AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Hydroxyprogesterone caproate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 630-56-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Hydroxyprogesterone caproate (630-56-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Hydroxyprogesterone caproate nyaéta hormon stéroid sintétik nu sarua jeung medroxyprogesterone asétat na megestrol asétat. Ieu mangrupa turunan éster tina 17α-hydroxyprogesterone dibentuk tina asam caproic (asam hexanoic). Hydroxyprogesterone caproate ieu saméméhna dipasarkan handapeun ngaran merk MAKENA.

Panjelasan Produk

Hydroxyprogesterone caproate bubuk video


bubuk Hydroxyprogesterone caproate Karakter dasar

ngaran: bubuk Hydroxyprogesterone caproate
CAS: 630-56-8
Formula molekular: C27H40O4
Beurat molekul: 428.6
Ngalembereh Point: 120 ° -124 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


bubuk Hydroxyprogesterone caproate

ngaran

Ngaran kimia: Hydroxyprogesterone caproate bubuk
Ngaran brand: Hydroxyprogesterone caproate (OHPC) bubuk, bubuk Delalutin, bubuk Proluton, 630-56-8

Hydroxyprogesterone caproate bubuk Dianggo

Inpo ieu disadiakeun keur kaperluan INFORMATIONAL wungkul tur teu matak dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR DETERMINATIONS médis séjén.

1) Pikeun preterm prophylaxis pangiriman di bikang ku kakandungan Singleton anu boga sajarah kalahiran preterm spontan Singleton.

dosage Intramuscular (vials-dosis multi tunggal jeung Makena wungkul)
Sawawa sarta rumaja bikang hamil 16 taun tur heubeul
250 mg (1 ml) IM sakali mingguan (unggal 7 poé). Dimimitian perlakuan kapan diantara minggu 16 na 0 poé kakandungan nepi ka minggu 20 na 6 poé kakandungan. Nuluykeun sakali mingguan dugi minggu 37 (ngaliwatan 36 minggu, 6 poé) tina gestation atanapi pangiriman, whichever lumangsung munggaran. Éféktivitas hydroxyprogesterone ieu dumasar kana perbaikan dina proporsi awéwé anu dikirimkeun dina kirang ti 37 minggu gestation. Aya percobaan euweuh dikawasa demonstrating a benefit klinis langsung, kayaning pamutahiran di mortality neonatal na morbidity. Watesan pamakean: Hydroxyprogesterone teu dimaksudkeun pikeun pamakéan di awéwé kalawan sababaraha gestations atawa faktor résiko séjén pikeun kalahiran preterm.

dosage Subcutaneous (Makena otomatis-injector wungkul)
Sawawa sarta rumaja bikang hamil 16 taun tur heubeul
275 mg (1.1 ml) subcutaneously sakali mingguan (unggal 7 poé). Dimimitian perlakuan kapan diantara minggu 16 na 0 poé kakandungan nepi ka minggu 20 na 6 poé kakandungan. Nuluykeun sakali mingguan dugi minggu 37 (ngaliwatan 36 minggu, 6 poé) tina gestation atanapi pangiriman, whichever lumangsung munggaran. Éféktivitas hydroxyprogesterone ieu dumasar kana perbaikan dina proporsi awéwé anu dikirimkeun dina kirang ti 37 minggu gestation. Aya percobaan euweuh dikawasa demonstrating a benefit klinis langsung, kayaning pamutahiran di mortality neonatal na morbidity. Watesan pamakean: Hydroxyprogesterone teu dimaksudkeun pikeun pamakéan di awéwé kalawan sababaraha gestations atawa faktor résiko séjén pikeun kalahiran preterm.

2) Pikeun pengobatan inoperable, kumat, sarta kanker endometrial métastatik.

dosage Intramuscular
bikang sawawa
1,000 mg atawa leuwih per minggu IM (rentang 1 gram IM sakali mingguan keur 1 gram IM sakali poean). Ngaeureunkeun nalika kambuh lumangsung, atawa sanggeus minggu 12 kalawan euweuh respon obyektif. Bisa dipake di panggung canggih concomitantly kalawan terapi séjén antikanker (dioperasi, radiasi, atawa kémoterapi, atanapi kombinasi ieu). Hasil perlakuan dilaporkeun ka tanggal geus hadé dina bentuk histologically well-differentiated of adenocarcinoma endometrial.

3) Pikeun pengobatan amenorrhea (primér jeung sekundér) atawa pikeun perdarahan uterus dysfunctional alatan teu saimbangna hormonal dina henteuna Patologi organik.

dosage Intramuscular
Sawawa sarta rumaja bikang
375 mg IM salaku dosis tunggal, dibikeun iraha wae. dosis salajengna bisa dimimitian sanggeus 4 poé desquamation atanapi, upami teu aya perdarahan, 21 poé sanggeus dosis single mimiti. Mun euweuh respon sanggeus siklus 4, ngaeureunkeun. Jumlah siklus dipaké sarta lamun ngagunakeun dosing siklik téh gumantung indikasi for make jeung naha terapi éstrogén dipaké concurrently. Hiji siklus siklik ngusulkeun kalawan éstrogén nyaéta saperti kieu (siklus 28 poé; terus-terusan unggal 4 minggu) Poé 1 unggal siklus: Estradiol Valerate suntik (20 mg IM); lajeng, 2 minggu sanggeus Poé 1: Hydroxyprogesterone caproate bubuk 250 mg IM; lajeng Estradiol Valerate (5 mg IM) 4 minggu sanggeus Poé 1: Ieu Poé 1 sahiji siklus salajengna. Ngulang sakumaha dituduhkeun. Lamun kakurangan éstrogén geus berkepanjangan dina pasien kalayan amenorrhea, kareseban teu lumangsung dugi éstrogén geus dibikeun pikeun sababaraha bulan. Ngaeureunkeun nalika terapi siklik euweuh diperlukeun.
Pikeun nguji pikeun produksi éstrogén endogenous ( "Médis D jeung C").
dosage Intramuscular
bikang sawawa
250 mg IM sakali; ngulang pikeun konfirmasi dina 4 minggu sanggeus éta suntik munggaran. Ngaeureunkeun sanggeus dosis kadua. Perdarahan kedah lumangsung 7 mun 14 poé sanggeus suntik teh.

Dinyana dina Hydroxyprogesterone caproate bubuk

Hydroxyprogesterone caproate bubuk suntik, kaasup produk diperparah, minuhan harti kabutuhan médis lamun dipaké pikeun ngurangan risiko kalahiran preterm dina anggota bikang sarta sakabéh kriteria handap patepung:

1. anggota ngabogaan kakandungan Singleton ayeuna.
2. anggota ngabogaan Singleton saméméhna kalahiran preterm spontan documented anu lumangsung di kirang ti 37 minggu gestation alatan kuli preterm spontan atawa beubeulahan prématur of mémbran.
3. Anggota teu kungsi wae kuli preterm atanapi beubeulahan prématur of mémbran salila kakandungan ayeuna.
4. Perlakuan anu ngagagas antara 16 minggu, poé 0 na minggu 20, 6 poé gestation.
5. Injections henteu bisa dikaluarkeun leuwih sering ti mingguan dugi 36 minggu gestation atawa waktu pangiriman (whichever lumangsung mimiti) pikeun total maksimum henteu leuwih ti injections 21.
6. Dosis henteu ngaleuwihan 250 mg per suntik.

parentah salajengna

Ngaran kimia for bubuk Hydroxyprogesterone caproate nyaeta pregn-4-ene-3,20-dione, 17 [(1oxohexyl) oxy]. Cai mibanda hiji rumus émpiris ti C27H40O4 sarta beurat molekularna 428.60. Hydroxyprogesterone caproate bubuk aya salaku bodas mun kristal praktis bodas atawa bubuk ku titik lebur of 120 ° -124 ° C.

Hydroxyprogesterone caproate mékanisme bubuk of Peta: mékanisme ku nu progesteron nyegah kalahiran preterm teu dipikaharti ogé, tapi loba jalur anu dipikaresep involved.Progesterone muterkeun hiji peran penting dina pangaturan sistem reproduksi awéwé tur penting pikeun implantation sukses teh cikal bakal tur pamaliharaan kakandungan. Éta tindakan ku mengikat keur reséptor progesteron dina rahim, ovarium, breasts na di sistim saraf pusat. reséptor ieu aya di 2 isoforms, PR-A jeung PR-B. Progesteron mengikat keur reséptor ieu pamustunganana ngabalukarkeun pangaturan hasil gén transcription.This dina pangaruh anti radang anu blunts kaayaan proinflammatory nu lumangsung kalawan inisiasi buruh, jeung mertahankeun queiscence uterus ku Ajeg progesteron anu nimpah myometrium nu.

Pharmacodynamics of Hydroxyprogesterone caproate bubuk: No studi pharmacodynamic husus geus dipigawé ka assess Hydroxyprogesterone injections caproate bubuk. Sanajan kitu, mékanisme peta ieu dipikaresep patali ngaronjat interaksi antara reséptor progesteron sarta progesteron.

Hydroxyprogesterone caproate bubuk satengah hirup téh poé 16 (± 6 poé).

Hydroxyprogesterone caproate bubuk Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Hydroxyprogesterone caproate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Hydroxyprogesterone caproate bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 630-56-8 Hydroxyprogesterone caproate bubuk AASRAW

HNMR

630-56-8 Hydroxyprogesterone caproate AASRAW HMNR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Hydroxyprogesterone caproate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Hydroxyprogesterone caproate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *