AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Desoxymethyltestosterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 3275-64-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Desoxymethyltestosterone (3275-64-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Desoxymethyltestosterone ieu salah sahiji stéroid desainer mimiti bisa dipasarkan salaku ubar kinerja-enhancing mun atlit jeung bodybuilders, geus kapanggih meungkeut ka reséptor androgén (AR) ngeunaan sakumaha satengah sakumaha niatna sakumaha DHT, sarta disababkeun efek samping anu has 17α Aas -alkylated, kayaning karuksakan ati lamun dicokot dina dosages luhur ogé hypertrophy ventricular ditinggalkeun.

Panjelasan Produk

Desoxymethyltestosterone bubuk video


bubuk Desoxymethyltestosterone Karakter dasar

ngaran: Desoxymethyltestosterone bubuk (DMT) bubuk
CAS: 3275-64-7
Formula molekular: C20H32O
Beurat molekul: 288.46
Ngalembereh Point: 144-146 ℃
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin


siklus bubuk Desoxymethyltestosterone

ngaran

Ngaran kimia:
Ngaran séjén: DMT, Pheraplex, DMT, Madol, Desoxymethyltestosterone / DMT, Madol bubuk, bubuk Pheraplex

Desoxymethyltestosterone bubuk Dianggo

pamaké Madol bisa ngaharepkeun gains gancang di lifts maranéhanana sarta gains massa ngaronjat otot, tanpa ingetan cai. Kawas sakabeh stéroid anabolik, éta AIDS dina sintésis protéin, recovery, sarta kanaékan sél getih beureum (RBC).

Sababaraha atlit aub kalawan BALCO dipaké bubuk Desoxymethyltestosterone, sajaba sanyawaan lianna, pikeun ngaronjatkeun otot jeung kakuatan kalayan hasilna alus teuing. Atlit nya éta aub dina BALCO (jeung jigana lumpat Madol) éta MLB na NFL béntang: Barry Beungkeut, Bill Romanowski, Jason Giambi; kitu ogé sababaraha atlit Olimpiade kayaning Marion Santang.

What is the dosage bubuk Desoxymethyltestosterone

A dosage of 10-30mg per poé pamisah kana AM jeung PM nyaeta rupa, tapi hiji jadwal dosing langkung prudent bakal 3 (tilu) kali per poé. Ulah ngaleuwihan 50mg per dinten, sabab eta teu diperlukeun ku sanyawa potent ieu. Ogé, éta henteu dianjurkeun Anjeun ngaleuwihan 6-8 minggu on siklus. Kahiji kalina pamaké Desoxymethyltestosterone bubuk ngan kedah ngajalankeun 15mg per dinten, keur 4 minggu maksimum, ka assess efek samping.

Ieu lisan, injectable siklus hibrid nu bakal dumasar kana bubuk Desoxymethyltestosterone na trenbolone:

Minggu Madol Trenbolone
Asétat Cardarine N2Guard Proviron
1 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
2 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
3 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
4 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
5 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
6 20mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED

Rata Panjang Daur:
minggu 4

Ratings (Dina Skala of -5 ka + 5):

Otot Gain: + 4
Kakuatan Gain: + 3
Gajih Gain (négatif Nuduhkeun leungitna gajih): + 1
Ingetan cai: + 2
Agresi: + 2
Libido: 0
Jerawat: + 1
Rugi bulu: + 1
Prostat enlargement: + 1
Karacunan ati: + 3
Létoy + 2

Kumaha Desoxymethyltestosterone bubuk karya

Desoxymethyltestosterone bubuk mangrupa salah sahiji stéroid desainer mimiti bisa dipasarkan salaku ubar kinerja-enhancing mun atlit jeung bodybuilders, geus kapanggih meungkeut ka reséptor androgén (AR) ngeunaan sakumaha satengah sakumaha niatna sakumaha DHT, sarta disababkeun efek samping anu has tina 17α-alkylated Aas, kayaning karuksakan ati lamun dicokot dina dosages luhur ogé hypertrophy ventricular ditinggalkeun.

Studi geus ditémbongkeun yen eta hiji anabolik pangaruh 160% tina téstostéron, sedengkeun mahluk ngan 60% sakumaha androgenic. ratio anabolik / androgenic nyaeta 1200 / 187. Sajaba ti éta, Madol ogé henteu aromatize kana éstrogén.

Pamaké kedah nyangka nambahan signifikan ngajentrekeun, gain beurat, sarta bloat. gains beurat luhur tina 20lbs dina minggu 4-6 henteu unheard of kalawan sanyawa ieu. Efek samping fisik paling atra bakal numput kuat muscular, shortness tina napas, darah tinggi, kulitna oily, sarta bloating. Lamun pamaké hayang ngaleutikan pangaruh toksik dina ati atawa efek samping sejen, DMT bisa dipaké dina dosis sakumaha low sakumaha 10mg / poé salila éfék santun.

Keur nu majemuk ieu methylated, éta teu kudu tumpuk jeung sanyawaan methylated lianna. Ngabogaan aktivitas androgenic moderately low, DMT bisa négatip mangaruhan libido na erectile fungsi. éfék samping Ieu bisa offset ku stacking DMT kalawan téstostéron atawa salah sahiji anak métabolit non-aromatizing pikeun ngawétkeun tingkat DHT.

pangeling-eling

Gumantung kana dimana anjeun neuteup, DMT geus dilaporkeun janten 2-12 kali leuwih anabolik jeung kali 0.4-2 sakumaha androgenic sakumaha methyltestosterone. Geus diusulkeun yén DMT ngarupakeun zat kajadian alami sabab boga struktur ampir sarua jeung délta 2-androstenol, a Féromon kajadian sacara alami di mamalia. Najan kitu, keur anu 17aa stéroid hormon ngajadikeun eta synthetically dirobah teu alami kajadian. Boh rupa, nya eta ayeuna zat dikawasa di Amérika Serikat.

Pamaké kedah nyangka nambahan signifikan ngajentrekeun, gain beurat, sarta bloat. gains beurat luhur tina 20lbs dina minggu 4-6 henteu unheard of kalawan sanyawa ieu. Efek samping fisik paling atra bakal numput kuat muscular, shortness tina napas, darah tinggi, kulitna oily, sarta bloating. Lamun pamaké hayang ngaleutikan pangaruh toksik dina ati atawa efek samping sejen, DMT bisa dipaké dina dosis sakumaha low sakumaha 10mg / poé salila éfék santun.

Keur nu majemuk ieu methylated, éta teu kudu tumpuk jeung sanyawaan methylated lianna. Ngabogaan aktivitas androgenic moderately low, DMT bisa négatip mangaruhan libido na erectile fungsi. éfék samping Ieu bisa offset ku stacking DMT kalawan téstostéron atawa salah sahiji anak métabolit non-aromatizing pikeun ngawétkeun tingkat DHT.

Desoxymethyltestosterone Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Desoxymethyltestosterone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Desoxymethyltestosterone ngagaduhan efek samping

Ilaharna, mangrupa stéroid lisan potent kayaning ieu bakal mibanda efek samping potent, sarta ieu mangrupa kasus kalawan DMT. Madol nyaeta 17alpha-alkylated ngajaga sanyawa ti keur direcah ku ati, sarta bisa pangaruh kaséhatan cardiovascular (husus kadar kolesterol). Disarankeun anjeun ngajalankeun hiji suplement siklus-bantuan kayaning N2Guard ngajaga haté anjeun sarta haté mangsa siklus. Hasil Rapid ogé bisa hartosna kacapean sarta insomnia, tah eta anu krusial kana siklus kaluar sanyawa ieu dina minggu 6-8. Sajaba ti éta, stéroid ieu suppressive, jadi hiji terapi siklus pos bakal diperlukeun.


Kumaha mésér bubuk Desoxymethyltestosterone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

resep

Desoxymethyltestosterone Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk