AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Eplerenone bubuk (107724-20-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 107724-20-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Eplerenone (107724-20-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Eplerenone mangrupa antagonis aldosterone beuki spésifik pikeun reséptor mineralocorticoid ti spironolactone, ngabogaan pangirut handap pikeun progesteron, androgén, sarta reséptor glucocorticoid. Pikeun perbaikan survival pasien stabil ngandung disfungsi kénca ventricular systolic (ejection fraksi <40%) jeung bukti klinis gagal haté congestive sanggeus hiji infarction myocardial akut.

Panjelasan Produk

Eplerenone bubuk video


Eplerenone bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Eplerenone
CAS: 107724-20-9
purity: 99% min (HPLC)
Formula molekular: C24H30O6
Beurat molekul: 414.49
EINECS: 1308068-626-2
sinonim: pregn-4-ene-7,21-dicarboxylic asam 9,11-epoxy-17-hidroksi-3-oxo gamma-lactone métil éster; EPLERENONE 98%; EPLERENONE USP baku; Elperenone; EplerenoneC24H3006; asam pregn-4-ene-7,21-dicarboxylic, 9,11-epoxy-17-hidroksi-3-oxo, γ-lactone, métil éster (7 α, 11 α, 17 α); EPLERENONE AND N-1 panengah; epoxymexrenone
Ngalembereh Point: 241-243 ° C
alfa: D + 5 ° (c = 0.437 di chloroform)
Temp neundeun: Toko di RT
DMSO Kaleyuran: soluble2mg / ml, jelas (warmed)
warna: Bodas mun kaluar-bodas kristalin bubuk


Naon maneh hayang nyaho Di bubuk Eplerenone

nami

Eplerenone bubuk (AASraw)

Naon Eplerenone bubuk

Eplerenone bubuk mangrupa aldosterone reséptor antagonis lisan sarupa spironolactone diuretik, éta bisa dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan obat séjén pikeun ngubaran darah tinggi. Gawéna ku blocking a kimia (aldosterone) dina awak anjeun anu dina gilirannana lowers jumlah natrium jeung cai awak nahan. Nurunkeun tekanan darah tinggi mantuan nyegah stroke, serangan jantung jeung masalah ginjal. Hal ieu ogé dipaké pikeun ngubaran gagalna jantung congestive handap serangan jantung. Sagedengeun ti eta, bubuk Eplerenone keur digali salaku perlakuan pikeun retinopathy serous sentral.

Kumaha ieu Eplerenone bubuk pangalusna dicokot

Ngagunakeun bubuk Eplerenone sakumaha maréntahkeun ku dokter anjeun, biasana sakali atawa dua kali sapopoé. Turutan arah dina labél resép anjeun, make nginum obat ieu rutin dina raraga neangan manfaat paling ti eta. Inget ngagunakeun eta di waktu nu sami (s) tiap dinten. dosage ieu dumasar kana kaayaan anjeun médis (darah tinggi, gagal haté), respon kana perlakuan, jeung pangobatan séjén nu bisa jadi nyokot. Pastikeun pikeun ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar ngeunaan sagala produk Anjeun nganggo (kaasup narkoba resép, ubar nonprescription, jeung produk herbal) dokter .Your mungkin aya kalana robah dosis anjeun pikeun mastikeun anjeun meunang nu pangalusna results.Eplerenone bubuk bisa dicokot kalayan atawa tanpa food.To pastikeun nginum obat ieu nulungan kaayaan anjeun sarta henteu ngabalukarkeun épék ngabahayakeun, tekanan getih anjeun bakal perlu dipariksa di rutin. tingkat kalium Anjeun ogé bakal perlu dipariksa kalawan tés getih sering. Didatangan dokter Anjeun rutin.

Lamun ayeuna keur diolah pikeun darah tinggi, tetep maké nginum obat ieu malah lamun ngarasa ogé. darah tinggi mindeng boga gejala. Anjeun bisa jadi kudu make nginum obat darah pikeun sesa hirup anjeun.

Nyimpen dina suhu kamar jauh ti Uap sarta panas.

Dinyana kana bubuk Eplerenone

bubuk Eplerenone kudu dipake kalawan caution di:

penderita ginjal atawa panyakit ati, jalma ngalakukeun litium (umumna dibikeun pikeun karusuhan bipolar), sarta maranéhanana nyokot tacrolimus atanapi ciclosporin (dipaké pikeun nyegah tampikan organ sanggeus cangkok atawa ngubaran kaayaan kulitna éksim misalna).
Sakuduna teu dipake dina:

penderita anu alérgi (hypersensitive) ka bubuk Eplerenone atawa naon bahan séjén di nginum obat teh (sapertos laktosa), pasien anu boga tingkat tinggi kalium dina getih (hyperkalaemia), pamadegan sareng sedeng pikeun panyakit ginjal parna, maranéhanana kalawan ati parna panyakit, barudak, penderita nyokot obat keur inféksi jamur (ketoconazole atanapi itraconazole), nginum obat antiviral pikeun HIV (nelfinavir atanapi ritonavir), antibiotik (clarithromycin atanapi telithromycin), nefazodone keur depresi, atawa ubar pikeun mantuan awak excrete kaleuwihan cairan kayaning kalium sparing diuretics na 'tablet uyah' (suplemén kalium).

Samemeh ngalakonan bubuk Eplerenone, hayu dokter Anjeun nyaho lamun boga, atawa geus kantos ngalaman:
diabetes

  • Mibanda fungsi ginjal miskin (panyakit ginjal)
  • Alergi mun nginum obat sagala
  • tingkat kalium luhur di getih anjeun (hyperkalemia)
  • panyakit ginjal parah (panyakit Ati)
  • kolesterol tinggi atawa kadar trigliserida
  • Asam urat (tipe rematik disababkeun ku meta, tina kristal asam urat dina sendi)

Pasén anu alérgi (hypersensitive) ka bubuk Eplerenone atawa naon bahan séjén di nginum obat teh (sapertos laktosa), pasien anu boga tingkat tinggi kalium dina getih (hyperkalaemia), pamadegan sareng sedeng pikeun panyakit ginjal parna, maranéhanana kalawan ati parna panyakit, barudak, penderita nyokot obat keur inféksi jamur (ketoconazole atanapi itraconazole), nginum obat antiviral pikeun HIV (nelfinavir atanapi ritonavir), antibiotik (clarithromycin atanapi telithromycin), nefazodone keur depresi, atawa ubar pikeun mantuan awak excrete kaleuwihan cairan kayaning kalium sparing diuretics na 'tablet uyah' (suplemén kalium)

dokter Anjeun bisa nyarankeun nu ngadopsi diet low-uyah salila perlakuan anjeun kalayan bubuk Eplerenone. Tuturkeun parentah ieu taliti. Ngabejaan dokter Anjeun nu nuju nyandak ubar ieu saméméh ngabogaan tipe salah sahiji prosedur médis atanapi dental. Tetep sagala pasini jeung dokter anjeun sarta laboratorium bari maké bubuk Eplerenone. panyadia Podomoro anjeun bakal hoyong nedunan tés sering mariksa respon awak anjeun keur ubar ieu. obat tangtu kudu dipaké babarengan jeung bubuk Eplerenone. Ngabejaan dokter Anjeun lamun nuju ngalakukeun salah sahiji di handap:

  • Midamor (amiloride)
  • Dyrenium (triamterene)
  • Nizoral (ketoconazole)
  • Kakandungan jeung bubuk Eplerenone
  • Aldactone (spironolactone)
  • Amiloride na hydrochlorothiazide
  • Sporanox atanapi Onmel (itraconazole)
  • Aldactazide (spironolactone na hydrochlorothiazide)
  • Dyazide atanapi Maxzide (triamterene na hydrochlorothiazide)
  • suplemén kalium, atawa substitutes uyah nu ngandung kalium

Sateuacan ngawitan on bubuk Eplerenone, ngabejaan dokter Anjeun upami anjeun hamil, atawa rencana pikeun jadi hamil. Anjeun bakal kedah ngabahas kauntungan sarta resiko nyokot ubar ieu nalika kakandungan. Salaku ayeuna teh henteu dipikawanoh naha bubuk Eplerenone pas kana susu payudara. Ulah breastfeed orok bari maké ubar ieu.

bubuk Eplerenone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Eplerenone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Eplerenone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 107724-20-9 Eplerenone bubuk AASRAW

HNMR

107724-20-9 Eplerenone AASRAW HNMR

resep

Resep Eplerenone bubuk

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Eplerenone bubuk (107724-20-9)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Eplerenone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *