AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Fasoracetam

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 110958-19-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Fasoracetam (110958-19-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Fasoracetam nyaéta bodas mun beige bubuk euweuh bauan, nu pisan pait dina rasa. Éta leuwih anti amnesiac ti piracetam, sarta tindakan minangka sistem stimulan saraf pusat. Ieu mangrupakeun tinggi-pangirut kolin uptake enhancer sarta ngaronjatkeun aktivitas sintase nitrat oksida di cortex cerebral. Sarupa piracetam, efek konsolidasi memori pramiracetam bisa dileungitkeun ku hiji adrenalectomy.

stéroid anabolik bubuk Produsén AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

Fasoracetam bubuk video


bubuk Fasoracetam Karakter dasar

ngaran: bubuk Fasoracetam
CAS: 110958-19-5
Formula molekular: C14H27N3O2
Beurat molekul: 158.15
Ngalembereh Point: 160-166 ° C
Temp neundeun: Toko na STP atanapi cooler
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas


Atah Fasoracetam bubuk bubuk dina uteuk pamakéan dorongan

ngaran

bubuk Fasoracetam nyaéta kalayan ngaran dagang sakumaha lam 105, NFC-1, NS 105.

Atah Fasoracetam bubuk Dianggo

Dina, dunya modérn ieu gancang-paced aya hiji paménta on jalma pikeun bisa pikir gancang dina suku maranéhanana sarta multi-tugas keur EFISIENSI ampir sagala widang pagawean; ti professional médis ka worker jasa dahareun minimum-upah. Nu kedah tetep nepi, bersaing jeung ngahontal ieu reflected on kampus kuliah sakuliah nagara. Kudu meunang anu sasmita pangluhurna tur nulis tulak pangalusna; sanggeus kabeh, éta téh hiji-hijina jalan bersaing di Amérika modern. Siswa, professional jeung iklas urang sapuk sakabeh meureun hoyong ningkatkeun kinerja maranéhanana. Nootropics mangrupakeun kulawarga obat nu massana loba perhatian sarta némbongkeun hiji deal agung pamakéan populér. Tiap tina obat di naon katelah, kulawarga racetam, nu sadayana asalna ti nootropic awal, piracetam. obat ieu dianggo pikeun ningkatkeun memori sareng acuity mental, dina hiji atawa sejen cara nu geus dilakukeun ku maranehna pisan populer di kalangan mahasiswa. Anyar, salah sahiji nootropic catetan geus bubuk Fasoracetam, atawa ngaran ditangtoskeun na "5 - [(piperidin-1-yl) karbonil] pyrrolidin-2-hiji"., Nu saeutik sahuap a (Rajaganapathy na dkk , 5127). racetam tinangtu ieu, katelah bubuk Fasoracetam, geus ngabuktikeun janten rada ngajangjikeun.

Aya dosis standardized bubuk Fasoracetam keur manusa acan. Bukti anecdotal nunjukkeun dosis leutik dibasajankeun sabudeureun 10 - 15 mg jeung dosis badag dina 30 - 50 mg per porsi tilu kali per poé.

Mangpaat bubuk Fasoracetam téh lolobana aya dina anecdote, tapi aya sababaraha studi kana nyarankeun korelasi a. Nunjukkeun yen aya jutaan barudak jeung rumaja ngagunakeun nginum obat ADHD basis amphetamine, ngulik épék fasoracetam nguji is tanda alus. Malah leuwih hadé, bubuk Fasoracetam geus nyieun ka fase II sarta III of percobaan klinis, nu bisa nyarankeun a efektivitas tinggi keur kaperluan ieu. Salaku Juni 2016, tamba éta kénéh dina percobaan ieu.

Numutkeun bukti anecdotal on Fasoracetam kauntungan bubuk atah, mangpaat konsentrasi sarta stimulasi anu sedeng. Hiji jalma samalah efek stimulasi ka noopept sarta ngomong sejen eta leuwih tina hiji dorongan tanaga ti stimulasi.

Kumisan ti fokus ieu jeung kauntungan konsentrasi patali, aya bukti keur épék neuroprotective ogé. Hiji studi beurit némbongkeun yén bubuk atah Fasoracetam bisa nyegah disruptions memori. Ieu umum antarana garis racetam obat tur ngajadikeun rasa nu bubuk Fasoracetam bakal nembongkeun loba sahiji sipat anu sarua.

benefit sejen metot bubuk Fasoracetam téh salaku hiji antidepressant na anxiolytic. Hiji Ulikan ngeunaan beurit jeung helplessness diajar némbongkeun yén ubar miboga épék antidepressant potent tanpa sababaraha efek samping (kayaning interaksi MAOI). Ulikan ieu menyimpulkan yén GABA (B) nepi-angger éta bisa ngaronjatkeun hasil test dina sato.

Dinyana dina Fasoracetam Raw efek samping bubuk

Aya ayeuna aya efek samping dipikawanoh bubuk Raw Fasoracetam dina literatur ilmiah, tapi anu henteu hartosna éta bébas tina resiko. Henteu ngan ulah wae obat sintétik datangna jeung resiko, tapi bukti anecdotal di komunitas ubar pinter bisa ngabejaan urang sababaraha hal ngeunaan narkoba.

Pikeun hiji, sababaraha laporan anecdotal nyarankeun ngurangan di orgasms. A individu husus parantos dicutat éfék ieu, tapi sigana jarang jeung sugan ngabingungkeun jeung variabel séjénna.

parentah salajengna

Panjang pamaké waktos nootropics mungkin pikir bubuk Raw Fasoracetam mangrupa lulucon a (aya sigana janten salah anyar dikaluarkeun unggal bulan), tapi ieu téh sanyawa sintétik anyar nu mangrupakeun bagian tina kulawarga racetam. Disintésis dina 1960s, piracetam ieu mimiti kulawarga sarta terus jadi salah sahiji ubar nootropic leuwih kawentar dina pasaran.

Mangpaat bubuk Raw Fasoracetam nu sakitu legana anecdotal, tapi aya sababaraha panalungtikan awal pikeun nyadangkeun klaim. Salaku tulisan, bubuk Fasoracetam keur dites di Phase II / III percobaan klinis pikeun karusuhan perhatian deficit hyperactivity (ADHD) [1].

kauntungan touted séjén anu patali jeung perlindungan memori [2] sakumaha anu dawam dina kulawarga racetam. Aya ogé kahariwang jeung haté patali kauntungan anu bisa jadi attributed ka tabrakan di produksi GABA dina uteuk [3]. Sanajan bukti mangrupa langka tur moal nu ngayakinkeun, malah loba informasi keur nunjukkeun yén bisa mangrupa nootropic mujarab pikeun pagelaran méntal umum.

Studi némbongkeun yén pramiracetam tiasa:
Ngaronjatkeun aliran getih cerebral
Ningkatkeun mémori jangka panjang sarta learning spasial
Ningkatkeun tinggi-pangirut uptake kolin
Ningkatkeun sintase oksida nitrat dina cortex cerebral
Ngurangan épék obat amnesiac

Naon FASORACETAM bubuk?
Fasoracetam Bubuk mangrupakeun sanyawa nootropic di kulawarga racetam of nootropics. Racetams ngawengku grup badag sanyawa béda, sadaya dirobah tina sanyawa indungna Piracetam, anu kapanggih di 1960s. struktur kimiana Fasoracetam urang nyaeta: (5R) -5- (piperidine-1-karbonil) pyrrolidin-2-hiji.

Fasoracetam bisa ngabantu pikeun ngaronjatkeun tingkat stress na haté.

Kumaha carana sangkan FASORACETAM bubuk dianggo?
Fasoracetam Bubuk jalan ku modifying reséptor dina uteuk. Gawéna dina cholinergic, GABA, jeung reséptor glutamat, nu sadayana maénkeun peran dina ngabentuk jeung nyimpen kenangan anyar. Kawas paling sanyawa nootropic jeung sasama racetams, Fasoracetam Bubuk mangaruhan otak mawa ngeunaan kauntungan kognitif hampang.

kauntungan FASORACETAM
bukti Anecdotal panalungtikan nunjukkeun yen bubuk Fasoracetam bisa ningkatkeun memori sareng museurkeun, ngaronjatkeun stress, naekeun wanda, jeung malah ngabantu ngéléhkeun procrastination ku cara ningkatkeun motivasi sarta kajelasan méntal. Pamaké nu meuli laporan Fasoracetam Bubuk keur sanggup meunang leuwih rengse, leuwih jéntré éfisién, sarta ngajaga kaayaan tenang bari rarasaan energized.

Fasoracetam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah Fasoracetam bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Fasoracetam ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk 110958-19-5 Fasoracetam AASraw HNMR

resep

Fasoracetam Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Fasoracetam resensi kauntungan, dosage, efek samping

1 review pikeun bubuk Fasoracetam

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Fasoracetam nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *