AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Guggulsterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 95975-55-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Guggulsterone (95975-55-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Guggulsterone bubuk video


bubuk atah Guggulsterone Karakter dasar

ngaran: bubuk Guggulsterone
CAS: 95975-55-6
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
Ngalembereh Point: 170-171.5 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk konéng lampu


Guggulsterone bubuk atah dina pamakéan

ngaran

Devadhupa, Balsamodendrum wightii, Balsamodendrum mukul, Commiphora mukul, Commiphora wightii, Gomme Guggul, Gomme-Résine de Guggul, Guggal, Guggul Gum résin, Guggul Lipid, Guggulipid, Guggulipide, Guggulu, Guggulu Suddha, bubuk Guggulsterone, jsb

Guggulsterone bubuk Dianggo

Guggulsterone bubuk mangrupakeun phytosteroid kapanggih dina résin tina tutuwuhan guggul, Commiphora mukul. Guggulsterone bubuk bisa aya salaku boh dua stéréoisomér, bubuk E-Guggulsterone jeung bubuk Z-Guggulsterone. Dina awak manusa, éta tindakan minangka hiji antagonis tina X reséptor farnesoid, nu ieu sakali dipercaya ngahasilkeun sintésis koléstérol turun dina ati. Sababaraha studi geus diterbitkeun anu nunjukkeun teu ngurangan sakabéh di total koléstérol lumangsung maké rupa dosages bubuk Guggulsterone, sarta tingkat low-Density Lipoprotein ( "kolesterol jahat") ngaronjat di jalma réa. Tapi, bubuk Guggulsterone mangrupa bahan dina loba suplemén gizi.

résin Oleogum (katelah guggul) ti tangkal guggul, Commiphora mukul, kapanggih di India, Bangladés, jeung Pakistan, geus dipaké pikeun ngubaran sagala rupa panyakit kaasup hyper-cholesterolemia, aterosklerosis, rematik, jeung obesitas leuwih sababaraha rébu taun. bubuk Guggulsterone papisah guggul geus ngaidentifikasi salaku konstituén bioactive jawab épék terapi guggul urang. Kusabab ulikan munggaran demonstrating efek terapi of guggul dina model sasatoan di 1966, sababaraha trails preclinical na klinis geus dilumangsungkeun. Sanajan béda dina rarancang pangajaran, kualitas metodologis, analisa statistik, ukuran sampelna, sarta hasil populasi matuh di inconsistencies tangtu dina respon kana terapi, data kumulatif ti di vitro, preclinical, sarta studi klinis sakitu legana ngarojong klaim terapi pikeun guggul digambarkeun dina téks Ayurvedic kuna. Sanajan kitu, studi klinis hareup kalayan ukuran loba nu leuwih gede tur istilah panjang anu diperlukeun pikeun ngonfirmasi klaim ieu. Mangpaat cardiovascular terapi nu diturunkeun tina sababaraha kagiatan pharmacological pakait sareng guggul atawa bubuk Guggulsterone, utamana hypolipidemic anak, antioksidan, sarta kagiatan antiinflammatory. Eta geus ngadegkeun éta bubuk Guggulsterone mangrupa antagonis dina x reséptor farnesoid (FXR), a regulator transcriptional konci pikeun pangropéa koléstérol jeung asam bili homeostasis. The FXR mumusuhan ku bubuk Guggulsterone geus diajukeun salaku mékanisme pikeun éfék hypolipidemic na. Hiji studi panganyarna mendemonstrasikan nu bubuk Guggulsterone upregulates pompa bili ékspor uyah (BSEP), hiji transporter efflux jawab ngaleupaskeun métabolit kolesterol, asam bili tina ati. upregulation sapertos ekspresi BSEP ku bubuk Guggulsterone ni'mat métabolisme koléstérol kana asam bili, sahingga ngagambarkeun mékanisme sejen mungkin pikeun aktivitas hypolipidemic na. bubuk Guggulsterone geus kapanggih nepi ka potently ngahambat dina aktivasina nuklir faktor-kappaB (NF-kappaB), a regulator kritis réspon radang. Réprési misalna tina aktivasina NF-kappaB ku bubuk Guggulsterone geus diajukeun salaku mékanisme efek antiinflammatory bubuk Guggulsterone.

Anu perlu Ieu?
Sarta naon Dupi Sababaraha Gejala kakurangan?

Ieu dilakukeun rasa kuring nu lamun salah bisa ngagabungkeun nu gajih épék ngaduruk tina hormon tiroid ku nu ti hormon adrenergic (misalna adrenaline) hal pisan dramatis bakal hasil. Ogé, metot nyaéta kanyataan yén béca tipe tumpukan condong ngurangan jumlah hormon tiroid sirkulasi dina getih ngaliwatan waktu. Guggulsterone powders do pakasaban agung inhibiting ngurangan ieu, sahingga ngajaga sadayana sistem ngaduruk gajih fisiologis operasi dina tingkat maksimum.

Cara final anu Guggulsterone powders bisa ngabantuan dina tarung bakar gajih aya dina diets ketogenic sarta pamakéan hormon pertumbuhan. Kana waktu, diets ketogenic condong pikeun ngurangan efektivitas teh tiroid urang ku ngurangan konversi T4 ka T3 langkung potent. Ogé, dimana Guggulsterone powders dicandak poéan pikeun 3 bulan, maranéhna ngahasilkeun réduksi kutang dina lesions di mayoritas pasien. Kalawan tetracycline, pangurangan persentase di lesions radang éta 65.2% sakumaha dibandingkeun 68% jeung powders Guggulsterone. Salaku bisa ningali, sobat urang Guggul pisan potent di pajoang jerawat.

Anu tiasa nyandak kauntungan tina ieu? Hmmm !!! Muhun, sajauh abdi tiasa ngabejaan, ampir sarerea. Aya henteu a jalma tunggal Saha atuh anu teu hoyong complexion hadé. Ieu hususna leres pikeun maranéhanana dina stéroid anabolik / androgenic sakumaha ieu condong ngaronjat oiliness kulit urang na potensi jerawat. Hayu atuh nebak - taya sahijieun anu ketawa di Mr. Huggulee Guggulee! Memang anjeunna bisa boga ngaran lucu tapi buku abdi anjeunna pahlawan. Dimana sejenna bisa manggihan sanyawa anu bakal nulungan urang leungit gajih, ngaronjatkeun profil koléstérol anjeun, sarta dina waktos anu sareng ningkatkeun complexion anjeun? Kuring geus kokotéténgan panjang tur teuas sarta boga acan pikeun manggihan malah salah saingan.

Sabaraha kudu dibawa?
Sarta Dupi aya efek samping?

Oh muhun! Sateuacan abdi hilap, nu dosage salah kedah nyandak nyaeta 30-60mg tilu kali per poé kalayan hidangan.

Sok inget sanajan pikeun manggihan hiji produk nu ngandung potency tinggi alami sasari Guggul! naséhat final abdi lajeng téh rék kaluar sarta manggihan bodo, ngocok leungeun-Na, lajeng Fedi nu host sahiji kauntungan anu anjeunna brings.

Dinyana kana bubuk Guggulsterone

A résin yellowish sasari tina tutuwuhan guggul ngandung zat disebut Guggulsterone powders jeung kamungkinan batur. studi laboratorium geus kapanggih yén Guggulsterone powders bisa ngarobah métabolisme koléstérol ku ati. powders Guggulsterone ogé bisa ngaronjatkeun produksi hormon tiroid sarta ilaharna kaasup kana suplemén leungitna beurat pikeun tujuan eta. Produk anu ngandung extracts guggul kudu dilaksanakeun kalawan caution kusabab résiko maranéhanana efek samping.

Réwuan taun, résin guggul geus dipaké ubar tradisional pikeun ngubaran rematik, rematik, kasakit neurological, hemorrhoids, gangguan kemih sarta panyakit kulit. ubar modern geus kapanggih bukti yen Guggulsterone powders bisa meta dina ati, gangguan métabolisme lipid koréksi kayaning kolesterol tinggi. Ngaliwatan hiji mékanisme kanyahoan, Guggulsterone powders ogé ningkatkeun produksi kelenjar tiroid urang hormon, ngaronjatna utilization énérgi dina awak.

Interaksi jeung obat
ekstrak Guggul teu matak dicandak ku warfarin, aspirin, ubar anti radang nonsteroidal atawa ubar lianna nu ngahambat clotting getih. ekstrak Guggul bisa ngaronjatkeun risiko perdarahan parna atawa uncontrolled lamun dicandak ku obat ieu. ekstrak Guggul bisa berinteraksi kalayan hormon tiroid sintétik atawa pangobatan lianna dipaké pikeun ngubaran gangguan tiroid. Dicokot babarengan, guggul na tiroid pangobatan tiasa ngangkat résiko tina badai tiroid, hiji kaayaan berpotensi hirup-ngancam nu jumlahna pohara badag hormon tiroid dihasilkeun. ekstrak Guggul bisa greatly ngurangan efektivitas teh propranolol ubar atawa diltiazem.

Interaksi jeung Kasakit
Maranéhanana keur diolah pikeun gangguan tiroid, kaasup duanana hypo- na hyperthyroidism, kudu menta nasehat dokter maranéhna saméméh nyokot sari guggul. Jalma kalawan ati atawa panyakit ginjal teu metabolize ekstrak guggul normal tur teu kudu nyokot eta. Sacara umum, konsultasi dokter Anjeun keur ngabedakeun ekstrak guggul geus aman pikeun anjeun.

Balukar Sisi Mungkin séjén
Inpo ilmiah saeutik aya dina karacunan potensi ekstrak guggul. Éta kanyahoan naha guggul geus aman nalika kakandungan, tapi kusabab épék on hormon tiroid sarta métabolisme lipid sakuduna meureun dihindari. ekstrak Guggul bisa ngabalukarkeun lieur, seueul, gangguan cerna jeung baruntus. réaksi alérgi jeung sari guggul geus dilaporkeun.

parentah salajengna

Guggulsterone bubuk mangrupakeun ligan lega-spéktrum reséptor hormon stéroid, sarta dipikanyaho mibanda kagiatan di handap:

Mineralocorticoid reséptor antagonis (Ki = 39 nm)
reséptor progesteron parsial agonist (Ki = 201 nm)
Glucocorticoid reséptor antagonis (Ki = 224 nm)
Androgén reséptor antagonis (Ki = 240 nm)
reséptor éstrogén agonist (Ki> 5 μM; EC50> 5 μM)
Farnesoid X reséptor antagonis (IC50 = 5-50 μM)
Pregnane X reséptor agonist (EC50 = 2.4 μM ((Z) -isomer))
bubuk Guggulsterone geus kapanggih dina ieu panalungtikan sato janten oral aktif; mibanda hiji bioavailability mutlak 42.9% sanggeus administrasi oral di beurit, ku satengah kahirupan sabudeureun 10 jam dina spésiés ieu, nunjukkeun hiji profil pharmacokinetic alus.

Guggulsterone Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Guggulsterone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Guggulsterone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Guggulsterone bubuk (95975-55-6) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Guggulsterone Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Guggulsterones (guggul) pikeun leungitna beurat tur bodybuilding