AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Hydralazine HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 304-20-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Hydralazine HCl (304-20-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Hydralazine HCl mangrupakeun vasodilator anu hade ku sayah otot dina pembuluh getih anjeun pikeun mantuan aranjeunna dilate (widen). Ieu lowers tekanan getih sarta ngamungkinkeun getih ka ngalir leuwih gampang ngaliwatan urat anjeun sarta arteri.

Panjelasan Produk

Hydralazine video bubuk hydrochloride


bubuk Hydralazine HCl Karakter dasar

ngaran: bubuk hydrochloride Hydralazine
CAS: 304-20-1
Formula molekular: C8H9ClN4
Beurat molekul: 196.64
Ngalembereh Point: 280-282 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk hydrochloride Hydralazine dina pamakéan

ngaran

Ngaran brand: Apresoline
Ngaran umum: Hydralazine HCl bubuk (ngucapkeun: hye DRAL a zeen)

Hydralazine HCl bubuk Dianggo

bubuk Hydralazine HCl ieu dipaké pikeun ngubaran darah tinggi. bubuk hydrochloride Hydralazine aya dina hiji kelas pangobatan disebut vasodilators. Gawéna ku sayah pembuluh getih ku kituna getih bisa ngalir leuwih gampang ngaliwatan awak.

darah tinggi nyaéta kaayaan umum sarta lamun henteu dirawat, bisa ngabalukarkeun karuksakan kana otak, jantung, pembuluh getih, ginjal sarta bagian séjén awak. Ruksakna organ ieu bisa ngakibatkeun panyakit jantung, serangan jantung, gagal haté, stroke, gagal ginjal, leungitna visi, jeung masalah lianna. Salian nyandak nginum obat, nyieun parobahan gaya hirup ogé bakal mantuan ngadalikeun tekanan darah Anjeun. parobahan ieu kaasup dahar diet anu rendah di gajih na uyah, ngajaga hiji beurat cageur, exercising sahenteuna 30 menit paling dinten, teu udud, jeung maké alkohol di moderation.

What is the dosage of Hydralazine hydrochloride bubuk

Hipertensi di penderita sawawa:

Mimitian perlakuan dina dosis low jeung ningkatkeun laun dumasar kana respon sabar individu. Biasa disarankeun regimen awal nyaeta 10 mg oral opat kali poéan pikeun 2 pangheulana 4 poé, ningkatkeun jeung 25 mg opat kali poéan pikeun sésana tina minggu munggaran.

Keur minggu kadua jeung saterusna, ningkatkeun dosage mun 50 mg opat kali poéan (ngaronjatkeun dosis ku 10-25 mg / dosis laun unggal 2-5 poé).
dosis poean nu maksimum dipaké dina studi klinis nyaeta 300 mg.

gagalna jantung Congestive:

The dosis awal pikeun nyampurkeun gagalna jantung nyaéta 10 mun 25 mg oral 3 mun 4 kali sapopoé.
The dosis dawam nyaeta 225 mun 300 mg poéan di 3 mun 4 dosis dibagi.
Pikeun emergencies hypertensive murangkalih, dosis nyaeta 0.5 mg / Kg IV unggal jam 4.

Kumaha Hydralazine HCl bubuk karya

bubuk Hydralazine HCl ieu dipaké pikeun ngubaran darah tinggi (Hipertensi). Hal ieu ogé dipaké pikeun ngadalikeun tekanan tinggi getih dina indung a nalika kakandungan (pre-eclampsia atanapi eclampsia) atawa dina kaayaan darurat lamun tekanan getih pisan tinggi (hypertensivecrisis).

darah tinggi nambihan kana workload tina haté jeung arteri. Lamun terus keur lila, jantung jeung arteri bisa jadi teu bener fungsina. Ieu bisa damagethe pembuluh darah tina otak, jantung, sarta ginjal, hasilna dina stroke, gagal haté, atawa gagal ginjal. Nurunkeun tekanan getih bisa ningkatkeun resiko stroke attacksand haté.

Hydralazine hydrochloride bubuk karya ku sayah teh pembuluh getih sarta ngaronjatkeun suplay oksigen bloodand kana jantung bari ngurangan workload na.

parentah salajengna

Anjeun teu kedah nganggo nginum obat ieu lamun aya alérgi kana Hydralazine hydrochloride bubuk, atawa lamun boga panyakit arteri koronér, atanapi panyakit jantung rematik mangaruhan nu klep mitral.

Samemeh ngalakonan bubuk Hydralazine HCl, ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh panyakit ginjal, lupus, pectoris panghina (nyeri dada), atawa lamun kudu kantos kagungan stroke a.

Bari nyandak Hydralazine hydrochloride bubuk, ulah sia nepi teuing gancang ti posisi diuk atawa bohong, atanapi anjeun bisa ngarasakeun lieur. Meunang nepi lalaunan jeung ajeg diri pikeun nyegah ragrag hiji.

Nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun boga pangaruh samping serius kayaning gancang atawa pounding heartbeats, bareuh, numbness atanapi tingling, cikiih poék-berwarna, nyeri gabungan atawa bareuh jeung muriang, nyeri dada, kelemahan atawa rarasaan capé, sarta urinating kirang ti biasa atanapi henteu pisan.

Janten pasti nginum obat ieu nulungan kaayaan anjeun sarta henteu ngabalukarkeun épék ngabahayakeun, tekanan getih anjeun bakal perlu dipariksa mindeng. Anjeun oge bisa peryogi tés getih occasional. Ulah sono wae pasini dijadwalkeun.

Tetep ngagunakeun bubuk Hydralazine HCl sakumaha diarahkeun, sanajan upami Anjeun ngarasa ogé. darah tinggi mindeng boga gejala, jadi Anjeun bisa jadi teu nyaho lamun tekanan getih Anjeun nyaéta luhur. Youmay kedah nganggo nginum obat darah pikeun sesa hirup anjeun.

Hydralazine hydrochloride Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Hydralazine hydrochloride bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Hydralazine hydrochloride bubuk ngagaduhan efek samping

Meunang pitulung médis darurat lamun anjeun ngagaduhan tanda ieu ngeunaan hiji réaksi alérgi: hives; kasusah engapan; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun boga pangaruh samping serius kayaning:

gancang atawa pounding heartbeats;
bareuh di anjeun nyanghareupan, burih, leungeun, atawa suku;
numbness, ngaduruk, nyeri, atawa rarasaan tingly;
perasaan kawas maneh bisa lolos kaluar;
kabingungan, pikiran atawa kabiasaan mahiwal;
Kulit bulak, gampang bruising;
nyeri atanapi sesah urination;
poék-berwarna cikiih;
urinating kirang ti biasa atanapi henteu pisan; atawa
nyeri gabungan atawa bareuh jeung muriang, nyeri dada, kelemahan atawa rarasaan capé.
Kirang efek samping serius bisa ngawengku:

seueul, utah, leungitna napsu;
diare, kabebeng;
lieur;
pusing;
kahariwang;
otot atawa nyeri gabungan;
runny atanapi stuffy irung; atawa
itching hampang atawa baruntus kulit.


Kumaha mésér bubuk Hydralazine HCl ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 304-20-1 Hydralazine HCl bubuk AASRAW

HNMR

bubuk Hydralazine HCl (304-20-1) hplc≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Hydralazine hydrochloride Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Hydralazine HCl (304-20-1): Gawé & dosage & Sisi Balukar

Hydralazine HCl (304-20-1) dipaké pikeun ngubaran darah tinggi

1 review pikeun bubuk Hydralazine HCl

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Hydralazine HCl nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *