AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk LGD-2226

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 328947-93-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk LGD-2226 (328947-93-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

percobaan klinis on bubuk LGD-2226 jeung épék na anu lumangsung tapi tés awal geus ditémbongkeun yén kimia boga sababaraha épék anabolik on jaringan tulang jeung otot. Pangbadagna tambah sanajan for bubuk LGD-2226 nyaéta kanyataan yén percobaan jadi jauh geus ditémbongkeun deui boga rélatif épék pangsaeutikna dina prostat sarta luteinizing tingkat hormon dibandingkeun stéroid jeung SARMs lianna.

Panjelasan Produk

LGD-2226 bubuk video


Karakter dasar atah bubuk LGD-2226

ngaran: bubuk LGD-2226
CAS: 328947-93-9
Formula molekular: C14H9F9N2O
Beurat molekul: 392.219g
Ngalembereh Point: 187-190 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk LGD-2226 atah dina siklus SARMS

ngaran

bubuk LGD-2226

LGD-2226 powderUsage

bubuk LGD-2226 mangrupa obat investigational dikembangkeun pikeun pengobatan osteoporosis jeung otot wasting. tamba mangrupakeun androgén modulator reséptor selektif na dirancang pikeun nyadiakeun alternatif pikeun pamakéan stéroid pikeun bodybuilders teuing.

bubuk LGD-2226 mangrupa obat oral urusanna jeung kudu dilaksanakeun ngagunakeun cai atawa percobaan klinis juice.The kénéh tuning rupa dosage, utamana pikeun jalma nu bisa hayang make SARM salaku bagian tina bulking maranéhanana, motong, atawa recomping rutin. Najan kitu, ayeuna teh teu kamana jadi panjang nepi ka informasi dosage asalna kaluar.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Raw LGD-2226

Aya sababaraha kamungkinan kauntungan anu bubuk LGD-2226 bisa nawiskeun ka pamaké na.

Di dieu aya sababaraha di antarana:

Peta anabolik bubuk LGD-2226 geus katempo aya pohara efektif. Hal ieu méré pamaké kasempetan ngagunakeun SARM dina kaleungitan gajih lipet tanpa kaayaan réaksi atawa efek samping nu disababkeun ku stéroid anabolik.
Éta ogé bisa mantuan ningkatkeun dénsitas tulang pikeun jalma nu lalaki heubeul. Jalma anu miboga kaayaan tulang, aranjeunna bisa gampang kauntungan tina siklus bubuk LGD-2226.
bubuk LGD-2226 ogé bisa janten booster kakuatan masif. Awak stamina mangrupa bagian penting ti rutin workout jeung bubuk LGD-2226 bakal nawiskeun anjeun éta. The SARM ogé bakal moal ngakibatkeun konversi esterogen jeung moal mangaruhan produksi téstostéron.
bubuk LGD-2226 ogé geus katempo miboga épék positif dina ngaronjatkeun libido diantara pamaké jalu. Résiko virilization oge moal aya, sahingga hiji pilihan alus keur awéwé teuing.

Kumaha Raw LGD-2226 bubuk karya

bubuk LGD-2226 mangrupakeun SARM kuat sarta oral aktif anu hade ngan kawas naon lianna. SARM Ieu nargétkeun otot jeung tulang sél. Eta mantuan pikeun memicu Peta androgenic dina kasus dimana tingkat téstostéron dina awak teu cukup pikeun ngalakukeunana. awak ngahasilkeun téstostéron di luhur diatur sarta dina sababaraha kasus, hormon bisa jadi cukup pikeun memicu Peta androgenic nu diperlukeun tetep stamina awak up for workouts.

Salian ieu, dina skenario hal goréng, téstostéron dihasilkeun dina awak meureun jadi saeutik, ngarah kana wasting otot. bubuk LGD-2226 bisa dipaké salaku solusi pikeun sakabéh isu ieu. Peta selektif na bakal pemicu kagiatan androgenic dina sél otot bari mastikeun yén produksi normal tina téstostéron tetep gembleng. Pikeun bodybuilders, ieu bisa mantuan ngaronjatkeun inténsitas workout, anjog ka hasilna hadé.

parentah salajengna

SARMS atanapi selektif androgén reséptor Modulators mangrupakeun hiji kelas seger gawé androgensthat sarupa sakumaha stéroid anabolik jeung prohormones dikurangan efek samping umum stéroid mawa. Loba atlit jeung bodybuilders geus switched pikeun SARMS sakumaha anu kasebut aman tur leuwih éféktif dina ngawangun otot sarta ngaronjatkeun stamina tanpa putting kaséhatan di resiko.

Hiji SARM anu nyieun lambak kiwari nyaéta bubuk LGD-2226 - a SARM dina fase pre-klinis na nu keur dikembangkeun salaku tamba pikeun wasting otot sarta osteoporosis. Émbaran téh masih kawates, tapi di dieu naon urang terang ngeunaan bubuk LGD-2226 sakumaha tina momen.

bubuk LGD-2226 mangrupa agonist oral aktip, kuat sarta selektif pikeun reséptor androgén (AR) nu dipercaya boga épék anabolik dina duanana jaringan otot jeung tulang, tapi kalawan épék nyata pangsaeutikna dina beurat prostat sarta hormon luteinizing (hormon dihasilkeun dina kelenjar hipofisis dina duanana lalaki sarta awéwé) tingkat sakumaha comparedto téstostéron.

Hiji pendekatan novél kana perlakuan osteoporosis di lalaki, sarta kamungkinan awéwé, geus ngembangkeun selektif modulators reséptor androgén (SARMs) nu bisa merangsang formasi tulang anyar mibanda aktivitas substansi sabagean gede proliferative di prostat, kitu ogé ngurangan kagiatan virilizing di awéwé . Ngaliwatan sababaraha taun tukang, urang geus ngembangkeun hiji program pikeun manggihan sarta ngamekarkeun novél, non-steroidal, oral-aktif selektif androgén reséptor modulators (SARMs) anu méré mangpaat terapi ningkat jeung ngurangan resiko na sisi épék. Dina studi panganyarna, kami geus dipaké hiji skeletally dewasa orchiectomized (ORX) beurit jalu jadi hiji model sato tina hypogonadism jalu keur assessing nu efficacy of LGD2226, a nonsteroidal, non-aromatizable, sarta non-5alpha-reducible SARM. Urang ditaksir aktivitas elehan tulang powderon, massa tulang jeung tulang kakuatan LGD-2226, sarta ogé dievaluasi efek exerted on target androgén-gumantung Palasik, kayaning prostat, sipatna mani jeung otot. A leungitna penting tina probability density tulang ieu katalungtik sato ORX, sarta leungitna ieu dicegah ku SARMs, kitu ogé androgens baku. spidol biokimiawi elehan tulang wangsit paningkatan awal resorption tulang dina beurit androgén-kakurangan nu ieu repressed sato ORX diolah jeung SARM lisan, LGD2226, salami periode perlakuan 4-bulan. Bedana dina sipat jeung tulang arsitéktur kakuatan anu ditandaan ku nganalisa histomorphometric na mékanis, demonstrating épék mangpaat tina LGD-2226 kualitas tulang powderon di beurit androgén-kakurangan. Analisis Histomorphometric tulang cortical wangsit aktivitas anabolik béda tulang periosteal LGD-2226 powderin. LGD-2226 powderwas bisa nyegah leungitna tulang jeung ngajaga kualitas tulang dina beurit ORX ku stimulating formasi tulang, bari ogé inhibiting elehan tulang. LGD-2226 powderalso exerted aktivitas anabolik dina otot levator ani. Dicokot babarengan, hasil ieu nunjukkeun yén oral-aktip, SARMs non-steroidal bisa jadi therapeutics mangpaat pikeun duanana otot jeung tulang di lalaki hypogonadal manula ngaliwatan kagiatan anabolik maranéhanana. Kusabab SARMs duanana nyegah leungitna tulang, sarta ogé merangsang formasi tulang anyar, maranéhna bisa mibanda kaunggulan signifikan relatif ka ayeuna dipaké therapies anti resorptive. Gandeng mibanda aktivitas maranéhanana di otot jeung kamampuhna maranéhna pikeun ngajaga atawa balikkeun libido, aranjeunna nawiskeun deukeut terapi anyar keur ngagantian hormon jalu jeung nu bikang.

LGD-2226 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah LGD-2226 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Raw LGD-2226 ngagaduhan efek samping

Aya kénéh teu efek samping dipikawanoh tina ngagunakeun bubuk LGD-2226. Kadé restate yén SARM kasebut ayeuna keur dimekarkeun tur percobaan klinis kénéh lumangsung. Sanajan kitu, taya alesan pikeun yakin yén aya sagala efek samping salempang pamaké di momen.


Kumaha mésér bubuk LGD-2226 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

LGD-2226 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sagalana nu peryogi kauninga Sateuacan Toko LGD-2226 Bubuk

1 review pikeun bubuk LGD-2226

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk LGD-2226 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *