AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Cyproterone asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 427-51-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk asétat Cyproterone (427-51-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Cyproterone asétat mangrupakeun terapi hormon sarta ogé dipikawanoh ku ngaran merk na Cyprostat, Androcur, Andro-Diane, Cyprone, Dianette Ieu mangrupakeun jenis narkoba disebut anti androgén.

Panjelasan Produk

Cyproterone asétat bubuk video


bubuk Cyproterone asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Cyproterone asétat
CAS: 427-51-0
Formula molekular: C24H29ClO4
Beurat molekul: 416.94
Ngalembereh Point: 200-201 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


bubuk Cyproterone asétat dina siklus bodybuilding

ngaran

Ngaran kimia: Cyprostat, Androcur, Andro-Diane, Cyprone, Dianette
Ngaran brand: Cyproterone asétat bubuk, bubuk Diane-35, 427-51-0

Cyproterone asétat bubuk Dianggo

Cyproterone asétat bubuk disadiakeun salaku tablet lisan (ku sungut) jeung salaku injectable lila-akting. dosis dianjurkeun pikeun Cyproterone tablet bubuk asétat téh 200 mg mun 300 mg (4 mun 6 tablet) sapopoé, dibagi kana 2 mun 3 dosis tur dicokot sanggeus hidangan.

Pikeun lalaki anu geus miboga hiji orchiectomy (ngaleupaskeun testicles), dosis handap 100 mg mun 200 mg poéan di dosis dibagi disarankeun. dosis dianjurkeun pikeun formulir lila-akting tina Cyproterone bubuk atah asétat (Androcur® depot) nyaéta mg 300 di nyuntik kana otot a saminggu sakali.

Loba hal bisa mangaruhan dosis nginum obat anu jalma anu perlu, kayaning beurat awak, kaayaan médis séjén, sarta pangobatan lianna. Mun dokter Anjeun geus dianjurkeun dosis béda ti leuwih didaptarkeun di dieu, ulah ngarobah cara anjeun make nginum obat teh tanpa konsultan dokter anjeun.

Cyproterone asétat bubuk bisa ngabalukarkeun kelemahan sarta tiredness lamun Anjeun pertama kali ngamimitian nyandak eta. Sanggeus ngeunaan bulan katilu, awak anjeun bakal jadi biasa nginum obat jeung éfék ieu kudu ngirangan.

Kadé nyandak nginum obat ieu persis saperti prescribed ku dokter anjeun. Lamun sono dosis a, nyandak eta pas mungkin. Lamun geus meh waktuna pikeun dosis Anjeun salajengna, skip nu dosis lasut tur teruskeun jadwal dosing reguler anjeun. Ulah nyandak dosis ganda sangkan nepi pikeun hiji lasut. Mun anjeun teu yakin naon nu kudu sanggeus leungit dosis a, ngahubungan dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun saran.

asupan alkohol kudu dugi bari nyandak Cyproterone bubuk atah asétat sabab bisa ngurangan efektivitas nginum obat teh.

Nyimpen nginum obat na STP, ngajaga tina lampu na Uap, sarta tetep kaluar tina jangkauan sahiji barudak.

Ulah dispose pangobatan di wastewater (misalna handap tilelep atawa di Jamban) atanapi di sampah rumah tangga. Tanya tukang ubar anjeun kumaha carana dispose pangobatan nu euweuh diperlukeun atawa geus kadaluwarsa.

Ulah nyandak nginum obat ieu lamun:

-are alérgi atawa peka bubuk asétat Cyproterone atawa bahan nginum obat ieu
Kasakit ati aktif -have atawa fungsi ati ngurangan
fungsi ginjal ngurangan -have

Dinyana kana bubuk Cyproterone asétat

Sateuacan Anjeun ngawitan migunakeun Cyproterone asétat bubuk, pastikeun pikeun nginpokeun dokter Anjeun tina sagala kaayaan médis atawa alergi anjeun bisa jadi kudu, sagala pangobatan anjeun nyokot, naha anjeun hamil atanapi payudara-dahar, sarta naon baé fakta signifikan lianna ngeunaan kaséhatan Anjeun. Faktor ieu bisa mangaruhan kumaha anjeun kedah nganggo nginum obat ieu.

-Alcohol: The efektivitas Cyproterone bubuk atah asétat bisa ngurangan lamun meakeun alkohol. Anjeun kudu ngawatesan jumlah miras Anjeun inuman sawaktos nyandak nginum obat ieu.

-Depression: Cyproterone asétat pamakéan bubuk geus aya kalana geus pakait sareng hiji incidence ngaronjat parobahan mood depressive, utamana kalayan mimiti terapi. Anjeun kudu ngabéjaan dokter Anjeun lamun geus ngalaman depresi kaliwat.

-Diabetes: bubuk atah Cyproterone asétat bisa ngakibatkeun tingkat glukosa getih nambahan lamun boga diabetes mellitus.

Kasakit -Heart: Cyproterone asétat bubuk bisa ngabalukarkeun cairan pikeun ngumpulkeun dina awak urang. Upami Anjeun gaduh panyakit jantung, jadi cautious nalika maké nginum obat ieu kusabab haté anjeun mungkin kudu dianggo harder.

-Liver kasakit: bubuk atah Cyproterone asétat bisa ngabalukarkeun karuksakan kana ati. Ieu biasana tumuwuh sanggeus sababaraha bulan perlakuan. dokter anjeun bakal nangkep fungsi ati anjeun kalawan tés getih lamun aya wae gejala atanapi tanda karuksakan ati.

-Pregnancy: Cyproterone asétat bubuk teu keur dipake ku awéwé.

-Breast-dahar: Cyproterone bubuk atah asétat sanes pikeun pamakéan ku awéwé.

-Children: Cyproterone asétat bubuk teu dianjurkeun keur dipake dina barudak

parentah salajengna

Cyproterone asétat bubuk, The uyah asétat of a antiandrogen steroidal sintétik jeung progestational lemah jeung kagiatan antineoplastic. bubuk atah Cyproterone asétat ngiket dina reséptor androgén (AR), kukituna ngahulag aktivasina reséptor androgén-ngainduksi dina jaringan target na inhibiting tumuwuhna sél tumor téstostéron-sensitip. agén Ieu ogé exerts sipat agonist progestational di tingkat nu hipofisis nu ngurangan hormon luteinizing (LH), hasilna reductions di testicular androgén sékrési jeung sérum téstostéron tingkatan. Perlakuan jeung Cyproterone asétat bubuk hasil nyalira di suprési lengkep ngeunaan tingkat téstostéron sérum. Pariksa keur percobaan klinis aktip ngagunakeun agén ieu.

Struktur kimia Cyproterone asétat bubuk atah acetae nyaeta:

-3’H-cyclopropa(1,2)pregna-1,4,6-triene-3,20-dione, 17-(acetyloxy)-6-chloro-1,2-dihydro-, (1beta,2beta)-|
-6-chloro-1b,2b-dihydro-17a-hydroxy-3’H-cyclopropa[1,2]pregna-1,4,6-triene-3,20-dione Acetate
-chloro-6-hidroksi-17 alfa métilén-1 alfa, 2 alfa pregnadiene-4,6 dione-3, 20 asétat

Cyproterone asétat bubuk atah

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Cyproterone asétat bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Cyproterone asétat bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

KoA 427-51-0 Cyproterone asétat bubuk AASRAW

HNMR

427-51-0 Cyproterone asétat AASRAW HNMR

resep

Resep bubuk Cyproterone asétat

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk