AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Drospirenone bubuk (67392-87-4)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 67392-87-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Drospirenone (67392-87-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Drospirenone mangrupakeun progestin sintétik nu mangrupa analog ka spironolactone. Hal ieu kapanggih dina sababaraha formulasi kontrol kalahiran. Drospirenone beda progestins sintétik lianna di éta profil pharmacological taun studi preclinical nembongkeun ka jadi ngadeukeutan ka progesteron alam ....

Panjelasan Produk

Drospirenone bubuk video


bubuk Drospirenone Karakter dasar

ngaran: bubuk Drospirenone
CAS: 67392-87-4
Formula molekular: C24H30O3
Beurat molekul: 366.49
Ngalembereh Point: 196-200 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas


siklus Drospirenone powde

ngaran

Ngaran kimia: powde Drospirenone,
Ngaran dagang: Yasmin, Yaz

Drospirenone powde Dianggo

Nyandak ubar ieu bisa ningkatkeun resiko anjeun gumpalan getih, stroke, atawa serangan jantung. Anjeun malah leuwih dina resiko lamun gaduh darah tinggi, diabetes, koléstérol tinggi, atanapi lamun aya kaleuwihan beurat. résiko Anjeun stroke atawa getih clot nyaeta pangluhurna salila sataun mimiti Anjeun nyokot Pél kontrol kalahiran. résiko Anjeun oge tinggi lamun Anjeun ngabalikan deui Pél kontrol kalahiran sanggeus moal ngalakukeun éta pikeun 4 minggu atawa panjang.

Roko bisa greatly ningkatkeun resiko anjeun gumpalan getih, stroke, atawa serangan jantung. résiko anjeun ngaronjatkeun heubeul anjeun sarta leuwih anjeun ngaroko. Anjeun teu kedah nyandak ubar ieu lamun haseup na anu heubeul leuwih 35 taun.

Ulah make lamun keur reuneuh. Ngeureunkeun ngagunakeun ubar ieu sareng ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun jadi hamil, atawa lamun sono 2 perioda menstruasi dina urutan. Lamun geus nembe tadi orok, antosan sahenteuna 4 minggu saméméh nyokot ubar ieu.

Anjeun teu kedah nyandak ubar ieu lamun kudu:

karusuhan kelenjar adrénal -an;

Kasakit -kidney;

darah tinggi -untreated atanapi uncontrolled;

Kasakit -heart (panyakit arteri koronér, sajarah serangan jantung, stroke, atawa clot getih);

ngaronjat résiko -an ngabogaan gumpalan getih alatan masalah haté atawa gangguan getih turunan;

-circulation masalah (utamana lamun disababkeun ku diabetes);

sajarah -a kanker patali hormon-, atawa kanker tina pinareup, rahim / cervix, atawa heunceut;

perdarahan heunceut -unusual nu teu acan dipariksa ku dokter;

-liver kasakit atanapi kanker haté;

-severe nyeri sirah (kalawan aura, numbness, kalemahan, atawa parobahan visi), utamana lamun anjeun heubeul ti 35;

sajarah -a of jaundice disababkeun ku kakandungan atawa kadali kalahiran Pél;

-if Anjeun haseup na anu heubeul leuwih 35 taun; atawa

-if Anjeun nyandak wae nginum obat hépatitis C ngandung ombitasvir / paritaprevir / ritonavir (Technivie).

Pikeun mastikeun ubar ieu aman pikeun anjeun, ngabejaan dokter Anjeun lamun geus kantos ngalaman:

Masalah -heart, darah tinggi, atawa lamun aya rawan ngabogaan gumpalan getih;

tingkat -high kalium dina getih anjeun;

kolesterol -high atanapi trigliserida, atawa lamun aya kaleuwihan beurat;

-depression;

-liver atawa panyakit ginjal;

tiroid -nderactive, diabetes, kasakit hampru; atawa

-a sirah lieur.

Hormon di ubar ieu bisa lulus kana susu payudara sarta mungkin ngarugikeun orok asuhan. ubar ieu ogé bisa ngalambatkeun produksi susu payudara. Ulah make lamun anjeun dahar payudara.

What is the dosage of Drospirenone powde

Inpo ieu disadiakeun keur kaperluan INFORMATIONAL wungkul tur teu matak dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR DETERMINATIONS médis séjén.

Candak nginum obat ku sungut sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun, kalayan atawa tanpa dahareun, biasana sakali sapopoé. Nyokot hiji waktos poe eta mangrupa gampang pikeun anjeun apal, jeung nyandak karacunan Anjeun dina waktos anu sareng unggal dinten, jam 24 eta. Nyandak nginum obat ieu sanggeus makan malem Anjeun atawa dina waktu sare bisa mantuan ngurangan burih kesel jeung seueul.

Turutan parentah pakét manggihkeun tablet heula, mimitian ku tablet munggaran di pak, sarta nyandak éta dina urutan anu bener. Ulah skip dosis nanaon. Kakandungan leuwih gampang lamun sono Pél, ngamimitian hiji pak anyar telat, atawa butuh karacunan Anjeun dina waktu béda ti dinten ti biasa.

pak karacunan anjeun ngandung Pél 21 kalayan nginum obat aktif (kalayan hormon). Ogé bisa ngandung Pél panginget 7 (tanpa hormon) di ahir pak teh. Candak salah karacunan aktif (kalayan hormon) sakali poéan pikeun 21 poé dina urutan. Upami Anjeun keur make hiji produk kalawan tablet 28, cokot karacunan panginget sakali poéan pikeun 7 poé berturut sanggeus anjeun geus nyokot pél aktif panungtungan iwal disebutkeun diarahkeun ku dokter anjeun. Upami Anjeun keur make hiji produk kalawan tablet 21, teu butuh wae tablet pikeun 7 poé iwal disebutkeun diarahkeun ku dokter anjeun. Anjeun kudu gaduh jaman anjeun biasana dina 3 poé sanggeus anjeun nyokot tablet aktif panungtungan dina siklus ka. Saanggeus dicokot pél panginget panungtungan di pak atawa Isro 7 poé tanpa nyokot hiji tablet aktip, ngamimitian hiji pak anyar dinten salajengna naha atawa henteu anjeun ngagaduhan jaman Anjeun. Mun anjeun teu meunang jaman anjeun, konsultasi dokter anjeun.

Lamun ieu téh pertama kalina anjeun ngagunakeun nginum obat ieu anjeun teu ngaganti tina formulir sejen kontrol kalahiran hormonal (kayaning patch, Pél kontrol kalahiran sejenna), nyokot tablet munggaran di pak dina Minggu hareup handap awal jaman menstruasi Anjeun atawa dina dinten mimiti jaman Anjeun. Mun jaman anjeun dimimitian dina Minggu, ngawitan nyandak nginum obat ieu dina sapoe. Keur siklus mimiti pamakéan wungkul, make hiji formulir tambahan kontrol non-hormonal kalahiran (kayaning kondom, spermicide) pikeun poé 7 munggaran pikeun nyegah kakandungan dugi nginum obat ngabogaan cukup waktu pikeun jalan. Lamun mimiti dina dinten mimiti jaman anjeun, anjeun teu kudu make deui-up kontrol kalahiran minggu kahiji.

Tanya dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun informasi ngeunaan kumaha carana pindah tina bentuk sejen kontrol kalahiran hormonal (kayaning patch dina, Pél kontrol kalahiran lianna) kana produk ieu

Kumaha Drospirenone karya powde

Drospirenone powde mangrupakeun salah sahiji sababaraha progestins béda nu dipaké dina Pél kontrol kalahiran. Paling Pél kontrol kalahiran (kombinasi contraceptives lisan) ngagabungkeun versi sintétik tina progesteron hormon bikangna (disebut progestin a) jeung versi sintétik tina éstrogén hormon bikang. Salian pencegahan kakandungan, sababaraha Pél kontrol kalahiran ngandung Drospirenone powde ogé disatujuan pikeun ngubaran gejala gangguan premenstrual dysphoric (PMDD), pikeun ngubaran jarawat sedeng, sarta pikeun ngangkat tingkat folat, dina awéwé anu milih ngagunakeun hiji kontraséptif lisan pikeun kalahiran kontrol ..
Progestins kayaning Drospirenone powde diffuse kalawan bébas kana sél targét dina saluran bikang réproduktif, kelenjar susu, hipotalamus, sarta hipofisis jeung ngabeungkeut kana reséptor progesteron. Sakali kabeungkeut reséptor nu, progestins ngalambatkeun frékuénsi sékrési gonadotropin ngaleupaskeun hormon (GnRH) ti hipotalamus sarta Kodol pre-ovulatory LH surge.

pangeling-eling

Ulah ngaroko bari nyandak Pél kontrol kalahiran, utamana lamun anu heubeul ti 35 taun umur.

Pél kontrol kalahiran moal ngajaga anjeun tina kasakit-kaasup dikirimkeun séksual HIV sarta AIDS. Ngagunakeun kondom hiji-hijina cara ngajaga diri tina kasakit ieu.

Loba obat tiasa berinteraksi sareng Pél kontrol kalahiran sarta nyieun aranjeunna kirang éféktif, nu bisa ngahasilkeun kakandungan. Ethinyl estradiol ogé bisa mangaruhan tingkat getih obat tangtu sejenna, nyieun eta kurang éféktif atawa ngaronjatna efek samping. Ieu ngawengku resép na obat leuwih deui-counter, vitamin, jeung produk herbal ..

bubuk Drospirenone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Drospirenone powde Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Drospirenone powde ngagaduhan efek samping

Drospirenone powde beda progestins sintétik lianna di éta profil pharmacological taun studi preclinical nembongkeun ka jadi ngadeukeutan ka progesteron alam. Salaku sapertos eta boga sipat anti mineralocorticoid, counteracts kagiatan éstrogén-dirangsang sahiji sistem renin-angiotensin-aldosterone, sarta teu androgenic.

Éksténsif métabolismena handap administrasi lisan atawa ka jero nadi. Dua métabolit utama anu teu aktif sarta kabentuk bebas tina sistem énzim CYP450. The métabolit anu formulir asam tina Drospirenone powde dibentuk ku bubuka ring lactone jeung 4,5-dihydro-Drospirenone powde-3-sulfat.

efek samping umum bisa ngawengku:

seueul, utah;
tenderness payudara;
nyeri sirah, parobahan mood, perasaan capé atawa gampang;
gain beurat; atawa
parobahan dina perioda menstruasi anjeun, turun drive kelamin.
Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping.


Kumaha mésér bubuk Drospirenone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep Drospirenone bubuk

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Drospirenone bubuk (67392-87-4)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Drospirenone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *