AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Crizotinib bubuk (877399-52-5)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 877399-52-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Crizotinib (877399-52-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Crizotinib bubuk video


bubuk Crizotinib Karakter dasar

ngaran: bubuk Crizotinib
CAS: 877399-52-5
Formula molekular: C21H22Cl2FN5O
Beurat molekul: 450.343
Ngalembereh Point: 197-203 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bodas jeung bubuk bulak-konéng


bubuk Crizotinib dina pamakéan perlakuan kanker

ngaran

bubuk Crizotinib, bubuk Xalkori

Crizotinib bubuk Dianggo

bubuk Crizotinib mangrupakeun nginum obat kanker éta interferes jeung tumuwuhna sumebarna sél kanker dina awak urang. bubuk Crizotinib ieu dipaké pikeun ngubaran kanker paru sél non-leutik.

bubuk Crizotinib mangrupakeun inhibitor tirosin kinase. Gawéna ku blocking énzim nu disebut anaplastic lymphoma kinase (ALK). bubuk Crizotinib hijina jalan di sél kanker éta mibanda pérsi overactive of ALK. Ngeunaan 5 di urang 100 (5%) mibanda NSCLC gaduh ieu. Mangka disebut ALK kasakit positif.

dokter Anjeun bisa nyarankeun anjeun boga bubuk Crizotinib lamun geus maju kanker paru sél leutik non anu geus ALK positif.

XALKORI bubuk capsules anu disadiakeun salaku dicitak capsules keras cangkang ngandung 250 mg atanapi 200 mg bubuk Crizotinib bareng jeung silikon dioksida koloid, microcrystalline selulosa, anhidrat kalsium fosfat dibasic, sodium aci glycolate, magnésium stearate, sarta teuas gelatin kapsul cangkang salaku bahan aktif.

The opaque komponén kapsul cangkang pink ngandung gelatin, titanium dioksida, sarta oksida beusi beureum. The opaque kapsul komponén cangkang bodas ngandung gelatin jeung titanium dioksida. The tinta percetakan ngandung shellac, propiléna glikol, leyuran amonia kuat, kalium hidroksida, jeung hideung oksida beusi.

bubuk Crizotinib mangrupa kapsul a. Anjeun ngelek eta sakabeh ku sagelas cai. Anjeun tiasa gaduh deui sareng atawa henteu sareng kadaharan.

Anjeun kudu nyandak capsules nurut kana parentah dokter Anjeun atawa tukang ubar méré Anjeun.
Anjeun kudu bisa mawa éta dosis katuhu, teu leuwih atawa kurang.

Teu eureun nyokot ubar kanker tanpa diajak ngobrol spesialis Anjeun munggaran.

Anjeun butuh eta dua kali sapoé - sakali isuk-isuk sarta sakali Atang.

Anjeun biasana nyandak on nyokot eta pikeun salami ieu masih dipake, iwal efek samping meunang goréng teuing.

Anjeun boga tés getih sateuacan dimimitian perlakuan jeung mangsa perlakuan Anjeun. Aranjeunna pariksa tingkat Anjeun sél getih jeung zat sejenna dina getih. Éta ogé pariksa kumaha ogé haté anjeun sarta ginjal nu berpungsi.

Dinyana dina Adrafinil

obat kanker bisa berinteraksi kalayan sababaraha obat lianna jeung produk herbal. Ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar ngeunaan widang naon waé obat anjeun nyokot. Ieu ngawengku vitamin, suplemén herbal tur leuwih remedies counter.

Ulah aya jeruk bali na jeruk bali jus sabab bisa ngaronjatkeun efek samping.

Kakandungan jeung kontrasépsi
Ubar ieu bisa ngarugikeun orok ngembang dina rahim. Kadé teu jadi hamil atawa bapa anak bari anjeun ngabogaan perlakuan jeung ubar ieu jeung sahanteuna 3 bulan afterwards. Ngobrol dokter Anjeun atawa Mantri ngeunaan kontrasépsi éféktif sateuacan dimimitian perlakuan.

kasuburan
Simkuring teu terang carana perlakuan ieu bisa mangaruhan kasuburan. Anjeun bisa jadi teu tiasa pikeun jadi hamil atawa bapa anak sanggeus perlakuan jeung obat ieu. Ngobrol dokter Anjeun sateuacan dimimitian perlakuan lamun pikir Anjeun meureun hoyong gaduh orok dina mangsa nu bakal datang.

Sababaraha lalaki bisa bisa nyimpen spérma sateuacan dimimitian perlakuan. Sababaraha awéwé bisa bisa nyimpen endog atanapi embryos saméméh perlakuan.

Breastfeeding
Ulah breastfeed salila perlakuan ieu kusabab tamba bisa datangna ngaliwatan dina susu payudara Anjeun.

Perlakuan kanggo kondisi séjén
Salawasna ngabejaan séjén dokter, perawat, pharmacists atanapi dokter gigi nu nuju gaduh perlakuan ieu lamun peryogi perlakuan keur nanaon sejenna, kaasup masalah huntu.

Immunizations
Teu boga immunizations kalawan vaksin live bari nu nuju gaduh perlakuan jeung sahanteuna 6 bulan afterwards.

Anjeun tiasa:

-have vaksin sejenna, tapi maranéhna bisa henteu masihan anjeun salaku loba perlindungan sakumaha biasa
-have vaksin flu
-be di kontak sareng jalma sejen anu geus kungsi vaksin hirup salaku injections

Ulah kontak jeung jalma anu geus kungsi vaksin hirup dicokot ku sungut (vaksin lisan). Ieu ngawengku vaksin rotavirus dibikeun ka babies. virus nu aya dina cikiih orok urang nepi ka 2 minggu bisa nyieun anjeun gering. Ku kituna, ulah ngarobah nappies maranéhanana pikeun minggu 2 sanggeus vaksinasi maranéhna lamun mungkin. Atawa maké sarung disposable jeung ngumbah leungeun Anjeun ogé afterwards.

Anjeun oge kedah ulah aya saha anu geus miboga polio lisan atawa vaksinasi typhoid anyar.

parentah salajengna

bubuk XALKORI (bubuk Crizotinib) mangrupa reséptor tirosin kinase inhibitor lisan. Rumus molekul for bubuk Crizotinib nyaeta C21H22Cl2FN5O. Beurat molekul téh 450.34 daltons. bubuk Crizotinib digambarkeun sacara kimiawi jadi (R) -3- [1- (2,6-Dichloro-3-fluorophenyl) ethoxy] -5- [1- (piperidin-4-yl) -1H-pyrazol-4-yl] pyridin- 2-amin.

bubuk Crizotinib nyaéta bodas kana bubuk bulak-konéng sareng pKa of 9.4 (piperidinium kationna) jeung 5.6 (pyridinium kationna). The kaleyuran bubuk Crizotinib dina média cai nurun ngaliwatan 1.6 rentang pH mun pH 8.2 tina gede ti 10 mg / ml nepi kirang ti 0.1 mg / ml. Log tina koefisien distribution (octanol / cai) di 7.4 pH nyaeta 1.65.

Meunang pitulung médis darurat lamun anjeun ngagaduhan tanda ieu ngeunaan hiji réaksi alérgi: hives; engapan hésé; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Ngeureunkeun maké bubuk Crizotinib na nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun boga pangaruh samping serius kayaning:

pusing parna, fainting, gancang atawa pounding heartbeats;
Masalah visi kayaning visi kabur, ngaronjat sensitipitas tina panon anjeun pikeun lampu, atawa ningali flashes cahaya atawa "floaters";
nyeri dada, batuk garing atawa batuk jeung mukus, wheezing, perasaan pondok tina napas; gampang bruising, perdarahan ilahar ...

bubuk Crizotinib Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Crizotinib bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Crizotinib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Crizotinib bubuk (877399-52-5) AASRAW HNMR

resep

bubuk Crizotinib Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Crizotinib bubuk (877399-52-5) mangrupakeun agén lakonan anti kanker

1 review pikeun Crizotinib bubuk (877399-52-5)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Crizotinib nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *