AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk LCZ696 (936623-90-4)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 936623-90-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk LCZ696 (936623-90-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk LCZ696 (Sacubitril / valsartan bubuk) mangrupakeun anggota hiji kelas anyar agén disebut angiotensin reséptor-neprilysin sambetan (ARNIs) nu ngagabungkeun hiji inhibitor neprilysin jeung reséptor angiotensin pameungpeuk (ARB). bubuk LCZ696 ayeuna dituduhkeun pikeun nyampurkeun penderita gagalna jantung jeung fraksi ejection ngurangan (HFrEF) dina tempat hiji Énzim pangubah angioténsin (Ace) inhibitor atawa ARB nyalira. Ngaran dagang for bubuk LCZ696 nyaeta Entresto.

Panjelasan Produk

LCZ696 bubuk video


bubuk LCZ696 Karakter dasar

ngaran: bubuk LCZ696
CAS: 936623-90-4
Formula molekular: C24H29N5O3.C24H29NO5.5/2H2O.3Na
Beurat molekul: 915.98
Ngalembereh Point: 137-140 ° C
Temp neundeun: di -20 ° C 3 taun Bubuk
warna: bubuk bodas


bubuk LCZ696 dina nurunna resiko pati cardiovascular na haté

ngaran

bubuk LCZ696, bubuk sacubitril, valsartan, LCZ 696, LCZ696

Atah LCZ696 bubuk Dianggo

bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) mangrupakeun anggota hiji kelas anyar agén disebut angiotensin reséptor-neprilysin sambetan (ARNIs) nu ngagabungkeun hiji inhibitor neprilysin jeung pameungpeuk reséptor angiotensin (ARB). bubuk LCZ696 ayeuna dituduhkeun pikeun nyampurkeun penderita gagalna jantung jeung fraksi ejection ngurangan (HFrEF) dina tempat hiji Énzim pangubah angioténsin (Ace) inhibitor atawa ARB nyalira. bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) ieu disatujuan ku FDA dina bulan Juli 2015 pikeun ngurangan résiko maot tina sabab cardiovascular jeung rumah sakit for gagal haté dina pasien kalayan gagalna jantung kronis, kelas NYHA II-IV, sarta ngurangan fraksi ejection. Kombinasi inhibisi neprilysin sarta sistem aldosterone (ngaraas) épék renin-angiotensin geus ditémbongkeun janten punjul ka pamadegan hiji inhibitor Ace. Ngaran dagang for bubuk LCZ696 nyaeta Entresto.

The dosis awal baku nyaeta 49 / 51 mg dua kali sapopoé.
A dosis awal ngurangan bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) 24 / 26 mg dua kali poéan disarankeun pikeun penderita handap:

• Inhibitor Ace atanapi ARB naif
• Low inhibitor Ace dosis atawa terapi ARB: dosis Ace inhibitor low sarimbag: enalapril <= 10 mg sapopoé, ARB dosis low sarimbag: valsartan <= 160mg poean
• fungsi renal parah (GFR <30ml / mnt / 1.73m 2)
• Sedeng impairment hépatik (Child-Pugh kelas B)

Dinyana kana bubuk LCZ696 atah

bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dituduhkeun ngurangan résiko tina cardiovascular maot sarta gagalna jantung hospitalizations for gagal haté dina pasien kalayan HFrEF kronis, NYHA kelas II-IV. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dipake ditéang jeung GDMTs lianna di tempat hiji inhibitor Ace atanapi ARB.

Contraindications ngawengku:
• Hypersensitivity ka salah sahiji komponén.
• pamakéan Concomitant tina Ace inhibitor: bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) teu kudu dikaluarkeun dina 36 jam narima hiji inhibitor Ace.
• pamakéan Concomitant of aliskiren di penderita diabetes mellitus.
• Sajarah angioedema patali perlakuan saméméhna mibanda Ace inhibitor atawa terapi ARB.

épék pikaresepeun

(1) karacunan fétal: Sadaya ubar nu dianggo dina ngaraas bisa ngabalukarkeun ngarugikeun ka fétus lamun dibéré nalika kakandungan. Éta bisa ngurangan fungsi renal boh dina trimester kadua jeung katilu tina kakandungan jeung ningkatkeun morbidity na mortality boh jeung neonatal. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dilanjutkeun upami kakandungan nu dideteksi.

(2) Angioedema: Angioedema ieu dilaporkeun salaku 0.5% kalawan LZC696 (sacubitril / valsartan bubuk) jeung 0.2% kalawan enalapril salila periode dua kali buta di paradigma-HF. Aya ogé hiji laju ngaronjat dina Blacks vs non-Blacks na di maranéhanana kalayan sajarah saméméh of angioedema. Mun angioedema lumangsung, LCZ696 bubuk (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dilanjutkeun jeung teu matak rechallenged. bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) kudu dipake dina eta sareng sajarah angioedema patali Ace inhibitor saméméhna atawa terapi ARB. Mun ngaganti atawa tina hiji inhibitor Ace, periode washout 36-jam anu diperlukeun antara narkoba.

(3) Hypotension: bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) lowers tekanan getih ngaliwatan inhibisi na tina ngaraas sarta bisa ngabalukarkeun hypotension symptomatic. Dina periode ganda-buta tina paradigma-HF, 18% pasien on bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dilaporkeun pangaruh ngarugikeun of hypotension vs 12% on penderita on enalapril. Kusabab aya hiji resiko gede dina eta pasien kalayan hiji ngaraas diaktipkeun, mangka dianjurkeun pikeun ngabenerkeun uyah atawa depletion volume saméméh inisiasi. Mun hypotension symptomatic lumangsung, ngaluyukeun diuretics na antihypertensives lianna, sarta ngubaran sabab sejenna hypovolemia jeung / atawa ngurangan dosis bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk). Mun hypotension symptomatic persists sanajan panurunan dina bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk), tamba mungkin perlu dieureunkeun.

(4) impaired fungsi renal: LCZ696 bubuk (sacubitril / valsartan bubuk) mangrupakeun ngaraas blocking agén; kituna, nurun dina fungsi renal bisa jadi harepan dina individu resiko tinggi kaasup jalma kalawan stenosis arteri renal. Dina periode ganda-buta tina paradigma-HF, 5% jalma diperlakukeun kalayan bubuk LCZ696 atah (sacubitril / valsartan bubuk) jeung enalapril dilaporkeun gagal ginjal salaku hiji acara ngarugikeun. Sajaba ti éta, nambahan di Scr> = 50% anu dititénan dina 16% jalma diperlakukeun kalayan duanana bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) jeung enalapril. fungsi renal kudu diawaskeun raket jeung bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dosis kudu turun atawa dieureunkeun keur nurun klinis signifikan dina fungsi renal.

(5) Hyperkalemia: Ngaliwatan épék na on ngaraas blokade, bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) boga potensi pikeun ngakibatkeun hyperkalemia. Dina periode ganda-buta tina paradigma-HF, 12% pasien diperlakukeun kalayan bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) dilaporkeun pangaruh ngarugikeun of hyperkalemia. Sajaba ti éta, kadarna kalium> 5.5 mEq / L anu dititénan dina 16% jalma diperlakukeun kalayan duanana bubuk LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) jeung enalapril. Tutup ngawaskeun geus disarankan di penderita faktor résiko kayaning impairment parna renal, diabetes mellitus, hypoaldosteronism, atawa diet kalium luhur. reductions dosis atawa discontinuation tamba bisa jadi dipikabutuh pikeun nambahan klinis signifikan dina kalium.

Dumasar rarancang sidang tina paradigma-HF nu penderita anu diperlukeun pikeun bisa sabar duanana enalapril jeung bubuk atah LCZ696 (sacubitril / valsartan bubuk) salila ngajalankeun buta tunggal dina fase, éta kamungkinan yén ieu efek samping nu sahandapeun-dilaporkeun jeung bisa jadi luhur dina praktekna klinis.

parentah salajengna

bubuk LCZ696 disababkeun réduksi BP gede ti valsartan di SHR paduli darajat asupan uyah, nu ieu pakait sareng enhancement signifikan dina natrium ékskrési kemih sarta suprési aktivitas karunya. Saterusna, hiji nurunkeun pangaruh aditif BP bubuk atah LCZ696 ngarah ka panyalindungan cardiovascular gede di beurit hypertensive.

LCZ696 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

LCZ696 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk LCZ696 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 936623-90-4 LCZ696 bubuk AASRAW

HNMR

resep

LCZ696 Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk