AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk IDRA-21 (22503-72-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 22503-72-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk IDRA-21 (22503-72-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

IDRA-21 bubuk video


Karakter dasar atah bubuk IDRA-21

ngaran: bubuk IDRA-21
CAS: 22503-72-6
Formula molekular: C8H9ClN2O2S
Beurat molekul: 232.69
Ngalembereh Point: 165-168 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: bubuk bodas


bubuk IDRA-21 atah di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

ngaran

IDRA-21 powder, 7-chloro-3-methyl-3,4-dihydro-2H-1,2,4-benzothiadiazine 1,1-dioxide, C8H9ClN2O2S

Atah IDRA-21 bubuk Dianggo

Ayeuna, aya gaduh ngan geus percobaan kana sasatoan, dina sabagian monyet jeung beurit, duanana nu némbongkeun hiji enhancement kognitif observasi kalawan euweuh efek samping négatip observasi. Dosage pikeun monyét éta di 3 atanapi 5.6 mg / kg, anu ieu diadministrasi dina pangaweruh anu bubuk IDRA-21 éta 10X leuwih kuat batan nootropics lianna.

Sanajan aya Kiwari can aya studi klinis diterbitkeun anu fokus dina dosage pikeun tujuan konsumsi manusa, aya sababaraha situs online peer-review nu nyarankeun pangalaman positif lamun bubuk atah IDRA-21 dicokot oral. The ngusulkeun pikeun ngamajukeun cognitivefunction aya di 5-25mg.

tungtunan ieu perlu dibikeun tinimbangan ati, utamana salaku épék bubuk IDRA-21 bisa lepas nepi ka 48 jam. Mun hiji dosis 5 mg dicokot, kalawan henteu katempo mangaruhan lajeng, sagala dosis tambahan dicokot kedah mibanda caution nunjukkeun yen meureun aya hiji tumpang tindihna of timing nu bisa ngabalukarkeun masalah.

Dinyana kana bubuk Raw IDRA-21

Di ngabandingkeun kana nootropics Palasik sejen, bubuk IDRA-21 boga saeutik mun euweuh efek samping. Fundamentally, hancana naon eta intends ulah, ku ngarojong wakefulness, sarta ngaronjatkeun pangabisa diajar tur teu ngalakukeun teuing sejenna. Ieu salajengna dirojong ku laporan dumasar kana studi panalungtikan monyet rhesus sawawa ngora jeung diukur kamampuhna diajar.

Ogé kudu nyatet dina studi yén épék tina bubuk atah IDRA-21 lumangsung nepi ka jam 48. Hasil Panalungtikan ogé geus némbongkeun yén bubuk IDRA-21 nyaeta 10X leuwih kuat nu Aniracetam, nu mangrupakeun ubar prescribed di Éropa anu miboga sipat nu sarupa jeung INDA-21. Ogé, efek bubuk IDRA-21 bisa lepas nepi ka 3 poé dibandingkeun jandéla jam 2-3 of Aniracetam.

laporan Anecdotal ku jalma anu geus dipaké IDRA-21 bubuk atah geus kaasup perasaan kahariwang slight na headaches tipe ieu tina réaksi bisa jadi alatan ngagunakeun bubuk IDRA-21 ku jalma anu geus ngalaman hiji rata luhur atanapi ngaronjat aktivitas neural jadi dasarna ulah estu kudu make bubuk IDRA-21.

Éta sasaena yen jalma anu boga nembe tadi stroke a; boga sajarah stroke atawa anu boga résiko stroke teu kudu make bubuk atah IDRA-21. Jaringan neural nu geus ruksak atawa aya rapuh bisa gampang ruksak ku cara maké naon baé suplemén atawa sanyawa anu ngagumbirakeun atanapi ngamajukeun kagiatan pamancar neuro.

Ayeuna, aya teu pedoman husus dina pamakéan bubuk IDRA-21 nalika maké pangobatan prescribed atanapi dina pangaruh na kana kaayaan médis kaayaan. Tapi perhatian geus diangkat kana dipakéna nootropics di kali sarua salaku maké antidepressants sakumaha kombinasi kana bisa ngahasilkeun kaayaan serius

parentah salajengna

bubuk IDRA-21 mangrupakeun sanyawa nootropic rélatif anyar. Gawéna saperti hiji ubar ampakine stimulan sarta ayeuna keur researched di Wasalam ka épék taun pamutahiran memori, enhancement kognitif, stimulasi, sarta reversing deficits kognitif. Ieu gampang eta dikembangkeun di 1994 atanapi 1995 salaku percobaan klinis heula jeung artikel panalungtikan peer-reviewed muncul dina literatur di 1995.

bubuk mékanisme (1) IDRA-21 Of Aksi
IDRA milik hiji kelas sanyawa katelah ampakines. Ampakines anu modulators allostérik of reséptor AMPA dina uteuk. reséptor AMPA nu jawab transmisi synaptic saum sareng anu implicated di plasticity synaptic na potentiation istilah panjang.

Salaku hiji Ampakine, IDRA-21 bubuk atah karya ku modulating reséptor AMPA dina uteuk. Husus bubuk IDRA-21 ngiket ka loka allostérik tina reséptor AMPA na dipicuna modulasi positif, ieu kadangkala disebut aktivasina allostérik.

panalungtikan awal on bubuk atah IDRA-21 nunjukkeun yen eta bisa nyegah AMPA reséptor desensitization sahingga ningkatkeun réspon synaptic sarta rojongan memori sareng learning.

(2) Kumaha carana sangkan eta dianggo?
bubuk atah IDRA-21 mangrupa sanyawa ampakine na ampakines ngaktipkeun reséptor dina otak disebut reséptor AMPA Anjeun. reséptor ieu jawab ngaronjatkeun laju komunikasi antara neuron otak urang, kitu ogé boosting learning jeung memori.

bubuk IDRA-21 ngiket kana reséptor dina uteuk anu ngatur perhatian, alertness, sarta responsiveness. Ogé boosts efek tina sababaraha neurotransmitter otak urang, utamana glutamat. Glutamat ngarupakeun salah sahiji 2 neurotransmitter pangpentingna kapanggih dina uteuk na éta jawab penalaran rusuh, ngaronjat fokus, bentang perhatian hadé, sarta keterampilan deduktif ningkat.

(3) IDRA-21 bubuk Mangpaat
• naek di kognisi (tugas Cocog sampel dipigawé ku Rhesus Monyet)
• ngaronjat akurasi Tugas
• naek di Mémori Istilah pondok
• Balukar terapi Poténsial Dina Schizophrenia
• Balukar Potental terapi Dina depresi
• Neuroprotection
• Mangpaat Ngalawan Alprazolam-ngainduksi deficit kognitif

IDRA-21 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah IDRA-21 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk IDRA-21 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk atah IDRA-21 (22503-72-6) hplc≥98% | bubuk AASraw Nootropics

resep

IDRA-21 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

obat Smart IDRA-21 kauntungan bubuk