AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Homopiperazine

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 505-66-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Homopiperazine (505-66-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Homopiperazine ieu dipaké pikeun nyiapkeun 1,4-bis- (2-thiazolyl) -1,4-diazacycloheptane ku ngaréaksikeun kalawan 2-Bromo-thiazole. Éta tindakan minangka hiji panengah keur repaglinide na fasudil hydrochloride. Éta ogé dipaké dina persiapan potent H3 antagonists reséptor, nu dipaké pikeun pengobatan kaayaan neurodegenerative. Salajengna, biasa digunakeun dina vesicant, kosmetik, emulsifier sarta bahan energetic. Éta tindakan salaku inhibitor korosi pikeun beusi. Dina farmasi, mangka padamelan salaku gula antipyretic sarta ngurangan getih, adiposity, kalem, antipsychotic tur anti saraf.

Panjelasan Produk

video bubuk Homopiperazine


bubuk Homopiperazine Karakter dasar

ngaran: bubuk Homopiperazine
CAS: 505-66-8
Formula molekular: C5H12N2
Beurat molekul: 102.177
Ngalembereh Point: 38-40 ° C (cahayana.)
Temp neundeun: Kulkas, Dina mulya Suasana
warna: Bodas kana lampu bubuk kristalin konéng


bubuk Homopiperazine sakumaha perlakuan kanggo kondisi neurodegenerative

ngaran

Hexahydro-1,4-diazepine; 1,4-Diazepane; perhydro-1,4-diazepine; 1,4-Diazacycloheptane; 2,3,4,5,6,7-Hexahydro-1H-1,4-diazepine; 1,4-diazepanediium; homopiperazate

Homopiperazine bubuk Dianggo

The dosis ubar ieu bakal béda pikeun penderita béda. Tuturkeun pesenan dokter anjeun atawa arah dina labél nu. Informasi di handap ngawengku mung dosis rata ubar ieu. Mun dosis anjeun mah béda, teu robah deui iwal dokter Anjeun ngabejaan Anjeun pikeun ngalakukeunana.

Jumlah ubar nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.

(1) Pikeun granules pikeun formulir dosage solusi lisan:
• Dewasa na gram rumaja-2 tilu kali sapoé for beurang. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina dua minggu.
• Anak-dosis anu dumasar kana umur jeung / atawa beurat awak. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina dua minggu.
• Nepi ka 2 taun umur: dosis kudu ditangtukeun ku dokter anjeun.
• 2 mun 8 taun umur: 2 gram sakali sapoé for beurang.
• 8 mun 14 taun umur: 2 gram dua kali sapoé for beurang.

(2) Pikeun formulir dosage gantung lisan:
• Dewasa na rumaja-1.8 gram unggal opat jam jumlahna tilu dosis dina hiji poé. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina dua minggu.
• Anak-dosis anu dumasar kana umur. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina dua minggu.
• Nepi ka 2 taun umur: 600 miligram (mg) unggal opat jam jumlahna tilu dosis dina hiji poé.
• 2 mun 8 taun umur: 1.2 gram unggal jam genep jumlahna dua dosis dina hiji poé.
• 8 mun 14 taun umur: 1.2 gram unggal opat jam jumlahna tilu dosis dina hiji poé.

(3) Pikeun formulir dosage tablet:
Pikeun roundworms umum:
• Dewasa na gram rumaja-3.5 (piperazine héksahidrat) per poé salila dua poé dina urutan. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina hiji minggu.
• Anak-dosis anu dumasar kana beurat awak sarta kudu ditangtukeun ku dokter anjeun. Sanajan kitu, dina dosis dawam nyaeta 75 mg (piperazine héksahidrat) per kilogram (34 mg per pound) tina beurat awak per poé salila dua poé dina urutan. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina hiji minggu.
Pikeun pinworms:
• Dewasa jeung barudak-dosis anu dumasar kana beurat awak sarta kudu ditangtukeun ku dokter anjeun. Sanajan kitu, dina dosis dawam nyaeta 65 mg (piperazine héksahidrat) per kilogram (29.5 mg per pound) tina beurat awak per poé salila tujuh poe dina urutan. Perlakuan bisa perlu terus-terusan dina hiji minggu.

Dinyana kana bubuk Homopiperazine

Ulah cacing hiji anak anjing atawa anak ucing dina genep minggu umur. Pernah cacing hiji gering anak anjing, anjing, ucing, atawa anak ucing. Taroskeun hiji hewan di diagnosis, pengobatan sarta kadali parasitism. Teu disarankeun pikeun anjing handapeun 5lbs. atawa ucing dina 2lbs. tina beurat awak. Teu disarankeun pikeun bikang hamil atawa jompo. Pets leuwih 1 heubeul taun kudu boga test getih heartworm négatip panganyarna saméméh de-worming.

parentah salajengna

Homopiperazine bubuk anu dipaké pikeun nyiapkeun 1,4-bis- (2-thiazolyl) -1,4-diazacycloheptane ku ngaréaksikeun kalawan 2-Bromo-thiazole. Éta tindakan minangka hiji panengah keur repaglinide na fasudil hydrochloride. Éta ogé dipaké dina persiapan potent H3 antagonists reséptor, nu dipaké pikeun pengobatan kaayaan neurodegenerative. Salajengna, biasa digunakeun dina vesicant, kosmetik, emulsifier sarta bahan energetic. Éta tindakan salaku inhibitor korosi pikeun beusi. Dina farmasi, mangka padamelan salaku gula antipyretic sarta ngurangan getih, adiposity, kalem, antipsychotic tur anti saraf.

bubuk Homopiperazine bisa dipaké salaku antara sintésis organik jeung farmasi, contona, keur dilarapkeun kana sintésis fasudil hydrochloride.
Homopiperazine bubuk meta salaku inhibitor korosi pikeun beusi. Éta ogé kungsi dipaké dina persiapan potent antagonists reséptor H3 pikeun pamakéan sakumaha perlakuan kanggo kondisi neurodegenerative kayaning Panyakit Alzheimer.

Homopiperazine Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Homopiperazine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Homopiperazine ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Kami Homopiperazine bubuk supplie, bubuk Homopiperazine pikeun dijual, Homopiperazine bubuk (505-66-8) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Homopiperazine Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

The Analisis Kalolobaan Profesional Laporan Dina Homopiperazine