AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk LGD3303 (1196133-39-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1196133-39-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk LGD3303 (1196133-39-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk LGD3303 mangrupakeun selektif androgén reséptor modulator (SARM) dikembangkeun pikeun nyegah wasting otot, ngubaran osteoporosis, greatly ningkatkeun potensi pertumbuhan otot lean sarta ngabantu individu heubeul mulasara putus jeung jaringan lean. Éta non-steroidal, sarta geus ingested oral.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

LGD3303 bubuk video


Karakter dasar atah LGD3303 bubuk

ngaran: bubuk LGD3303
CAS: 1196133-39-7
Formula molekular: C16H14ClF3N2O
Beurat molekul: 342.74
Ngalembereh Point: 70-74 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: kristalin bubuk bodas


LGD3303 bubuk atah dina pamakéan leungitna gajih

ngaran

bubuk atah LGD3303

Atah LGD3303 bubuk Dianggo

bubuk LGD3303 mangrupakeun androgén modulator reséptor selektif (SARM) nu hadir kalawan bioavailability lisan impeccable. tamba ieu categorized salaku agonist selektif dirancang pikeun reséptor androgén. bubuk LGD3303 boga duanana anabolik jeung épék androgenic na di momen tamba keur researched salaku solusi mungkin pikeun ngubaran osteoporosis. Ieu kaayaan anu ngabalukarkeun ngaronjat kelemahan tulang manusa. bubuk atah LGD3303 mangrupakeun salah sahiji SARMs paling potent kaluar aya jeung loba bodybuilders anu hoyong otot bulk, bubuk LGD3303 tumpuk jeung SARMs disarengan éféktif lianna bisa nawarkeun kombinasi pamungkas.

Dosage mun dicokot
Motong - The dosage for bubuk LGD3303 masih keur rupa-katala sakumaha panalungtikan kana narkoba terus. Najan kitu, pikeun épék hébat dina motong, a dosage tina antara 15 mg jeung 20 mg pikeun siklus of 6 mun 8 minggu disarankeun.
Bulking - LGD3303 bubuk boga épék endah dina ngawangun massa otot jeung dina raraga neangan hasil, anjeun bakal kudu dosage tina antara 20 mg mun 30 mg per poé pikeun siklus minggu 8-10.
Recomping - The dosage sarua keur bulking ogé bakal dianggo pikeun recomping. 20 mg mun 30 mg pikeun siklus minggu 8-10 bakal ngalakukeun. Sanajan kitu, sakumaha hasil panalungtikan dina bubuk atah LGD3303 terus, informasi dosage bisa ogé robah.

Awewe bisa Paké Ieu?
Sumuhun, awéwé bisa make bubuk LGD3303. Inget ieu teu hormon sarta éta ogé ubar non-steroidal kalawan henteu épék on organ androgenic. Résiko virilization nyaeta kituna nol.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Raw LGD3303

bubuk LGD3303 pernah dirangsang prostat véntral luhur tingkat gembleng sanajan ngaronjatna konsentrasi plasma sahiji sanyawa. aktivitas jaringan-selektif ieu ngurusan nalika bubuk LGD3303 ieu dosed oral atanapi ku infusion kontinyu, dua ruteu administrasi jeung waktu markedly béda versus propil paparan. Sanajan kagiatan otot leuwih gede relatif ka aktivitas prostat, kadarna jaringan lokal bubuk atah LGD3303 éta luhur di prostat ti dina otot levator ani. bubuk LGD3303 miboga sipat SARM anu bebas tina profil pharmacokinetic anak, suggesting yén mekanisme prinsip pikeun aktivitas jaringan-selektif mangrupa hasil interaksi molekular dirobah di tingkat nu reséptor androgén.

bubuk atah LGD3303, bari keur kacida anabolik, ogé nempokeun loba carryover kana pasipatan androgenic, sarta bisa ngabogaan potensi ngabalukarkeun sababaraha stéroid épék anabolik klasik patali samping (meureun bulu leungitna sarta jerawat, sarta berpotensi sababaraha jenis interaksi jeung prostat). Sahenteuna éta naon bisa kami infer ti studi to date. Sanajan kitu, saeutik pisan nu geus sabenerna dilaporkeun eta rupa sisi-épék, najan suprési tingkat alam hormon (téstostéron, jsb ...) sigana parna kalayan bubuk LGD3303. SARM ieu reputasi of a bulking SARM pohara alus (ie salah anu bakal nambahan loba beurat ka pamaké), sarta duanana jadi ngabandingkeun SARMs mun stéroid anabolik, ieu bisa jadi nu pangdeukeutna dina watesan hasilna.

Dinyana kana bubuk Raw LGD3303

bubuk LGD3303 mangrupakeun androgén modulator reséptor selektif (SARM) nu hadir kalawan bioavailability lisan impeccable. tamba ieu categorized salaku agonist selektif dirancang pikeun reséptor androgén. bubuk LGD3303 boga duanana anabolik jeung épék androgenic na di momen tamba keur researched salaku solusi mungkin pikeun ngubaran osteoporosis. Ieu kaayaan anu ngabalukarkeun ngaronjat kelemahan tulang manusa. bubuk atah LGD3303 mangrupakeun salah sahiji SARMs paling potent kaluar aya jeung loba bodybuilders anu hoyong otot bulk, bubuk LGD3303 tumpuk jeung SARMs disarengan éféktif lianna bisa nawarkeun kombinasi pamungkas.

Ieu PCT diperlukeun
Sajauh, studi panalungtikan geus ditémbongkeun yén sanajan sakumaha bubuk atah LGD3303 delivers épék androgenic impeccable, teu mangaruhan organ androgenic dina awak urang. Ieu ngandung harti yén éta moal mangaruhan produksi alami téstostéron sahingga PCT moal diperlukeun.

Satengah-hirup bubuk LGD3303 nyaeta di momen 12 jam. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal kudu nganggo dosage nyatet luhur dua kali sapoé pikeun hasil pangalusna.

parentah salajengna

bubuk atah LGD3303 mangrupa SARM nonsteroidal oral aktif nu nembongkeun potensi pikeun ningkatkeun massa otot sarta BMD dina model beurit. Nalika dosed di beurit castrated kalawan deficiencies androgén sanyawa ieu teu merangsang prostat véntral sanajan nyata ngaronjatkeun dosage nu. papanggihan ieu nunjukkeun yén sanyawa ieu teu dampak négatif organ androgenic, nu ngarupakeun salasahiji komponén tina SARM anabolik idéal.
Peneliti sakaligus ogé dosed sanyawa ieu dua cara nu beda, oral na infusion kontinyu, sarta kapanggih dina duanana instansi nu majemuk teh nyata ngaronjat aktivitas otot tapi ieu kapanggih dina konsentrasi luhur di prostat. Ieu heran sanajan kadarna leuwih luhur tina sanyawa dina prostat, otot sabenerna direspon jeung tumuwuh di ukuranana, tinimbang organ androgenic.

Kaunggulan tina ngagunakeun bubuk LGD3303
Sanajan bubuk LGD3303 téh masih mangrupa SARM eksperimen, aya hiji kauntungan potensial sababaraha yen eta bisa nawiskeun. Pikeun mimitian ku, bubuk LGD3303 téh bisa nawiskeun Peta androgenic éféktif tanpa mangaruhan organ androgenic. Ieu tambah badag sabab dibandingkeun stéroid anu anu saméméhna dipaké salaku substitutes pikeun SARMs, efek samping nu pohara minim.
bubuk LGD3303 boga potensi pikeun rojong dina ngaronjat massa otot jeung dénsitas tulang. Pikeun bodybuilders, ieu téh mangrupa fitur pohara penting. Bari janten adil paling SARMs bakal pangaruh numuwuhkeun otot, dina tés dilakukeun sangkan jauh, bubuk atah LGD3303 geus pohara efektif.
bubuk LGD3303 ogé geus katempo miboga pangaruh dina ngaronjatkeun peta métabolik. Ieu signifikan dina pengertian yén jalma anu hayang motong gajih bisa ngungkit on SARM salaku hiji bantuan pikeun ngahontal cita leungitna gajih maranéhanana. Sanajan kitu, stacking bubuk atah LGD3303 kalawan SARMs disarengan éféktif sejen tur gaduh regimen latihan kuat penting lamun hasilna bakal kahontal.

Kalemahan maké bubuk LGD3303
bubuk LGD3303 téh masih dina fase trial and kituna éta henteu gampang ngomong naha aya naon efek samping atawa henteu. Sanajan kitu, jadi jauh review tamba jeung pangaruh na kana beurit geus ditémbongkeun deui boga pisan saeutik pangaruh dina organ androgenic.

LGD3303 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

LGD3303 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk LGD3303 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

LGD3303 Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk LGD3303 (1196133-39-7)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk LGD3303 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *