AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

2-Methoxyestradiol (362-07-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 362-07-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 2-Methoxyestradiol (362-07-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

2-video Methoxyestradiol (362-07-2)


2-Methoxyestradiol (362-07-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 2-Methoxyestradiol
Beuli 2-Methoxyestradiol (362-07-2) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 362-07-2
Formula molekular: C19H26O3
Beurat molekul: 302.4
sinonim: 2-Methoxyestradiol

362-07-2

Panzem

2-Methoxyestradiol-17beta

2-Hydroxyestradol 2-métil éter

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

2-Methoxyestradiol (362-07-2) Description:

bubuk methoxyestradiol, ogé katelah 2-ME, mangrupikeun métabolit estradiol bioavailable kalayan aktivitas antineoplastik poténsial, ku kituna éta inhibitor angiogenesis ogé tindakan salaku vasodilator.

2-Methoxyestradiol nyegah angiogenesis ku cara nyuda proliferasi sél endothelial sareng mendorong apoptosis sél endothelial. Agén ieu ogé nyegah pertumbuhan sél tumor ku ngariung ka tubulin, hasilna kagiatan antimitotik, sareng ku nyababkeun aktivasina caspase, nyababkeun panewangan siklus sél dina fase G2, pamecahan DNA, sareng apoptosis.

rujukan:

  • 1: Perez-Sepulveda A, Espaà ± a-Perrot PP, Norwitz ER, Illanes SE. Jalur métabolik aub dina sintésis 2-méthoxyestradiol sareng peranna dina preeclampsia. Reprod Sci. 2013 Sep; 20 (9): 1020-9. doi: 10.1177 / 1933719113477483. Epub 2013 Mar 1. Pariksa. PubMed PMID: 23456663; PubMed Pusat PMCID: PMC3745713.
  • 2: Machado-Linde F, Pelegrin P, Sanchez-Ferrer ML, Leon J, Cascales P, Parrilla JJ. 2-methoxyestradiol dina patofisiologi endometriosis: difokuskeun angiogenesis sareng poténsi terapeutik. Reprod Sci. 2012 Oct; 19 (10): 1018-29. doi: 10.1177 / 1933719112446080. Epub 2012 Agustus 8. Pariksa. PubMed PMID: 22875846.
  • 3: Peyrat JF, Brion JD, Alami M. Synthetic 2-methoxyestradiol turunan: struktur-kagiatan hubungan. Curr Med Chem. 2012; 19 (24): 4142-56. Pariksa. PubMed PMID: 22709003.
  • 4: Verenich S, Gerk PM. Janji terapeutik 2-methoxyestradiol sareng tangtangan pembuatan narkoba. Mol Farm. 2010 Des 6; 7 (6): 2030-9. doi: 10.1021 / mp100190f. Epub 2010 Oct 21. Review. PubMed PMID: 20831190; PubMed Central PMCID: PMC3059899.
  • 5: Mueck AO, Seeger H. 2-Methoxyestradiol-biologi sareng mékanisme tindakan. Stéroid. 2010 Oct; 75 (10): 625-31. doi: 10.1016 / j.steroids.2010.02.016. Epub 2010 Mar 7. Review. PubMed PMID: 20214913.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

LGD3303 Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk