignancies hematological, pangaruh na arah tumor solid geus kirang ti encouraging. Sajaba, pamakéan klinis nyebar bubuk Bortezomib terus ngarembet ku penampilan dosis-ngawatesan toxicities, ubar-lalawanan sarta gangguan ku sababaraha sanyawaan alami. papanggihan ieu bisa mantuan médis pituduh dina pemurnian pamakéan klinis bubuk atah Bortezomib, sarta ajak élmuwan dasar keur ngahasilkeun proteasome sambetan generasi saterusna nu ngalegaan spéktrum efficacy sarta ngahasilkeun respon klinis leuwih awét dina penderita kanker. aplikasi desirable séjén pikeun pamakéan sambetan proteasome kaasup ngembangkeun sambetan ngalawan Ligase E3 husus, nu meta dina hiji hambalan mimiti dina jalur ubiquitin-proteasome, sarta kapanggihna kirang toksik jeung novél sambetan proteasome tina produk alam jeung obat tradisional, anu bisa nyadiakeun calon ubar leuwih giat pikeun chemoprevention kanker sarta perlakuan pasien kanker dina mangsa nu bakal datang.

parentah salajengna

bubuk Bortezomib mangrupakeun ubar nu nyegah ka 26S proteasome mamalia. The ubiquitin-proteasome jalur muterkeun hiji peran penting dina ngatur konsentrasi intrasélular protéin husus, kukituna ngajaga homeostasis dina sél. Inhibisi tina proteasome 26S nyegah proteolysis ieu sasaran, anu tiasa mangaruhan sababaraha Kampung Pulo signalling dina sél. gangguan ieu mékanisme homéostatik normal bisa ngakibatkeun pati sél. Percobaan geus nunjukkeun yén bubuk atah Bortezomib nyaeta sitotoksik kana rupa-rupa jenis sél kanker dina vitro. bubuk atah Bortezomib ngabalukarkeun reureuh di tumuwuhna tumor dina vivo dina model tumor nonclinical, kaasup sababaraha myeloma. sél tumor, nyéta, sél ngabagi gancang, muncul janten langkung peka proteasome inhibisi.

bubuk Bortezomib mangrupakeun inhibitor malik tina aktivitas kimotripsin na ciduh-kawas nu proteasome 26S dina sél mamalia. The 26S proteasome mangrupakeun kompléks protéin badag nu ngarecah protéin ubiquitinated. Situs aktif tina proteasome ngabogaan kimotripsin na ciduh kawas, trypsin-kawas, sarta aktivitas péptida hidrolisis postglutamyl. The 26S proteasome ngarecah rupa protéin kritis kana survival sél kanker, kayaning cyclins, suppressors tumor, BCL-2, sarta cyclin-gumantung sambetan kinase. Inhibisi degradations ieu sensitizes sél pikeun apoptosis. bubuk atah Bortezomib mangrupakeun inhibitor potent of 26S proteasome nu sensitizes aktivitas dina ngabagi sababaraha myeloma jeung sél leukemic, sahingga inducing apoptosis. Sajaba ti éta, bubuk Bortezomib mucunghul pikeun ngaronjatkeun sensitipitas tina sél kanker ka agén antikanker tradisional (misalna gemcitabine, cisplatin, paclitaxel, irinotecan, sarta radiasi).

Bortezomib Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Bortezomib bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Bortezomib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk Bortezomib (179324-69-7) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Bortezomib Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Ieu Dupi Sagala nu peryogi kauninga Ngeunaan Bortezomib