AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Canrenone bubuk (976-71-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 976-71-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Canrenone (976-71-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Canrenone ieu diadministrasi dina dosis of 2 × 82 mg jeung 2 × 164 mg per poé ngaliwatan periode 10 poé ka penderita diabetik tanpa cardiovascular, ati atawa involvement ginjal. Aldosterone ékskrési jeung aldosterone plasma ngaronjat ngan rada mangsa duanana rézim.

Panjelasan Produk

Canrenone bubuk video


bubuk Canrenone Karakter dasar

ngaran: bubuk Canrenone
CAS: 4642-95-9
Formula molekular: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi lampu konéng kristalin bubuk


siklus bubuk Canrenone

ngaran

Brand umum (S): Canrenone bubuk
Generik NAME (S): Contaren, Luvion, Phanurane, Spiroletan

Canrenone bubuk Dianggo

tingkat plasma bubuk Canrenone na 'total métabolit' sanggeus hidrolisis dasar anu dibandingkeun dina subjék ngora jeung manula handap dosis tunggal jeung sababaraha ti spironolactone. Sanggeus dosis awal dina Poé 1, tingkat plasma bubuk atah Canrenone na 'total métabolit' éta luhur di nu ngora ti di group manula, sarta béda anu signifikan nu kapanggih diantara dua golongan umur di AUC pikeun duanana bubuk Canrenone na 'total métabolit '. Sanajan kitu, beda ieu antara dua grup umur sabagean gede sanggeus sababaraha dosing on Poé 8, jeung kaayaan ajeg tingkat plasma pre-dosis bubuk atah Canrenone na 'total métabolit' éta nyata luhur dina subjék manula. Babandingan akumulasi bubuk Canrenone na 'total métabolit' éta nyata luhur di manula ti dina subjék ngora. Duanana bubuk atah Canrenone jeung asam canrenoic anu éksténsif kabeungkeut protéin plasma, tapi henteu béda nu kapanggih diantara dua golongan umur protéin ngariung. Bedana observasi dina tingkat plasma sanggeus dosing tunggal jeung sababaraha diantara subjék ngora jeung heubeul bisa jadi konsékuansi tina sababaraha faktor saperti shift proportionate dina métabolisme jeung umur; diserep lisan impaired sahiji sanyawa indungna; jeung / atawa volume dirobah sebaran tamba.

What is the dosage bubuk Canrenone

Oral, di hal nu ilahar, 50-200 mg per poé salaku dosis tunggal atawa di sababaraha administrations téh cukup.
Dina kasus paling parna, nu dosage awal bisa ngaronjat nepi ka 300 mg atawa leuwih, teras dosis disaluyukeun respon na laboratorium klinis indéks.

Kumaha Canrenone bubuk karya

HPLC spectrometric massa ngembangkeun métode ieu dilumangsungkeun dina spéktrométer massa TQ4 Quantum Papanggihan triple quadrupole kalawan sistem autosampler Aria CTC HPLC. Dina ionisation electrospray positif ion utama kauninga éta ion molekular diprotonasi (M + H) + m / z 341 for bubuk Canrenone. Alfaxalone (prékursor ion m / z 333; 1 μg) ieu dipaké salaku baku internal. Dina aktivasina collisional, anu ion fragméntasi utama éta m / z 107.1 na 91.1 for bubuk Canrenone atah jeung m / z 297.3 na 315.3 pikeun alfaxalone. The ion fragméntasi anu dipaké salaku quantifier na qualifier ion mungguh pikeun nambahkeun spésifisitas mun assay nu. separation optimal tina stéroid ieu kahontal ngagunakeun amonium asétat (5 mm) / métanol di (60: 40, 0.3 ml / mnt) dina kolom Waters C18 T3 Atlantis HPLC (3 μm; 100 × 2.1 mm) di 25 ° C. A gradién rising ti 40 mun 90% métanol ieu dilarapkeun, kalawan total waktu amprok di 8 menit.

Validasi parameter kuantitatif ieu dipigawé maké genep ulangan intra- jeung inter-assay. recoveries nyugemakeun bubuk Canrenone na alfaxalone (106.2% (rélatif simpangan baku (RSD) 9.5%) jeung 102.2% (RSD 4.7%)) anu dihontal di handap ékstraksi cair-cairan tina ukur 25 μl plasma jeung étil asetat (1: 10). Wates of deteksi éta 5 ng / ml jeung wates handap quantitation éta 15 ng / ml. assay ieu linier (r = 0.9936) leuwih sauntuyan kadarna (5 ng / ml nepi 5 μg / ml). assay nu kabukti cocog pikeun quantitation bubuk atah Canrenone dina grup pasien anu kungsi narima dosis 400 mg, dina saha kadarna dina plasma nu kapanggih janten dina rentang 5-45 μmol / l.

Kauntungan bubuk Canrenone

bubuk Canrenone teh métabolit aktif utama spironolactone. Ku analogi struktural, éta tindakan competitively kalawan aldosterone ku displacing eta ti loka reséptor dina tingkat bagian distal tina tubule renal na tina saluran ngumpulkeun; ieu ngakibatkeun paningkatan dina diuresis na natriuresis sarta ngurangan di kaliuresis. Dibandingkeun spironolactone boga kauntungan tina hiji waktu latency handap. Kawas spironolactone kitu, nya boga aksi di subjék surrenalectomized atanapi di subjék normal mibanda sékrési aldosterone low.
Saatos administrasi oral, powder atah Canrenone ieu gancang nyerep, ngahontal kadarna plasma maksimum dina dua jam kahiji. Satengah-hirup nyaeta ngeunaan 18 jam na, kawas spironolactone, anu dikaluarkeun unchanged, dina jam 72, jeung cikiih sarta faeces dina persentase sarua.
bubuk Canrenone dituduhkeun dina kondisi klinis nu kaleuwihan aldosterone ngahasilkeun ingetan tina cai sarta sodium sarta hiji kaliuria ngaronjat. Éta mangpaat dina pengobatan ascites di Sirosis ati, sanajan dosage kasebut terus diadaptasi kana respon dina kasus individual.

bubuk Canrenone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Canrenone bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Canrenone Tinjauan bubuk atah

bubuk atah Canrenone mangrupa métabolit aktif tina spironolactone, asam canrenoic, jeung kalium canrenoate, sarta dianggap sawaréh jawab épék maranéhanana. Geus kapanggih nepi ka akun salila kurang leuwih 10 mun 25% tina pangaruh kalium-sparing of spironolactone, sedengkeun métabolit sejen, 7α-thiomethylspironolactone (7α-TMS), akun pikeun sabudeureun 80% tina pangaruh kalium-sparing tamba.

Canrenone bubuk mangrupa dikabarkan langkung potent salaku hiji relatif antimineralocorticoid mun spironolactone, tapi mangrupa considerably kirang potent tur éféktif jadi hiji antiandrogen. Nya kitu keur spironolactone, bubuk atah Canrenone nyegah énzim steroidogenic kayaning 11β-hydroxylase, koléstérol énzim meulah sisi-ranté, 17α-hydroxylase, 17,20-lyase, sarta 21-hydroxylase, tapi sakali deui, nya comparatively kirang potent di lakukeun kitu.


Kumaha mésér bubuk Canrenone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Canrenone Resep bubuk atah

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Canrenone bubuk (976-71-6)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Canrenone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *