AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Coluracetam

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 135463-81-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Coluracetam (135463-81-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Coluracetam milik grup lega obat racetam. Hal ieu mindeng touted pikeun memori na boosting pasipatan sakumaha ogé épék positif na on depresi manic tur kahariwang. Sanajan bubuk coluracetam utamana pakait sareng kauntungan ieu, éta ogé kungsi dilaporkeun keur naekeun sipat optik najan studi lumangsung anu diperlukeun pikeun ngaidentipikasi mékanisme pasti balik benefit ieu.

Panjelasan Produk

Coluracetam bubuk video


Atah Coluracetam bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Coluracetam
CAS: 135463-81-9
Formula molekular: C19H23N3O3
Beurat molekul: 341.4
Ngalembereh Point: 128-131 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Coluracetam atah dina siklus ubar pinter

ngaran

bubuk Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun ubar racetam purported janten ubar Ningkatkeun kognitif. Ieu bisa ngawetkeun uptake kolin kana neuron basa aranjeunna keur disebutkeun impaired, tapi ayeuna euweuh bukti keur épék nootropic alamiah.

Atah Coluracetam bubuk Dianggo

Hasil panalungtikan sato on bubuk Coluracetam migunakeun hiji dosis lisan tina 300-3,000mcg / bodyweight kg, nu kasarna ditarjamahkeun kana dosis manusa tina 48-480mcg / kg atawa (pikeun jalma 150lb) 3.2-32.7mg sakabéh.

Nembongan ka gaduh kinetik pisan gancang, ku puncak dina getih dina sabudeureun 30 menit sarta dina turunna dina jam 3. Ku lantaran kitu, supplementation bisa jadi waktu-gumantung dina hubungan aktivitas.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Raw Coluracetam

Memori sareng Learning
bubuk Coluracetam dipidangkeun pikeun ngaronjatkeun fungsi kognitif na memori dina beurit, sarta dina teori, hasil sarua diharepkeun di manusa. Hiji studi anu dilakukeun ku BrainCells Nyarita némbongkeun hiji pamutahiran memori dina beurit anu dibere AF64A zat (a neurotoxin neuron-spésifik) pikeun dalapan poé babarengan jeung bubuk atah Coluracetam di 3 mg doses.They anu lajeng nempatkeun ngaliwatan standardized Morris Cai Maze ditandaan maranéhna kamampuhan pikeun meunang ngaliwatan eta, komo nepi ka jam 72 sanggeus dosis mg 8 panungtungan, maranéhanana éta kénéh bisa. Pananjung konci sejen ulikan ieu yén hasil éta kénéh katempo tilu poé sanggeus dosis panungtungan, sanajan konsentrasi sérum bubuk Coluracetam éta negligible.

Depresi sarta Kahariwang
BrainCells Inc. kapanggih yén hiji dosage of 240 mg (dibagi jadi tilu dosis poéan 80 mg) éta mangpaat dina nyampurkeun depresi utama kalawan ko-gending Gad (digeneralisasi karusuhan kahariwang). Sanajan kitu, béda anu paling diucapkan di jelema nu teu manggihan relief di maké antidepressants baku. Saatos salah dosis, aya henteu béda noticeable, tapi sanggeus dua dosis of 80 mg, 36% ngalaman ningkat skor salila uji assessment depresi.

Eyesight
bubuk Coluracetam geus pakait sareng kauntungan optik kayaning visi ditingkatkeun warna, pangakuan, sarta vividness. Sanajan aya teu wae bukti nu ngayakinkeun ka ngarojong mékanisme balik benefit ieu, para ahli yakin yén bubuk Coluracetam gawéna di bagéan tina uteuk anu ngalir prosés visual.

Dinyana kana bubuk Raw Coluracetam

bubuk atah Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun racetam ubar sintétik purported janten sanyawa nootropic. Teu boga awak badag masrakat nalungtik eta, tapi mékanisme of Peta (kitu oge structute) muncul janten pisan béda ti sanyawa racetam séjén kawas Piracetam atanapi Aniracetam.

bubuk Coluracetam nembongan berinteraksi sareng proses katelah pangirut tinggi kolin uptake (HACU pikeun pondok), nu hambalan laju-ngawatesan menggambar kolin kana neuron pikeun sintésis kana acetylcholine neurotransmitter. Ningkatkeun laju HACU mucunghul pikeun ngaronjatkeun aktivitas neuron cholinergic, ku kituna nyaéta target nu dipikahoyong pikeun enhancement kognitif.

Interventions di beurit (sakumaha euweuh bukti manusa ayeuna) ngarojong pamakéan bubuk atah Coluracetam dina dosis lisan pisan low pikeun ngawétkeun HACU anu disebutkeun impaired ku pamakéan narkoba panalungtikan nu dipikanyaho ngaruksak HACU. Bukti kawates pilari di épék alamiah bubuk Coluracetam dina HACU of neuron normal geus gagal pikeun manggihan naon interaksi signifikan.

bubuk atah Coluracetam ogé geus nyatet gabungkeun sareng transporters kolin fisik, tapi teu dipikawanoh kahayang eta teu sakali pakait.

Gemblengna, aya bukti ayeuna cukup pikeun ngarojong pamakéan bubuk Coluracetam pikeun enhancement kognitif. studi Salajengna anu diperlukeun pikeun nempo lamun eta boga peran terapi di instansi mana HACU bisa jadi impaired (kayaning Panyakit Alzheimer).

parentah salajengna

Kawas sanyawa racetam paling, bubuk atah Coluracetam naek uptake kolin, tapi ogé bisa ningkatkeun uptake dina neuron ruksak. Husus, bubuk Coluracetam dilibetkeun ku prosés HACU, anu tanggung jawab nyerep kolin kana neuron. Ieu ngaronjat uptake lumangsung salila prosés sintésis acetylcholine.

Kusabab bubuk Coluracetam ngaronjatkeun pelestarian kolin salila prosés ieu, jumlah badag dirobah jadi acetylcholine. proses ieu ngakibatkeun ngaronjat memori, perhatian, jeung alertness. Kadé catetan di dieu, yén kauntungan kasebut ngan kasampak dina subjék kalawan neuron impaired saméméhna, henteu dina subjék kalawan normal fungsi neuron.

bubuk atah Coluracetam ogé ditingalikeun pikeun ngaronjatkeun AMPA potentiation, nu mangrupakeun prosés anu micu fungsi kognitif na alertness.

Sanajan bubuk Coluracetam dilibetkeun ku transporters kolin ogé, aya teu enoughevidence kana ngajelaskeun naha atanapi kumaha interaksi ieu lumangsung, atanapi naon lumangsung sanggeus interaksi.

Coluracetam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah Coluracetam bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Raw Coluracetam ngagaduhan efek samping

Pamakéan bubuk Coluracetam relatif aman jeung saeutik pisan efek samping. Efek samping umum nu bisa jadi ngalaman nya lieur. Ieu bisa kumaha jadi nyebatkeun ku stacking bubuk Coluracetam kalawan Centrophenoxine, Alpha GPC, atawa CDP kolin pikeun ngurangan efek samping misalna. Sanajan kitu, lamun keur perencanaan mésér Coluracetam bubuk atah, menta parusahaan nyadiakeun anjeun parentah salajengna dina cara tumpukan bubuk Coluracetam.


Kumaha mésér bubuk Coluracetam ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 135463-81-9 Coluracetam bubuk AASRAW

HNMR

bubuk Coluracetam (135463-81-9) hplc≥98% | bubuk AASraw Nootropics

resep

Coluracetam Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Coluracetam

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Coluracetam nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *