AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Gestodene (60282-87-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 60282-87-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Gestodene (60282-87-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Gestodene, Ngaran merk Femoden, Femodene, Femodette, Gynera, Harmonet, Lindynette, Logest, Meliane, Millinette, Minesse, Minulet, Mirelle, sarta Triadene ogé loba others.Gestodene mangrupakeun kontraséptif hormonal progestogen. Produk anu ngandung gestoden kaasup Meliane, nu ngandung 20 mcg of ethinylestradiol na 75 mcg of gestodene; sarta Gynera, nu ngandung 30 mcg of ethinylestradiol na 75 mcg of gestodene.

Panjelasan Produk

Gestodene bubuk video


bubuk Gestodene Karakter dasar

ngaran: bubuk Gestodene
CAS: 60282-87-3
Formula molekular: C21H26O2
Beurat molekul: 310.43
Ngalembereh Point: 190-192 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


siklus bubuk Gestodene

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Gestodene
Ngaran brand: Femoden, Femodene, Femodette, Gynera, Harmonet, Lindynette, Logest, Meliane, Millinette, Minesse, Minulet, Mirelle, sarta Triadene, jeung nu lianna

Gestodene bubuk Dianggo

bubuk Gestodene mangrupakeun progestogen kacida potent, sarta ogé mibanda lemah androgenic, antimineralocorticoid, sarta glucocorticoid activity.Due kana aktivitas progestogenic anak, eta boga épék antiestrogenic antigonadotropic tur fungsional.

The bioavailability bubuk Gestodene nyaeta 87 mun 100%. Teu kawas progestins generasi katilu sejenna kawas desogestrel na norgestimate, bubuk Gestodene sanes a prodrug.Its biologis satengah hirup téh 12 kana jam 14.

Mangpaat nyokot bubuk Gestodene (Femoden) kaasup:

éta salah sahiji metodeu malik paling dipercaya tina kontrasépsi lamun dipake neuleu
teu ngeureunkeun kelamin
eta biasana ngajadikeun perioda Anjeun nu biasa, torek na kirang nyeri
eta bisa mantuan kalawan gejala pre-menstruasi.
bubuk Gestodene (Femodene) moal ngajaga anjeun ngalawan inféksi dikirimkeun séksual, kayaning Chlamydia atawa HIV. Ngan kondom bisa ngabantu pikeun ngalakukeun ieu.

Femodene perlu dicokot sakumaha diarahkeun pikeun nyegah kakandungan.

What is the dosage bubuk Gestodene

Candak bubuk Gestodene na ethinylestradiol persis sakumaha prescribed ku dokter anjeun. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti.

The Gestodene bubuk Jeung Ethinylestradiol dosis dokter Anjeun ngajak bakal dumasar kana di handap (nganggo naon atawa sakabéh nu berlaku):

kaayaan nu keur dirawat
kaayaan médis séjén anjeun gaduh
pangobatan séjén anjeun ngalakukeun
kumaha anjeun ngabales nginum obat ieu
beurat Anjeun
jangkungna Anjeun
umur anjeun
génder Anjeun
bubuk Gestodene Jeung Ethinylestradiol nyaéta sadia dina dosis handap:

Desogestrel-ethinyl Estradiol 0.15 Mg-0.03 Mg Lisan Tablet
Desogestrel-ethinyl Estradiol Biphasic Lisan Tablet
Desogestrel-ethinyl Estradiol Triphasic Lisan Tablet
Drospirenone-ethinyl Estradiol 3 Mg-0.02 Mg Lisan Tablet
Drospirenone-ethinyl Estradiol 3 Mg-0.03 Mg Lisan Tablet
Drospirenone / ethinyl Estradiol / levomefolate Biphasic 3 Mg-0.02 Mg-0.451 Mg Lisan Tablet
Drospirenone / ethinyl Estradiol / levomefolate Biphasic 3 Mg-0.03 Mg-0.451 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol 0.02 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol 0.05 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol 0.5 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol Compounding Bubuk
Ethinyl Estradiol-ethynodiol 35 Mcg-1 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-ethynodiol 50 Mcg-1 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-etonogestrel 0.015 Mg-0.120 Mg heunceut Ring
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel 0.05 Mg-0.25 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel 20 Mcg-100 Mcg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel 20 Mcg-90 Mcg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel 30 Mcg-0.15 Mg Lisan Tablet
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel Biphasic ngalegaan Daur Tablet Lisan
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel ngalegaan Daur 30 Mcg-0.15 Mg Tablet Lisan
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel Low dosis Biphasic ngalegaan Daur Tablet Lisan
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel Quadriphasic ngalegaan Daur Tablet Lisan
Ethinyl Estradiol-levonorgestrel Triphasic Tablet Lisan
Ethinyl Estradiol-norelgestromin 20 Mcg-150 Mcg / 24 hr Transdermal Film, ngalegaan Release
Ethinyl Estradiol-norgestrel 50 Mcg-0.5 Mg Lisan Tablet

Kumaha Gestodene bubuk karya

tablet Femodene mangrupakeun hiji tipe kontrasépsi hormonal ilahar disebut 'pél' atawa digabungkeun pél kontraséptif lisan. tablet Femodene ngandung dua bahan aktip, ethinylestradiol jeung bubuk Gestodene. Ieu versi sintétik tina kajadian alami hormon séks bikang, esterogen jeung progesteron. Ethinylestradiol mangrupakeun versi sintétik tina esterogen jeung bubuk Gestodene mangrupakeun 'generasi katilu' formulir sintétik tina progesteron.

contraceptives lisan digabungkeun kawas Femodene dianggo ku leuwih-tunggang daur menstruasi normal. Dina siklus menstruasi normal wanoja urang, kadar nu hormon séks ngarobah sakuliah tiap bulan. Hormon ngakibatkeun hiji endog bisa dileupaskeun tina ovarium (ovulation) jeung nyiapkeun pinding tina rahim pikeun kakandungan mungkin. Di tungtung unggal siklus, upami endog teu acan dibuahan tingkat tina hormon digolongkeun, ngabalukarkeun rahim pinding bisa héd salaku jaman bulanan.

The dosis poéan hormon dicokot dina karya karacunan utamana ku tricking awak anjeun kana pamikiran ovulation nu geus kajadian. Ieu nyegah hiji endog tina ripening jeung keur dileupaskeun tina ovarium tiap bulan.

Hormon ogé nambahan ketebalan tina mukus alam di beuheung tina rahim, nu ngajadikeun eta leuwih hésé pikeun spérma meuntas ti heunceut kana rahim jeung ngahontal hiji endog. Éta ogé robah kualitas sahiji pinding rahim (éndométrium), sahingga kurang kamungkinan yén endog dibuahan tiasa susuk dinya.

pangeling-eling

Ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh atanapi rencana pikeun jadi hamil.

The FDA categorizes pangobatan dumasar kana kaamanan pikeun pamakéan nalika kakandungan. Lima kategori - A, B, C, D, sarta X, anu dipaké pikeun mengklasifikasikan resiko mungkin ka orok unborn lamun nginum obat anu dicokot nalika kakandungan.

bubuk Ethinyl Estradiol / Gestodene ragrag kana kategori X:

Eta geus nembongkeun yen awéwé nyokot bubuk Ethinyl Estradiol / Gestodene nalika kakandungan mungkin gaduh babies kalayan masalah. Aya henteu kaayan mangpaat tina nginum obat pikeun indung anu outweigh resiko tina ngarugikeun ka orok. obat ieu kedah pernah dipaké ku ibu hamil.

bubuk Gestodene

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Gestodene bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Gestodene ngagaduhan efek samping

Efek samping bubuk Gestodene bisa ngawengku:
Headaches, parobahan awak wt, depresi / moods dirobah, nyeri dada atanapi tenderness, parobahan libido. GI gangguan kayaning seueul na nyeri beuteung.


Kumaha mésér bubuk Gestodene ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 60282-87-3 Gestodene bubuk AASRAW

HNMR

60282-87-3 Gestodene AASRAW HNMR

60282-87-3 Gestodene AASRAW HNMR

resep

Gestodene bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Gestodene pikeun diobral: 10 hal uninga ngeunaan bubuk Gestodene