AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Desogestrel bubuk (54024-22-5)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 54024-22-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Desogestrel (54024-22-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Desogestrel kapanggih dina 1972 sarta diwanohkeun pikeun pamakéan médis di Éropa dina 1981.It jadi aya di Amérika Serikat dina 1992.Desogestrel kadangkala disebut salaku "generasi katilu" progestin.Along kalawan norethisterone, éta salah sahiji hijina progestins anu mangrupa lega sadia salaku progestogen-hijina "mini karacunan" kanggo control.Desogestrel kalahiran ieu dipasarkan lega sakuliah world.It geus sadia salaku nginum obat generik.

Panjelasan Produk

Desogestrel bubuk video


bubuk Desogestrel Karakter dasar

ngaran: bubuk Desogestrel
CAS: 54024-22-5
Formula molekular: C22H30O
Beurat molekul: 310.47
Ngalembereh Point: 109-110 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bubuk bodas


siklus bubuk Desogestrel

ngaran

Ngaran kimia: Desogestel bubuk
Ngaran brand: Cerazette, Mircette, bubuk Desogestrel, bubuk Cerazette, Mircette powdrr, 54024-22-5

Desogestrel bubuk Dianggo

Desogestrel bubuk (Cerazette) mangrupa tablet kontraséptif lisan, nu ieu ogé dipikawanoh salaku 'mini karacunan'. Cerazette nyadiakeun panyalindungan saharita ngalawan kakandungan, nalika dilaksanakeun dina dinten mimiti jaman Anjeun. Ieu béda ti standar pél kontraséptif dikombinasikeun sabab boga ngan hiji bahan aktip, progestogen jieunan.

Kawas paling contraceptives lisan dosis low, Cerazette mangrupa metoda éféktif panyalindungan sarta geus kabukti jadi leuwih ti 99% éféktif dina percobaan klinis [1]. Hayu urang ogé kabuktian jadi mantuan ngurangan lumangsungna période uncomfortable tur nyeri. Nyandak kontraséptif lisan ieu nyadiakeun anjeun kalawan kalenturan, sabab kawas paling séjén progestogen ukur contraceptives, anjeun tiasa nyandak karacunan anjeun nepi ka jam 12 engké ti waktos Anjeun nu biasa

Desogestrel bubuk (CAS 54024-22-5) hadir kalawan sababaraha kauntungan, nalika hasil dicokot. Ieu di antarana:

-This karacunan kontrol kalahiran mini nyadiakeun anjeun kalawan kontrasépsi instan lamun nyandak eta dina dinten mimiti jaman anjeun
-As eta wungkul ngandung progestogen, éta merenah ngagunakeun lamun teu tiasa, atanapi resep teu, make hiji kontraséptif lisan kalayan éstrogén
-The henteuna éstrogén di karacunan kontrol kalahiran mini kieu ngajadikeun eta aman ngagunakeun nalika anjeun breastfeeding
-Women maké Degestrel (Cerazette) keur kaperluan kontraséptif ogé bisa aya bewara yen perioda disebut kirang nyeri ti biasa
-Degesogestrel (Cerazette) bisa dicokot ku awéwé anu keur breastfeeding, sarta ku jalma anu aya leuwih 35 na roko, nu mangrupakeun wangenan contraceptives lisan dual
percobaan klinis -In 94% awéwé nalangsara ti dysmenorrhea (parah perioda nyeri) ngalaman perbaikan signifikan

What is the dosage bubuk Desogestrel

Inpo ieu disadiakeun pikeun INFORMATIONAL tujuan wungkul tur teu matak dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR LAIN médis DETERMINATIONS

Powder Desogestrel (bubuk Cerazette) dosis dokter Anjeun ngajak bakal dumasar kana di handap (nganggo naon atawa sakabéh nu berlaku):

kaayaan nu keur dirawat
kaayaan médis séjén anjeun gaduh
pangobatan séjén anjeun ngalakukeun
kumaha anjeun ngabales nginum obat ieu
beurat Anjeun
jangkungna Anjeun
umur anjeun
génder Anjeun

Desogestrel bubuk mangrupa sadia dina dosis handap:

Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol 0.15 Mg-0.03 Mg Lisan Tablet
Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol Biphasic Lisan Tablet
Desogestrel bubuk-ethinyl Estradiol Triphasic Lisan Tablet

Unggal strip bubuk Desogestrel (Cerazette) ngandung 28 tablet - 4 minggu suplai.

Candak tablet anjeun unggal poé dina ngeunaan waktos anu sareng. Ngelek sakabeh tablet, jeung cai.
Panah nu dicitak dina hareupeun strip, antara tablet. Poé dina saminggu anu dicitak dina tonggong strip dina. Unggal dinten pakait sareng salah tablet.
Unggal kali Anjeun ngamimitian hiji strip anyar bubuk Desogestrel (Cerazette), nyandak tablet ti Baris luhur. Ulah mimitian ku ngan tablet sagala. Contona lamun ngamimitian dina Rebo, anjeun kudu nyokot tablet ti Baris luhur ditandaan (dina tonggong) sareng Wed.
Neruskeun nyandak hiji tablet unggal dinten dugi pak nu kosong, sok handap arah dituduhkeun ku panah. Ku nempo deui di pak anjeun anjeun bisa kalayan gampang pariksa lamun geus dicokot tablet anjeun dina hiji poé nu tangtu.
Anjeun bisa jadi kudu sababaraha perdarahan heunceut salila pamakéan bubuk Desogestrel (Cerazette), (Tempo Bagéan 4 Sisi Balukar) tapi anjeun kudu neruskeun nyandak tablet anjeun sakumaha normal.
Nalika strip hiji kosong, Anjeun kudu mimitian ku strip anyar bubuk Desogestrel (Cerazette) dina dinten hareup - tanpa gangguan na tanpa ngantosan getihan a.

Kumaha Desogestrel bubuk karya

Ngiket kana progesteron na éstrogén reséptor. sél targét kaasup saluran bikang réproduktif, kelenjar susu, hipotalamus, sarta hipofisis nu. Sakali kabeungkeut reséptor nu, progestins kawas bubuk Desogestrel bakal ngalambatkeun frékuénsi sékrési gonadotropin ngaleupaskeun hormon (GnRH) ti hipotalamus sarta Kodol pre-ovulatory LH (hormon luteinizing) surge.

Desogestrel bubuk jalan sakumaha kontraséptif a utamina ku ngahulag sékrési hiji endog tina ovarium (ovulation). Ogé tindakan ku ngaronjatna ketebalan tina mukus alam di beuheung tina kandungan, sahingga leuwih hésé pikeun spérma meuntas ti heunceut kana rahim. Ku ngahulag spérma ngasupkeun rahim, fértilisasi sukses wae endog nu dileupaskeun téh kurang kamungkinan.

Desogestrel bubuk (Mircette powdrr) ogé tindakan pikeun ngarobah kualitas sahiji pinding rahim (éndométrium). Ieu nyegah implantation sukses wae endog dibuahan onto dinding rahim, kukituna ngahulag kakandungan.

pangeling-eling

Ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh atanapi rencana pikeun jadi hamil.

The FDA categorizes pangobatan dumasar kana kaamanan pikeun pamakéan nalika kakandungan. Lima kategori - A, B, C, D, sarta X, anu dipaké pikeun mengklasifikasikan resiko mungkin ka orok unborn lamun nginum obat anu dicokot nalika kakandungan.

Desogestrel bubuk ragrag kana kategori X:

Eta geus nembongkeun yen awéwé nyokot bubuk Desogestrel nalika kakandungan mungkin gaduh babies kalayan masalah. Aya henteu kaayan mangpaat tina nginum obat pikeun indung anu outweigh resiko tina ngarugikeun ka orok. obat ieu kedah pernah dipaké ku ibu hamil.

Desogestrel bubuk (CAS 54024-22-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Desogestrel bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Desogestrel bubuk ngagaduhan efek samping

Desogestrel bubuk (Cerazette) nyaeta perlakuan kontraséptif resép, nu hartina aya hiji résiko slight tina ngamekarkeun efek samping. Dina percobaan klinis, Cerazette ieu kacida alusna bisa ditolerir ku pamilon, sarta sababaraha efek samping minor kayaning:

parobahan mood, turun drive seksual (libido), headaches, seueul, jerawat, nyeri dada, perioda teratur sarta gain beurat
Studi némbongkeun ieu lumangsung dina waktu kurang ti hiji kaluar tina sapuluh awéwé. efek samping ieu kedah subside salaku awak janten biasa kana mini karacunan, tapi lamun maranehna teu lumangsung kajadian sarta persist, Anjeun kudu ngahubungan dokter ngabahas kaayaan anjeun.


Kumaha mésér bubuk Desogestrel ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep Desogestrel bubuk:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Desogestrel Bubuk Pikeun Sale: Harita & dosage & Balukar

1 review pikeun Desogestrel bubuk (54024-22-5)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Desogestrel bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *