AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Cetilistat (Oblean) bubuk

rating:
2.60 kaluar 5 dumasarkeun kana 10 ratings customer
SKU: 282526-98-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Cetilistat (Oblean) bubuk (282526-98-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Cetilistat (Oblean) video bubuk


Cetilistat (Oblean) Karakter dasar bubuk

ngaran: Cetilistat (Oblean) bubuk
CAS: 282526-98-1
Formula molekular: C25H39NO3
Beurat molekul: 316.31
Ngalembereh Point: 190-200 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Gray Bubuk


Cetilistat (Oblean) siklus bubuk

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Cetilistat
Ngaran brand: bubuk Oblean

Cetilistat (Oblean) Dianggo bubuk

Cetilistat (Oblean) bubuk mangrupa inhibitor of lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta kénca bisa dikaluarkeun undigested. Ubar ieu, bari siga nu bubuk orlistat ubar ayeuna FDA-disatujuan, mungkin boga profil sisi-pangaruh beuki lumayan alatan hiji struktur molekul béda. A fase 2 sidang diulik 612 obese, subjék diabetik ku BMI of 28 mun 45 kg / m2 leuwih jaman perlakuan a 12-minggu. bubuk Cetilistat 80 na 120 mg diwanohkeun leungitna beurat signifikan dibandingkeun kalawan placebo (3.85 kg sarta 4.32 kg vs 2.86 kg, mungguh). bubuk-ngainduksi leungitna beurat Oblean éta sarupa leungitna beurat kahontal kalawan bubuk orlistat (3.78 kg). Cetilistat bubuk ieu ogé bisa ditolerir sarta nembongkeun discontinuations pangsaeutikna alatan acara ngarugikeun ti di placebo jeung grup bubuk orlistat. Nunjukkeun yen discontinuation di group bubuk orlistat éta nyata leuwih goreng ti di 120 mg Oblean bubuk jeung placebo grup, sarta éta sagemblengna alatan acara ngarugikeun cerna, bubuk Cetilistat bisa jadi inhibitor lipase pikaresep keur achieving leungitna beurat. percobaan fase 3 bubuk Oblean anu ayeuna di pananda di Jepang.

What is the dosage bubuk Oblean

dosage bubuk Oblean geus disadiakeun salaku 60mg capsules kakuatan pikeun administrasi oral. ubar nu geus dicandak ku anjeun make hidangan pikeun mastikeun yén éta berpungsi bari dahareun keur dicerna, ku kituna nyerep gajih tina dahareun bisa éféktif ngurangan. dokter anjeun bakal mamatahan anjeun dina sabaraha ubar nyandak kalawan unggal dosis, sakumaha wellas dosage poean nu diperlukeun. Hal ieu kacida penting nu taat kana parentah ieu. Ulah nyandak leuwih ti dokter anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

Kumaha Cetilistat bubuk karya

bubuk Cetilistat nyaéta bubuk leungitna beurat dipaké dina kombinasi kalayan diet low kalori. Gawéna ku blocking jumlah badag tina gajih ti keur dicerna sarta diserep kana awak. bubuk leungitna beurat ieu digolongkeun salaku inhibitor lipase jeung gawéna langsung dina sistim digésti mah dimana eta blok peta ngeunaan hiji énzim lipolytic disebut lipase. lipases ieu naon migunakeun awak pikeun nyerna fat.However, lamun ubar ieu urusanna barengan hidangan hiji, éta ngiket kana lipases, kukituna inhibiting aranjeunna ti ngarecah gajih. Lemak nu teu dihidrolisis aya gantina dikaluarkeun dina tai, hasilna ngaronjat ékskrési gajih fecal sarta ngurangan diserep gajih. Lamun dipaké bareng jeung diet kalori ngurangan, éta bisa ngabantu ningkatkeun leungitna beurat tur nyieun leuwih gampang pikeun penderita kaleuwihan beurat pikeun meunangkeun deui dina bentuk, kukituna boosting Chances tina leungitna beurat suksés. Na maké cara anu sarua sakumaha bubuk orlistat heubeul ku inhibiting lipase pancreatic.

pangeling-eling

Ieu henteu dianjurkeun nyandak leuwih ti 3 capsules dina jam 24.

Langsung lumangsungna departemén darurat pangcaketna Anjeun lamun sangsara hiji réaksi alérgi. Gejala biasana pakait sareng réaksi kitu kaasup kasusah engapan atanapi Heureuy, tightness dada, bareuh, rashes kulit, tur hives.

Cetislim teu salawasna cocog pikeun sagala pasien. Salawasna konsultasi panyadia kasehatan anjeun saméméh ngagunakeun nginum obat ieu lamun anu hamil, breastfeeding, nyoba nyusun, ngagunakeun sagala nginum obat séjén (resép atawa non-resép), ngagunakeun sagala produk herbal atawa suplemén, atawa lamun anjeun ngagaduhan alergi atanapi kaséhatan séjénna masalah.

The dosage bener bubuk Oblean jeung resép ilahar gumantung kana sabar jeung kaayaan nu keur dirawat. Ulah ngaluyukeun dosage Anjeun tanpa persetujuan ti panyadia kasehatan anjeun. produk Ieu ngan pikeun pamakéan sakumaha prescribed sarta maréntahkeun.

Cetilistat Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Cetilistat (Oblean) bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Cetilistat (Oblean) bubuk ngagaduhan efek samping

Pasén ngalaman perlakuan pikeun obesitas kalayan bubuk Cetislim bisa kakurangan tina efek samping. Anjeun kudu ngawartosan dokter anjeun lamun ieu kajadian. Sababaraha conto nu dibikeun ka dieu:

Gajih dina stool
kejang beuteung
Flatus kalawan ngurangan
spotting oily
Bowel incontinence
Flatulence
Nyeri beuteung
mencret
stools lemes
kamacetan sengau
sering defecation
Nyeri burih
Sanajan réaksi hampang umumna dianggap leuwih umum, acara ngarugikeun serius ogé bisa lumangsung. Taroskeun dokter anjeun geuwat kedah kieu lumangsung.


Kumaha mésér bubuk Oblean: mésér Cetilistat bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku sistem kami panalungtikan email, atawa wawakil layanan palanggan skype online (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 282526-98-1 Cetilistat (Oblean) AASRAW bubuk

HNMR

282526-98-1, Cetilistat / Oblean, cetilistat kapsul, meuli Cetilistat atah, tablet cetilistat, cetilistat meuli, bubuk atah cetilistat, china cetilistat, meuli Cetilistat, meuli bubuk atah cetilistat,

AASraw nyadiakeun purity 99% Cetilistat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Oblean Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Obesitas bubuk bubuk bobodoran Cetilistat

Mangrupa bubuk Olistat aman tur éféktif?

bubuk atah bubuk Cetilistat pikeun leungitna beurat

patarosan 8 nanya ka diri saméméh nyandak bubuk Cetilistat

bubuk anti obesitas: bubuk Cetilistat vs bubuk Orlistat

Sumber bubuk Orlistat Pengetahuan Alam pikeun leungitna-Hiji beurat ubar leungitna gajih endah Anjeun kudu nyaho !!!