AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Dutasteride

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 164656-23-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Dutasteride (164656-23-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Dutasteride milik hiji kelas pangobatan dipikawanoh salaku inhibitor 5-alfa-réduktase. Hal ieu dipaké pikeun ngagentos gejala hyperplasia prostatik benign (BPH) dina lalaki kalawan prostates enlarged. BPH mangrupakeun enlargement noncancerous tina kelenjar prostat anu biasana lumangsung dina lalaki sanggeus umur bubuk 50..Dutasteride jalan pikeun ngurangan produksi dihydrotestosterone (DHT), hormon anu ngabalukarkeun enlargement tina kelenjar prostat. bubuk atah Dutasteride relieves gejala BPH ku cara ngurangan ukuran tina prostat.

Panjelasan Produk

Dutasteride bubuk video


Karakter dasar bubuk Dutasteride atah

ngaran: bubuk Dutasteride
CAS: 164656-23-9
Formula molekular: C27H30F6N2O2
Beurat molekul: 528.53
Ngalembereh Point: 242-250 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bodas jeung bubuk beige


bubuk Dutasteride atah dina siklus enchancing kelamin

ngaran

bubuk Dutasteride, bubuk Avodart,

Atah Dutasteride bubuk Dianggo

bubuk Dutasteride nyegah konversi téstostéron keur dihydrotestosterone (DHT) dina awak. DHT geus kalibet dina ngembangkeun hyperplasia prostatik benign (BPH). bubuk atah Dutasteride ieu dipaké pikeun ngubaran hyperplasia prostatik benign (BPH) dina lalaki kalawan prostat enlarged. bubuk Dutasteride mantuan ngaronjatkeun aliran kemih sarta ogé bisa ngurangan kedah anjeun bedah prostat engké on.

bubuk Dutasteride kadangkala dibere ku nginum obat sejen disebut tamsulosin (Flomax).

Dawam sawawa dosis keur Benign prostatik Hyperplasia:

0.5 mg oral sakali sapoé

Paké: Perlakuan of symptomatic hyperplasia prostatik benign (BPH) dina lalaki kalawan prostat enlarged pikeun ngurangan résiko tina ingetan kemih akut (AUR) jeung bedah nu patali BPH.

bubuk Dutasteride asalna salaku kapsul nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicokot sakali sapoé kalawan atawa tanpa dahareun. Candak bubuk atah Dutasteride di sabudeureun waktos unggal dinten. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak Dutasteride bubuk atah persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun.

Ngelek nu capsules sakabeh; ulah muka nyapek, atawa naksir aranjeunna.

gejala Anjeun bisa ngaronjatkeun sanggeus anjeun geus nyokot bubuk Dutasteride pikeun 3 bulan, tapi butuh 6 bulan atawa panjang pikeun anjeun ningali manfaat pinuh bubuk atah Dutasteride. Ngobrol dokter Anjeun ngeunaan kumaha anjeun perasaan salila perlakuan Anjeun.

bubuk Dutasteride bisa ngadalikeun gejala anjeun tapi moal cageur kaayaan anjeun. Neruskeun nyandak Dutasteride bubuk atah malah lamun ngarasa ogé. Teu eureun ngalakukeun bubuk Dutasteride tanpa ngawangkong ka dokter anjeun.

Tanya tukang ubar anjeun atanapi dokter pikeun salinan informasi produsén pikeun sabar.

Dinyana kana bubuk Raw Dutasteride

bubuk Dutasteride kedah pernah dicokot ku awéwé atawa anak. bubuk Dutasteride bisa diserep ngaliwatan kulit, sarta awéwé atawa barudak teu matak diijinkeun pikeun nanganan Dutasteride bubuk atah capsules.

Sanajan bubuk atah Dutasteride sanes pikeun pamakéan ku awéwé, nginum obat ieu bisa ngabalukarkeun defects kalahiran lamun awéwé anu keur kakeunaan eta nalika kakandungan. Dutasteride capsules bubuk teu matak diatur ku awéwé anu geus hamil atawa anu bisa jadi hamil.

Ulah nyapek, naksir, atawa muka hiji Dutasteride bubuk atah kapsul. Ngelek sakabeh kapsul. bubuk Dutasteride bisa ngairitasi biwir anjeun, sungut, atawa tikoro lamun kapsul nu geus pegat atawa dibuka sateuacan Anjeun ngelek eta.

Mun hiji awewe ngahaja datang kana kontak sareng nginum obat ieu ti kapsul bocor, nyeuseuh wewengkon kalayan sabun jeung cai katuhu jauh.

Samemeh ngalakonan bubuk atah Dutasteride, ngabejaan dokter Anjeun lamun geus kantos ngalaman réaksi alérgi kana nginum obat ieu, atanapi ka ubar sarupa disebut finasteride (Propecia, Proscar).

Ngagunakeun bubuk Dutasteride bisa ningkatkeun resiko anjeun tina ngamekarkeun kanker prostat. dokter anjeun bakal nedunan tés pikeun mastikeun Anjeun teu boga kaayaan séjén anu bakal nyegah anjeun ti aman maké bubuk atah Dutasteride.

Ulah nyumbang getih bari nyandak bubuk Dutasteride jeung sahanteuna 6 bulan sanggeus tungtung perlakuan Anjeun. bubuk atah Dutasteride bisa dibabawa dina getih jeung bisa ngakibatkeun defects kalahiran lamun hiji ibu hamil narima transfusi kalayan getih nu ngandung bubuk Dutasteride.

parentah salajengna

bubuk Dutasteride mangrupakeun sanyawa 4-azasteroid sintétik nu mangrupakeun inhibitor selektif boh tipe 1 tur ngetik 2 isoforms of stéroid 5 alfa-réduktase dipaké pikeun ngubaran hyperplasia prostatik benign (BPH) dina lalaki kalawan prostat enlarged. bubuk atah Dutasteride mantuan ngaronjatkeun aliran kemih sarta ogé bisa ngurangan kabutuhan bedah prostat engké. bubuk Dutasteride kadangkala dibere ku nginum obat sejen disebut tamsulosin (Flomax). bubuk atah Dutasteride nyegah konversi téstostéron keur dihydrotestosterone (DHT) dina awak. bubuk Dutasteride bisa jadi aya dina formulir generik.

Efek samping paling umum anu lumangsung kalawan bubuk atah Dutasteride ngawengku:

kasulitan meunang atawa ngajaga hiji cacakan (mungkin neruskeun sanggeus stopping bubuk Dutasteride)
ngurangan di drive kelamin (mungkin neruskeun sanggeus stopping bubuk atah Dutasteride)
Masalah éjakulasi (mungkin neruskeun sanggeus stopping bubuk Dutasteride)
enlarged atanapi nyeri breasts. Lamun aya bewara lumps payudara atawa ngurangan nipple, ngobrol ka dokter anjeun.
Mun épék ieu hampang, aranjeunna bisa ngaleungit dina sababaraha poé atawa sababaraha minggu. Mun aranjeunna geus leuwih parna atawa henteu lebi ilang, ngobrol ka dokter anjeun atanapi tukang ubar.

efek samping serius
réaksi alérgi. Contona, di antarana:
bareuh raray anjeun, basa, atanapi tikoro
kulit peeling
kanker prostat. Gejala bisa ngawengku:
ngaronjat antigen (PSA) kadarna prostat-spésifik
ngaronjat frékuénsi urination
kasusah dimimitian urination
aliran cikiih lemah
nyeri / ngaduruk urination
kasusah dina ngabogaan atawa ngajaga hiji cacakan
éjakulasi nyeri
getih dina cikiih atawa mani
sering nyeri atanapi stiffness di balik handap, hips, atawa thighs luhur

bubuk Dutasteride Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Dutasteride bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Dutasteride ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 164656-23-9 Dutasteride bubuk AASRAW

HNMR

bubuk 164656-23-9 Dutasteride AASraw HNMR

resep

bubuk Dutasteride Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk