AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Etravirine

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 269055-15-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Etravirine (269055-15-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Etravirine mangrupa nginum obat antiviral nu nyegah (HIV) Sél virus immunodeficiency manusa tina ngalikeun dina awak Anjeun. Etravirine dipaké kalawan pangobatan séjén pikeun ngubaran HIV di dewasa sarta barudak anu heubeul sahenteuna 6 taun. HIV ngabalukarkeun sindrom kaala immunodeficiency (AIDS). Etravirine teu cageur keur HIV atawa AIDS.

Panjelasan Produk

video bubuk Etravirine


Etravirine bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Etravirine
CAS: 269055-15-4
Formula molekular: C20H15BrN6O
Beurat molekul: 435.284
Ngalembereh Point: 262-265 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Etravirine atah dina pamakéan

ngaran

Ngaran brand: Intelence
Ngaran umum: bubuk Etravirine (ngucapkeun: E tra VIR een)

Etravirine bubuk Dianggo

Etravirine bubuk mangrupakeun nginum obat resép dipaké dina kombinasi kalayan pangobatan séjén pikeun ngubaran virus immunodeficiency manusa (HIV) dina jalma anu sahenteuna 6 taun umur. bubuk Etravirine dipaké nalika pangobatan lianna tacan suksés. Etravirine bubuk mangrupakeun jenis ubar HIV disebut non-nucleoside sabalikna transcriptase inhibitor (NNRTI). Gawéna ku stopping HIV ti ngabagi sarta nyebarkeun.

nginum obat ieu asalna di formulir tablet sarta anu biasana dilaksanakeun dua kali sapopoé, sanggeus hidangan. bubuk Etravirine kudu swallowed sakabeh kalayan sagelas cai.

efek samping umum ngawengku tingling, numbness, atawa nyeri dina leungeun atawa suku, sarta diare.

What is the dosage bubuk Etravirine

Dawam sawawa dosis keur Inféksi HIV
200 mg oral dua kali sapoé sanggeus tepung a

Dosis murangkalih dawam pikeun Inféksi HIV
6 mun kirang ti 18 taun:
16 kg mun kirang ti 20 kg: 100 mg oral dua kali sapoé sanggeus tepung a
20 kg mun kirang ti 25 kg: 125 mg oral dua kali sapoé sanggeus tepung a
25 kg mun kirang ti 30 kg: 150 mg oral dua kali sapoé sanggeus tepung a
30 kg atawa leuwih: 200 mg oral dua kali sapoé sanggeus tepung a

Pangaluyuan dosis renal
Taya adjustment dianjurkeun.

Pangaluyuan ati dosis
Hampang atawa sedeng impairment hépatik (Child-Pugh Kelas A atawa B): No adjustment dianjurkeun.
Parna impairment hépatik (Child-Pugh Kelas C): Data teu aya

Kumaha Raw Etravirine bubuk karya

bubuk Etravirine dipaké bareng jeung obat séjén pikeun ngubaran hiji inféksi disababkeun ku virus immunodeficiency manusa (HIV). HIV téh virus nu nyababkeun kaala sindrom kakurangan imun (AIDS). ubar ieu biasana dibikeun ka pasien anu geus nampa perlakuan HIV nu geus kaliwat.

Etravirine bubuk moal cageur atawa nyegah inféksi HIV atawa AIDS; kumaha oge, eta mantuan tetep virus theHIV ti reproducing jeung nembongan ngalambatkeun karuksakan sistim imun. Ieu bisa mantuan reureuh sababaraha masalah nu patali jeung kasakit AIDS atawa HIV. Etravirine bubuk moal tetep anjeun ti nyebarkeun HIV ka jalma séjén. Jalma anu nyandak ubar ieu bisa neruskeun manggihan masalah séjén patali jeung kasakit AIDS atawa HIV.

pangeling-eling

Parna, berpotensi hirup-ngancam, jeung réaksi kulit fatal geus lumangsung. Réaksi Hypersensitivity (dicirikeun ku baruntus, papanggihan konstitusional, sarta sakapeung organdysfunction, kaasup gagalna ati) geus ogé kungsi dilaporkeun. Baruntus ilahar lumangsung dina 6 minggu inisiasi perlakuan. Lamun tanda atawa gejala fotokimia dina kulit atawa réaksi hypersensitivity ngamekarkeun, terapi bubuk Etravirine kudu dilanjutkeun sakaligus, status klinis (kaasup transaminases ati) kudu diawaskeun, sarta perlakuan luyu kudu dimimitian. Reureuh di discontinuing bubuk Etravirine handap awal baruntus parna bisa hasil dina réaksi ngancam kahirupan-.

Etravirine bubuk bisa berpotensi berinteraksi sareng seueur obat hasilna dirobah levelsof plasma ubar séjén atawa bubuk Etravirine. Pasén kudu disarankan pikeun ngalaporkeun sagala pangobatan babarengan aranjeunna nu nyandak, kaasup pangobatan nonprescription jeung suplemén gizi / herbal; utamana wort St. John urang.

sindrom reconstitution imun geus lumangsung salila terapi antiretroviral kombinasi. Pasén ngarespon kana terapi bisa ngamekarkeun hiji respon radang kana inféksi opportunistic indolent atanapi residual sarta merlukeun meunteun tur perlakuan.

Potensi HIV cross-lalawanan diantara nonnucleoside sambetan transcriptase sabalikna (NNRTI) aya tapi teu acan digali pinuh. Cross-lalawanan ka NNRTIs séjén diperkirakeun handap gagalna virologic kalawan regimen bubuk-ngandung Etravirine keur gagalna virologic isolates. Pilihan agén antiretroviral pikeun regimen nginum obat anu sabar urang kudu dipigawé sacara saksama.

Paké dina kombinasi kalayan agén antiretroviral aktif lianna baris ngaronjatkeun respon perlakuan likelihoodof. Pasien anu geus ngalaman kagagalan virologic on hiji NNRTI-ngandung regimen teu kudu make bubuk Etravirine dina kombinasi kalayan ngan nucleoside / nukléotida ngabalikeun sambetan transcriptase.

Kasalametan jeung efficacy teu acan ngadeg di penderita perlakuan-naif.

perhatian husus kudu dibikeun ka Pilihan akurat dosis, transkripsi tina urutan nginum obat, dispensing informasi, sarta dosing parentah pikeun ngurangan kasalahan ofmedication resiko, overdosing, sarta underdosing.

Etravirine Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah Etravirine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Raw Etravirine ngagaduhan efek samping

Meunang pitulung médis darurat lamun anjeun ngagaduhan tanda ieu ngeunaan hiji réaksi alérgi: hives; kasusah engapan; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Dina kasus langka, bubuk Etravirine bisa ngabalukarkeun kaayaan anu ngakibatkeun dina ngarecahna jaringan otot rangka, anjog ka gagal ginjal. Nelepon dokter Anjeun katuhu jauh lamun kudu nyeri unexplained otot, tenderness, atawa kalemahan utamana lamun ogé mibanda muriang, tiredness mahiwal, jeung cikiih berwarna poék.

Ngeureunkeun nyokot bubuk Etravirine na nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun boga pangaruh samping serius kayaning:

muriang, chills, lemah otot, gabungan atawa otot nyeri, sores sungut, perasaan pisan capé, atawa naon baé séjén tanda inféksi anyar;
nyeri dada, perasaan pondok tina napas;
kabingungan, rebutan;
urinating kirang ti biasa atanapi henteu pisan, bareuh, gain beurat gancang;
Laju haté gancang, ngaronjat sweating, tremor, masalah tidur (insomnia), perasaan cemas atawa gampang;
diare parna, leungitna beurat unexplained, parobahan menstruasi, peluh, leungitna minat kelamin;
bareuh dina beuheung anjeun atanapi tikoro (enlarged tiroid);
kelemahan atawa rarasaan biang di ramo Anjeun atawa toes;
masalah sareng kasaimbangan atanapi gerak panon, gangguan diomongkeun atawa neureuy;
nyeri deui handap parna, leungitna kandung kemih atawa bowel kontrol;
seueul, nyeri hulu burih, leungitna napsu, cikiih poek, stools liat-berwarna, jaundice (yellowing tina kulit atawa panon);
éta tanda mimiti sagala jenis baruntus kulit, euweuh urusan kumaha hampang; atawa
réaksi parna kulit - muriang, nyeri tikoro, bareuh dina ramo Anjeun atawa basa, ngaduruk di panon anjeun, nyeri kulit, dituturkeun ku baruntus kulitna beureum atawa bungur anu nyebar (utamana dina nyanghareupan atawa badan luhur) jeung jadi sabab blistering na peeling.
Kirang efek samping serius bisa ngawengku:

numbness atawa rarasaan tingly dina leungeun Anjeun atawa suku;
pusing, drowsiness;
visi kabur;
burih kesel, kabebeng, heartburn, sungut garing;
impian mahiwal; atawa
parobahan dina bentuk atanapi lokasi lemak awakna (utamana di anjeun leungeun, suku, beungeut, beuheung, breasts, sarta cangkéng). "


Kumaha mésér bubuk Etravirine ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

269055-15-4 Etravirine bubuk AASraw

resep

Etravirine Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk