AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Febuxostat (144060-53-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 144060-53-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Febuxostat (144060-53-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Febuxostat ieu dipaké pikeun ngubaran asam urat. Asam urat nyaéta jenis rematik nu asam urat, zat kajadian sacara alami di jero awak, ngawangun up dina sendi na ngabalukarkeun suddenattacks of redness, bareuh, nyeri, jeung panas dina hiji atawa leuwih mendi. bubuk Febuxostat téh kelas ina pangobatan disebut Xantin oxidase sambetan.

Panjelasan Produk

video bubuk Febuxostat


bubuk atah Febuxostat Karakter dasar

ngaran: bubuk Febuxostat
CAS: 144060-53-7
Formula molekular: C16H16N2O3S
Beurat molekul: 316.37
Ngalembereh Point: 238-239 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Febuxostat atah dina pamakéan

ngaran

Ngaran brand: Uloric
Ngaran umum: bubuk Febuxostat (ngucapkeun: Fe dzat BUX stat)

Febuxostat bubuk Dianggo

bubuk Febuxostat mangrupakeun nginum obat resép dipaké pikeun nyegah panarajang asam urat. Asam urat nyaéta jenis rematik nu asam urat ngawangun up dina sendi na ngabalukarkeun serangan dadakan tina redness, bareuh, nyeri, jeung panas dina hiji atawa leuwih mendi. bubuk Febuxostat milik grup obat disebut Xantin oxidase sambetan. Gawéna ku turunna jumlah asam urat nu geus dilakukeun dina awak.

bubuk Febuxostat asalna di formulir tablet. Eta dicokot sakali sapopoé, kalayan atawa tanpa dahareun.

efek samping umum ngawengku seueul sarta nyeri sendi.

Febuxostat bubuk bisa ngabalukarkeun pusing jeung visi kabur. Ulah ngajalankeun atawa beroperasi mesin beurat dugi ka terang kumaha Febuxostat bubuk mangaruhan anjeun.

What is the dosage bubuk Febuxostat

Dawam sawawa dosis keur Asam urat
dosis awal: 40 mg oral sakali sapoé
-If tingkat asam urat sérum nyaeta gede ti 6 mg / dl sanggeus 2 minggu, nambahan dosis keur 80 mg oral sakali sapoé
dosis pangropéa: 40 mun 80 mg oral sakali sapoé

Komentar:
-Use tamba ieu kudu lumangsung sanggeus hiji flare asam urat akut subsides.
flares -Gout bisa lumangsung alatan ngaronjat mobilisasi urate ti deposit jaringan, utamana dina mangsa inisiasi; asam urat flare prophylaxis sareng non-steroidal anti radang atawa colchicine disarankeun jeung bisa aya mangpaatna nepi ka 6 bulan.
tingkat asam -Uric bisa jadi dipariksa pas minggu 2 sanggeus dimimitian ubar ieu.

Paké: manajemén kronis ti hyperuricemia symptomatic di penderita asam urat

Pangaluyuan dosis renal
Hampang mun sedeng ginjal disfungsi (CrCl 30 mun 89 ml / mnt) No adjustment dianjurkeun.
Parna ginjal disfungsi (CrCl 15 mun 29 ml / mnt): The dosis poean maksimum nyaéta 40 mg / dinten.

Pangaluyuan ati dosis
Hampang mun sedeng Ati disfungsi (Child-Pugh Kelas A jeung B): No adjustment dianjurkeun.
Disfungsi Ati parah (Child-Pugh Kelas C): Paké kalawan caution.

penderita -For anu ngamekarkeun tingkat Alt gede ti 3 kali wates luhur normal (3 x ULN): ngeureunkeun perlakuan; ulah balikan deui tanpa katerangan sejen pikeun Abnormalitas Alt.
penderita -For anu ngamekarkeun tingkat Alt gede ti 3 x ULN AND Bilirubin gede ti 2 x ULN: Terapi kudu dilanjutkeun teu restarted di penderita tanpa etiologies alternatif.
penderita -For kalawan Lesser Alt atawa bilirubin pagunungan AND kalawan ngabalukarkeun probable alternatif: Paké kalawan caution.

pangaluyuan dosis
asam urat:
target -Therapeutic téh ngurangan jeung mertahankeun tingkat asam urat sérum handap 6 mg / dl.
-If a sabar teu ngahontal tingkat asam urat sérum kurang ti 6 mg / dl sanggeus 2 mun 4 minggu, ngaronjat dosis anu warranted.
dosis -Maximum: 80 mg / dinten

pamakéan Concomitant kalawan mercaptopurine / azathioprine ieu contraindicated.

Kumaha Febuxostat bubuk karya

bubuk Febuxostat milik hiji kelas obat disebut Xantin oxidase sambetan. Hiji kelas ubar nyaéta grup pangobatan nu dianggo dina cara nu sarupa. obat ieu téh mindeng dipaké pikeun ngubaran kaayaan sarupa.
bubuk Febuxostat nurun tingkat asam urat ku blocking Xantin oxidase. Xantin oxidase mangrupa énzim nu mantuan awak anjeun nyieun asam urat ti xantin. tingkat tinggi asam urat dina getih anjeun bisa ngabalukarkeun asam urat.

pangeling-eling

Anjeun teu kedah nganggo nginum obat ieu lamun aya alérgi ka bubuk Febuxostat, atawa lamun keur ogé keur dirawat kalayan azathioprine (Azasan, Imuran), mercaptopurine (Purinethol), ortheophylline (Elixophyllin, TheoCap, Theochron, Uniphyl).

Samemeh ngalakonan bubuk Febuxostat, ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh panyakit ginjal, kasakit ati, panyakit jantung, kanker, sindrom Lesch-Nyhan, sajarah serangan jantung atawa stroke, atawa lamun geus kantos nampi hiji cangkok organ.

Anjeun bisa jadi kudu paningkatan dina flares gejala asam urat lamun Anjeun pertama kali ngamimitian nyokot bubuk Febuxostat. Kanggo hasil nu pangsaena, tetep nyokot nginum obat sakumaha diarahkeun. dokter Anjeun bisa nulis resep pangobatan asam urat séjén pikeun anjeun ngagunakeun salila bulan 6 munggaran perlakuan jeung bubuk Febuxostat.

Janten pasti nginum obat ieu nulungan kaayaan anjeun, getih anjeun mungkin perlu diuji mindeng. Didatangan dokter Anjeun rutin.

Febuxostat Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Febuxostat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Febuxostat ngagaduhan efek samping

Meunang pitulung médis darurat lamun anjeun ngagaduhan tanda ieu ngeunaan hiji réaksi alérgi: hives; kasusah engapan; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun boga pangaruh samping serius kayaning:

nyeri dada atanapi rarasaan beurat, nyeri nyebarkeun ka panangan atanapi taktak, seueul, sweating, rarasaan gering umum;
numbness dadakan atawa kalemahan, utamana dina hiji sisi awak;
lieur ngadadak, kabingungan, masalah sareng visi, ucapan, atawa kasaimbangan; atawa
seueul, nyeri beuteung, muriang low, leungitna napsu, cikiih poek, stools liat-berwarna, jaundice (yellowing tina kulit atawa panon).
Kirang efek samping serius bisa ngawengku:

seueul;
nyeri gabungan, bareuh, atanapi stiffness;
baruntus kulit hampang; atawa
pusing.


Kumaha mésér bubuk Febuxostat ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Kami Febuxostat bubuk supplie, Febuxostat bubuk bubuk pikeun dijual, bubuk Raw Febuxostat (144060-53-7) hplc≥98% | AASraw R & D réagen HNMR

resep

Febuxostat Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Febuxostat (144060-53-7)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Febuxostat nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *