AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Lorcaserin HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1431697-94-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Lorcaserin HCl (1431697-94-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Lorcaserin bubuk (1431697-94-7) HCl mangaruhan sinyal kimiawi dina uteuk nu ngatur napsu. Lorcaserin HCl bubuk karya ku nulungan aran pinuh ku leutik meals.Lorcaserin hydrochloride bubuk anu dipaké bareng jeung diet jeung latihan pikeun ngubaran obesity.Lorcaserin hydrochloride bubuk kadangkala dipaké pikeun ngubaran obesitas nu bisa jadi pakait jeung diabetes, koléstérol tinggi, atanapi darah tinggi .

Panjelasan Produk

Lorcaserin (1431697-94-7) video


Atah Lorcaserin (1431697-94-7) bubuk HCl Karakter dasar

ngaran: hydrochloride bubuk Lorcaserin
CAS: 1431697-94-7
Formula molekular: C11H15Cl2N
Beurat molekul: 232.1525
Ngalembereh Point: 212 ° C
Temp neundeun: -20 ℃
warna: bubuk bodas


Naon Lorcaserin

Lorcaserin (CAS 1431697-94-7), dipasarkan handapeun ngaran merk anu BELVIQ, bahan utama téh Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8. The FDA disatujuan lorcaserin HCl pikeun jalma anu obese (ku indéks massa awak, atawa BMI, tina 30 atawa saluhureuna) atanapi anu kaleuwihan beurat (ku BMI of 27 atawa luhur) jeung oge mibanda sahanteuna hiji kaayaan kaséhatan nu patali beurat misalna sakumaha diabetes Tipe 2, darah tinggi atawa kolesterol tinggi.

Naon Lorcaserin pamakéan pikeun

Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8, aya dina hiji kelas obat katelah agonists reséptor serotonin. Lorcaserin HCl dipaké babarengan jeung diet na bodybuilding pikeun ngubaran obesitas, pikeun leungitna gajih. Hal ieu kadangkala dibere pikeun ngubaran obesitas pakait sareng kolesterol tinggi, darah tinggi, atawa diabetes type2. Tapi Lorcaserin hydrochloride (Lorcaserin HCl) moal ngubaran sagala kaayaan kaséhatan kaayaan (kayaning panyakit jantung, diabetes, darah tinggi).

mékanisme Lorcaserin of Peta

Lorcaserin hydrochloride bubuk jalan ku ngadalikeun napsu - husus ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, a neurotransmitter anu micu perasaan satiety jeung kapuasan. Asupan dahareun ieu dikawasa ku puseur satiety, ayana dina intina ventromedial of hipotalamus sarta puseur lapar hadir dina hipotalamus gurat. Rupa-rupa inputs ti puseur luhur sarta tracts cerna konvergen dina intina arcuate, dimana dua jenis neuron ngadalikeun asupan dahareun téh hadir. Firstly, asupan dahareun group stimulatory ngahasilkeun protéin-agouti patali jeung neuropeptide Y; jeung Bréh, kadaharan asupan inhibitory grup ngandung kokain jeung amphetamine diatur transcript (karanjang) jeung pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngandung reséptor 5C 2-HT, nu lamun Kaluaran diaktipkeun alfa-melanocyte-stimulating hormon (Alfa-msh) .Both neuron inhibitory na stimulatory proyék salajengna inti paraventricular dina inti hypothalamus.Paraventricular ngandung reséptor melanocyte 4 (MC4R) nu nyegah appetiteIn terapi dosis lorcaserin meta salaku selektif 5-HT 2C agonist on neuron POMC, anu dina gilirannana ngabalukarkeun sékrési Alfa msh. Salajengna Alfa msh tindakan on MC4R dina intina paraventricular dina hipotalamus, anjog ka ngurangan di napsu. Dina dosis supratherapeutic, lorcaserin ogé tindakan on 5-HT 2B jeung reséptor 5A 2-HT.

Kumaha carana make bubuk Lorcaserin HCl (CAS 1431697-94-7)

bubuk Lorcaserin HCl nyaéta bodas mun kaluar-bodas bubuk jeung leyur dina cai gede ti 400 mg / ml. Unggal tablet BELVIQ XR ngandung 20.8 mg kristalin lorcaserin hydrochloride hemihydrate, sarua jeung 20.0 mg bubuk lorcaserin hydrochloride, sarta bahan aktif di handap: microcrystalline selulosa NF; mannitol USP; hypromellose 2208 USP; dispersi ethylcellulose Tipe B NF; hypromellose 2910 USP; koloid silikon dioksida NF; USP alkohol polyvinyl; poliétilén glikol NF; titanium dioksida USP; talc USP; FD & C konéng # 6 / Panonpoé Tilelep konéng FCF; aluminium situ; beusi oksida konéng NF; beusi oksida beureum NF; jeung magnesium stearate NF.

Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8 asalna di formulir tablet sarta dicokot ilaharna 1-2 kali sapoé, kalayan atawa tanpa dahareun. Lorcaserin kudu dipake sapanjang ku diet kalori ngurangan tur hiji rencana latihan.

Lorcaserin interaksi

-monoamine oxidase sambetan kayaning isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), tranylcypromine (Parnate), selegiline (Emsam, Eldepryl, Zelapar), rasagiline (Azilect)

-selective sambetan serotonin reuptake (SSRIs) kayaning escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), citalopram (Celexa), paroxetine (Paxil), fluoxetine (Prozac, Sarafem), sarta fluvoxamine (Luvox)

antidepressants -tricyclic kayaning trimipramine (Surmontil), amitriptyline (Elavil), nortriptyline (Pamelor, Aventyl), protriptyline (Vivactil), sarta clomipramine (Anafranil)


Kumaha mésér Lorcaserin HCl bubuk (CAS 1431697-94-7) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

KoA 1431697-94-7 Lorcaserin HCl bubuk AASraw

HNMR

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4) hplc≥98% | suppliers AASraw

resep

Rujukan & citations produk

20 hal pangpentingna Anjeun peryogi kauninga ngeunaan bubuk Lorcaserin HCl