AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Delmadinone asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 13698-49-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Delmadinone asétat bubuk (13698-49-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

asétat bubuk Delmadinone munggaran didadarkeun dina sastra dina 1959 na geus dipasarkan saprak sahenteuna 1972.It ieu dipasarkan ku taun di Éropa jeung Britania Raya dina ngaran merk Tardak na Zenadrex. Delmadinone asétat téh progestogen kalawan épék antigonadotropic jeung ku kituna antiandrogenic na antiestrogenic. Sajaba ti éta, Delmadinone asétat ngiket kana reséptor androgén, sarta dipikaresep tindakan minangka hiji antagonis of reséptor ieu kitu mun obat nu patali kawas chlormadinone asétat na osaterone asétat.

Panjelasan Produk

Delmadinone asétat bubuk video


bubuk Delmadinone asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Delmadinone asétat
CAS: 13698-49-2
Formula molekular: C23H27ClO4
Beurat molekul: 402.9111
Ngalembereh Point: 167-170 ° C (Dec.)
Temp neundeun: -20˚C freezer
warna: bubuk lampu Tan


siklus bubuk Delmadinone asétat

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Delmadinone asétat
Ngaran brand: Delmate, Estrex, Tardastren, Tardastrex, Vetadinon, sarta Zenadrex, Tardak. Delmadinone asétat (DMA) bubuk, 13698-49-2
Sinonim: 17- (Acetyloxy) -6-chloropregna-1,4,6-triene-3,20-dione; 17-Acetoxy-6-chloropregna- 1,4,6-triene-3,20-dione; 17α-Acetoxy-6-chloropregna-1,4,6-triene-3,20-dione; 6-Chloro-17-hydroxypregna-1,4,6-triene-3,20-dione asétat; Delminal; Estrex; RS 1301; Tardastrex; Tarden; Zenadrex; Δ1-Chlormadinone asétat;

Delmadinone asétat powder Dianggo

Delmadinone bubuk asétat (CAS 13698-49-2) ngabalukarkeun suprési adrénal tina inhibisi sékrési ACTH ti kelenjar hipofisis. anjing diolah bisa jadi di résiko tina ngamekarkeun tanda insufficiency glucocorticoid lamun subjected kana acara stres nalika atawa sanggeus terapi. Ngayakeun Intoleransi glukosa atawa hypersomatotropism sigana dipikaresep di anjing jalu dibikeun bubuk Delmadinone asétat dina laju dosis dianjurkeun tapi potensi sékrési hormon pertumbuhan kaleuleuwihan dina bitches diperlakukeun tetep undetermined.

bubuk Delmadinone asétat, a progesteron kalawan antiestrogen sarta aktivitas antiandrogen; dipaké pikeun ngurangan estrus jeung nyegah kakandungan di anjing jeung ucing.

Hiji percobaan klinis multicentre randomized ieu dipigawé pikeun ngabandingkeun potensi terapi of osaterone asétat kalayan anu bubuk Delmadinone asétat dina pengobatan hyperplasia prostatik benign di anjing. osaterone ieu diadministrasi oral di 0 · 25 mg / kg bodyweight sakali sapoé salila tujuh poé pikeun 73 anjing. delmadinone ieu diadministrasi ku hiji suntikan intramuscular atanapi subcutaneous tunggal di 3 mg / bodyweight kg ka anjing 69. Salila sidang 180 poé, anjing anu diawaskeun lima kali pikeun tanda klinis maranéhanana sarta volume prostat. Dua ubar éta sarupa éféktif dina ngurangan tanda klinis na inducing remisi klinis lengkep, tur duanana ngainduksi tingkat sarupa tina katuangan, épék ngarugikeun lolobana transitory. Osaterone ngurangan volume kelenjar prostat sahiji anjing nyata beuki gancang ti delmadinone.

What is the dosage bubuk Delmadinone asétat

bubuk Delmadinone asétat mangrupa antiandrogen ngabogaan éfék gede ti progesteron dina kamampuhna pikeun mangaruhan produksi téstostéron ku restraining fungsi sél interstitial. hasilna nyaeta ngurangan kabiasaan hypersexual atawa libido.
Antiandrogens anu dipercaya mibanda dua modus Peta:
1. ngahambat hipofisis release gonadotrophin na,
2. effecting pusat kelamin behavioral.

Delmadinone (Tardak) épék anu dipikawanoh janten malik lamun nginum obat teh ieu dieureunkeun.

Bari teu dilisensikeun pikeun beurit, anu Pfizer parusahaan ubar disarankan yén éta bisa dipaké dina laju dosis sami jeung indikasi sakumaha keur anjing jalu jeung ucing: - ie 0.1 ml subcutaneous pikeun rata 500g beurit, sarta bisa diulang 10 poé sanggeus suntik heula lamun henteu tétéla digawé atawa sakumaha diperlukeun - kamungkinan sanggeus 3 - minggu 4 lamun pangaruh dipikahoyong ageman pareum. (Rujukan hewan Tambahan ngeunaan pamakéan dosis: 17)
*CATETAN:
VET kudu nuturkeun parentah AS data lambar. indikasi utama nyaéta pikeun bentuk tangtu aggressiveness na nervousness di beurit jalu. (A bentuk castration kimiawi.)

NB Parobahan dina warna jaket bisa lumangsung jadi lamun kieu bisa jadi masalah misalna dina némbongkeun sato wewengkon séjén di suntik mungkin perlu dianggap

Kumaha Delmadinone asétat bubuk karya

bubuk Delmadinone asétat (panginepan, USAN, BAN) (ngaran merk Delmate, Estrex, Tardak, Tardastren, Tardastrex, Vetadinon, Zenadrex), kadang disingget jadi bubuk Delmadinone asétat, sarta ogé dipikawanoh minangka 1,6-bisdehydro-6-chloro-17α-acetoxyprogesterone , mangrupakeun progestin steroidal kalawan antigonadotropic (jeung ku kituna, antiandrogenic na antiestrogenic) sipat nu dipaké pikeun ngubaran kaayaan androgén-pakait dina medicine.It Pangajaran sarta Palatihan Atikan kudu dipake kalayan perawatan sakumaha eta boga potensi ngabalukarkeun insufficiency adrénal via inhibisi hormon adrenocorticotropic ( ACTH) sékrési ti kelenjar hipofisis.

Sanajan teu dipikaharti pinuh, mode probable of Peta of progestagens nyaeta suprési sékrési hormon gonadotropic, kukituna ngahulag cyclicity indung.

pangeling-eling

Awas kudu dipake lamun ngagabungkeun jeung tipe séjén terapi stéroid.

Delamadinone asétat Raw Bubuk (CAS 13698-49-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Delmadinone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Delmadinone asétat bubuk ngagaduhan efek samping

Diterbitkeun informasi dina bubuk Delmadinone asétat téh scant. efek samping dilaporkeun téh gain beurat, polydipsia, réaksi kulit lokal sarta hiji résiko ngaronjat tina Patologi uterus. data klinis nunjukkeun yén interval antara tungtung perlakuan DA na balik panas bisa berkepanjangan, kituna éta meureun pangalusna teu make DA sato pembibitan. Pikeun duanana Delmadinone asétat bubuk jeung chlormadinone asétat, perlakuan nembongan jadi rada mujarab pikeun panundaan waktos nu dipanjangkeun siklus di anjing lamun nyuntik unggal 4 bulan, kalawan narabas occasional heats salila perlakuan dilaporkeun. Perlakuan henteu pohara efektif pikeun panundaan samentara tina siklus atawa keur siklus-suprési salila proestrus. The kasuburan pos-perlakuan anu dikabarkan normal pikeun duanana. interpa dilaporkeun ti pengobatan ka siklus salajengna nyaeta ngeunaan 8 bulan keur delmadinone di sajumlah leutik anjing, sarta variabel nepi ka dua taun pikeun chlormadinone.


Kumaha mésér bubuk Delmadinone asétat ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep bubuk Delmadinone asétat

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk