AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk JP104 (887264-45-1)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 887264-45-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk JP104 (887264-45-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

JP104 mangrupa teu bisa balik asam lemak amida hydrolase (FAAH) inhibitor. JP104 mangrupakeun sahiji kelas carbamate of sambetan sarta geus ditémbongkeun hiji IC50 of 7.3 nm pikeun énzim rékombinan manusa nalika diuji maké oleamide radiolabeled salaku substrat. Énzim, asam lemak amida hydrolase (FAAH), ieu loba dinyatakeun dina uteuk jeung jaringan lianna, ...

Panjelasan Produk

video JP104


JP104 Karakter dasar

ngaran: JP104
CAS: 887264-45-1
purity: Klik Tag ™ JP104
Formula molekular: C25H30N2O3
Beurat molekul: 406.52
Temp neundeun: Toko di -20 ° C
warna: A bubuk padet kristalin
Kode InChI: InChI=1S/C25H30N2O3/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-17-27-25(29)30-23-16-12-14-21(19-23)20-13-11-15-22(18-20)24(26)28/h1,11-16,18-19H,3-10,17H2,(H2,26,28)(H,27,29)
InChI Key: BCKBOXGAYIOHDQ-UHFFFAOYSA-N


pamakéan JP104 Bubuk dina siklus

nami

3'-Carbamoyl-3-biphenylyl undecylcarbamate bubuk, bubuk JP104

JP104 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Marketing JP104

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk JP104 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

JP104 Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk JP104 (887264-45-1)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk JP104 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *