AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Levonorgestrel

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 797-63-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Levonorgestrel (797-63-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Levonorgestrel mangrupakeun kristalin bubuk sintétik hormon progestational bodas, gawéna ku ngahulag sékrési hiji endog tina ovarium atawa ngahulag fértilisasi tina endog ku spérma (sél réproduktif jalu). Ogé bisa dianggo ku cara ngarobah éta pinding tina rahim (rahim) pikeun nyegah ngembangkeun kakandungan a. Levonorgestrel utamana dipaké pikeun nyegah kakandungan, Hal ieu biasana disadiakeun di campuran racemic (Norgestrel, 6533-00-2).

Panjelasan Produk

Levonorgestrel bubuk video


bubuk Levonorgestrel Karakter dasar

ngaran: bubuk Levonorgestrel
CAS: 797-63-7
Formula molekular: C21H28O2
Beurat molekul: 312.45
sinonim: 13-ethyl-17-alpha-ethynyl-17-beta-hydroxy-4-gonen-3-one ;13-ethyl-17-alpha-ethynylgon-4-en-17-beta-ol-3-one ;13-ethyl-17-hydroxy-19-dinor-17-alpha-pregn-4-en-20-yn-3-on(+)-1 ;17-alpha-ethinyl-13-beta-ethyl-17-beta-hydroxy-4-estren-3-one ;17-beta-hydroxy-18-methyl-19-nor-17-alpha-pregn-4-en-20-yn-3-one ;17-ethynyl-18-methyl-19-nortestosteron ;17-ethynyl-18-methyl-19-nortestosterone ;18-methyl-17-alpha-ethynyl-19-nortestosterone
Ngalembereh Point: 206 ° C
Point golak: 459.1 ː C di 760 mmhg
Titik kaingetan: 195.4 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: kristalin bubuk bodas


Leuwih jéntré Info. For bubuk Raw Levonorgestrel uninga

nami

bubuk Levonorgestrel

pamakéan bubuk Levonorgestrel na dosing

kontrasépsi 1.Oral:
Dina dosis low, bubuk Levonorgestrel dipaké dina triphasicformulations monophasicand of digabungkeun Pél kontraséptif lisan, kalayan dosis monophasic sadia mimitian ti 100-250μg, sarta dosis triphasic of 50μg / 75μg / 125μg. Hal ieu ngahiji jeung ethinylestradiol éstrogén dina formulasi ieu.
Dina dosis poean pisan low of 30μg, bubuk Levonorgestrel dipaké dina sababaraha progestogen ukur pillformulations.

kontrasépsi darurat

Levonorgestrel bubuk dipaké dina Pél kontraséptif darurat (ECPs), duanana dina Yuzpe regimen digabungkeun nu ngawengku éstrogén, jeung salaku padika bubuk-hijina atah Levonorgestrel. The Levonorgestrel metoda bubuk-ngan ngagunakeun Levonorgestrel bubuk atah 1.5 mg (salaku dosis tunggal atawa sakumaha dua 0.75 jam mg dosis 12 eta) dicokot dina 3 poé bandung dijagi, kalawan hiji ulikan nu nunjukkeun yén dimimitian salaku telat sakumaha jam 120 (5 poé) sanggeus sapatemon bisa jadi éféktif.
Mékanisme primér Peta bubuk atah Levonorgestrel salaku progestogen-hijina pél kontraséptif darurat nya, nurutkeun International Federation of Gynecology na Obstetrics (FIGO), pikeun nyegah fértilisasi ku inhibisi ovulation na thickening tina cervical mucus.FIGO geus nyatakeun yén: " review ngeunaan bukti nunjukkeun yen LNG [levonorgestreol] ECPs teu tiasa nyegah implantation tina endog dibuahan. Basa dina implantation teu matak kaasup di panyiri produk LNG ECP ". Dina 2013 Nopember, Badan obat Éropa (Ema) disatujuan parobahan ka labél nu nyebutkeun eta teu tiasa nyegah implantation tina endog dibuahan. studi lianna masih neangan bukti janten can écés. Bari eta masih aya kacangcayaan éta kontrasépsi darurat mangaruhan implantation mustahil pikeun sakabéhna ngaluarkeun kamungkinan pangaruh pos-fértilisasi. Dina 2013 Nopember, para Ema ogé disatujuan parobahan ka labél pikeun HRA Pharma urang NorLevo nyebutkeun: "Dina percobaan klinis, efficacy kontraséptif dikurangan dina awéwé timbangan 75 kg [165 pon] atawa leuwih, jeung bubuk Levonorgestrel éta teu éféktif dina awéwé anu ditimbang leuwih ti 80 kg. "Dina 2013 Nopémber sarta Januari 2014, anu FDA jeung Ema nyarios maranéhanana reviewing naha ngaronjat indéks massa beurat na awak (BMI) ngurangan efficacy of contraceptives darurat

Ciri utama bubuk Levonorgestrel

  • hirup rak ditingkatkeun
  • komposisi akurat
  • Hygienically olahan
  • Unadulterated

Dinyana kana bubuk Levonorgestrel

bubuk atah Levonorgestrel téh sarua ka sadaya farmasi, sababaraha épék dihoyongkeun bisa lumangsung ti pamakéan bubuk Levonorgestrel. Salawasna konsultasi dokter atawa kasehatan profésional pikeun nasihat médis saméméh pamakéan. Efek samping pisan umum nyokot bubuk atah 1.5 mg Levonorgestrel dina percobaan klinis (dilaporkeun ku 10% atawa leuwih) kaasup: utah, hives, pusing, nyeri sirah, seueul, depresi, jerawat, gain beurat, lowered HDL, nyeri beuteung, bareuh payudara sanggeus porsi, nyeri uterus,, nyangsang kareseban, kareseban beurat, perdarahan uterus, sarta kacapean, amenorrhea. Ati jeung disfungsi ginjal, beurat payudara anu gantung .; efek samping umum (dilaporkeun ku 1% kana 10%) kaasup diare, utah, jeung haid nyeri; efek samping ieu biasana ngiles dina jam 48, éta teu bisa salaku Pél kontrol kalahiran biasa, mun dicokot ukuran kontraséptif dipercaya hareup nginum obat premenstrual. Awéwé anu ngaroko teu kudu nyokot (alatan nyusahkeun ku panyakit cardiovascular).

parentah salajengna

Levonorgestrel bubuk (atawa l-norgestrel atawa D-norgestrel) mangrupakeun generasi progestogen sintétik kadua, Éta praktis leyur na cai, leyur dina chloroform, sparingly leyur dina étanol jeung métilén klorida. Alatan aktivitas progestogenic anak, bubuk atah Levonorgestrel boga épék antigonadotropic, sarta mangrupakeun bisa ngurangan kasuburan jeung produksi hormon séks gonadal dina duanana awéwé jeung lalaki, eta kalakuan ngahambat ovulation ku supressing gonadotrophin pelepasan ti kelenjar hipofisis. Ieu ngakibatkeun tingkat diteken of follicle stimulating hormon (FSH) jeung hormon luteinizing (LH) kalawan inhibisi consequent pembangunan follicle na ovulation. Dipaké salaku bahan aktif dina sababaraha contraceptives hormonal, includingcombined Pél lisan kontraséptif, progestogen ukur Pél, Pél kontraséptif darurat, sistem intrauterine, implants kontraséptif, sarta terapi gaganti hormon, tapi teu bisa ngajaga ngalawan kasakit dikirimkeun séksual. ogé katelah D- norethindrone, ditinggalkeun Kanok keton. Mun wanna ménta hasil optimal, Anjeun kudu dilaksanakeun pas mungkin dina 72 jam sapatemon, sarta kadua kalina 12 jam engké. nginum obat teh leuwih efektif dina sooner aranjeunna nu dicokot sanggeus sanggama.

bubuk atah Levonorgestrel

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Levonorgestrelraw bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Levonorgestrel ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 797-63-7 Levonorgestrel bubuk AASRAW

HNMR

Levonorgestrel bubuk (797-63-7) AASRAW HNMR

Rujukan & citations produk

Levonorgestrel: Kumaha gawéna, kagunaan, efek samping

1 review pikeun bubuk Levonorgestrel

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Levonorgestrel bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *