AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Medroxyprogesterone asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 71-58-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk asétat Medroxyprogesterone (71-58-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Medroxyprogesterone asétat mangrupakeun progestin (wangun progesteron), hiji hormon bikang nu mantuan ngatur ovulation (sékrési hiji endog tina hiji ovarium) jeung perioda menstruasi. Medroxyprogesterone ieu dipaké pikeun ngubaran kaayaan sapertos perioda menstruasi bolos atawa teratur, atawa perdarahan uterus abnormal.

Panjelasan Produk

Medroxyprogesterone asétat bubuk video


bubuk Medroxyprogesterone asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Medroxyprogesterone asétat
CAS: 71-58-9
Formula molekular: C24H34O4
Beurat molekul: 386.52
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Medroxyprogesterone siklus asétat bubuk

ngaran

Brand umum (S): Provera
Ngaran generik (S): Medroxyprogesterone

Medroxyprogesterone asétat bubuk Dianggo

Dina awéwé, pamakéan paling umum tina MPA nyaéta salaku kontraséptif depot-nyuntik di awéwé premenopausal sarta ogé salaku komponén progestin terapi hormon menopausal di awéwé postmenopausal dina kombinasi kalayan hiji éstrogén pikeun nyegah hyperplasia endometrial na cancer.It mangrupa kontraséptif pisan éféktif lamun dipake ku dosis rélatif pikeun nyegah ovulation. MPA ogé dipaké salaku perlakuan pikeun endometriosis, dysmenorrhea, sarta amenorrhea.Along kalawan progestins sejen, MPA dikembangkeun pikeun ngidinan hormon bisa dicokot oral, sakumaha progesteron (hormon nu dijieun ku awak manusa) teu bisa dicokot oral méméh prosés micronization dikembangkeun.

Nyuntik MPA ngurangan drive kelamin dina lalaki sarta geus dipaké salaku wangun castration kimiawi ngadalikeun pantes atawa teu dihoyongkeun kabiasaan seksual di maranéhanana kalayan paraphilias atanapi hypersexuality, kaasup dina kelamin disabit offenders.MPA ogé geus dipaké pikeun ngubaran hyperplasia prostatik benign, salaku palliative napsu stimulan pikeun penderita kanker, sarta dina dosis tinggi (800 mg per poé) pikeun ngubaran kangker hormon-gumantung tina utamina payudara, tapi ogé types.MPA séjén ogé geus prescribed dina terapi hormon feminizing pikeun awéwé transgender alatan na progestogenic na épék antigonadotropic.

Padahal teu dipaké salaku perlakuan pikeun epilepsy, MPA geus kapanggih pikeun ngurangan frékuénsi seizures jeung teu berinteraksi sareng pangobatan anti epileptic. MPA teu ngaganggu clotting getih sarta mucunghul pikeun ngaronjatkeun parameter getih pikeun awéwé jeung anémia sél arit. Nya kitu, MPA teu kaciri mangaruhan métabolisme ati, sarta bisa ngaronjatkeun Sirosis tract primér sarta hépatitis aktif kronis. Awéwé nyokot MPA bisa ngalaman lila spotting sanggeus dimimitian nginum obat tapi teu biasana serius cukup mun merlukeun campur médis. Kalawan ngagunakeun amenorrhea panjang bisa lumangsung sakumaha can kareseban teratur anu mangrupakeun sumber utama dissatisfaction, sanajan duanana bisa ngahasilkeun kamajuan jeung kakurangan beusi sarta résiko panyakit radang pelvic sarta mindeng teu hasil dina discontinuing nginum obat teh.

What is the dosage bubuk Medroxyprogesterone asétat

MPA nyaéta sadia nyalira dina bentuk 2.5, 5, sarta 10 mg tablet lisan, salaku 150 mg / ml (1 ml) atanapi 400 mg / ml (2.5 ml) gantung cai pikeun suntik intramuscular, sarta salaku 104 mg (0.65 ml 160 mg / ml) gantung cai pikeun injection.It subcutaneous ogé geus dilaporkeun bisa dipasarkan dina bentuk 100, 200, 250, sarta 500 mg tablet lisan jeung salaku 50 mg / ml gantung cai pikeun suntik intramuscular. A 100 mg / ml gantung cai pikeun suntik intramuscular éta saméméhna available.In Salian formulasi-ubar tunggal, MPA disadiakeun dina bentuk papan lisan dina kombinasi kalayan estrogens conjugated atanapi estradiol keur dipake dina terapi hormon menopausal, sarta geus sadia di kombinasi jeung estradiol cypionate salaku kontraséptif injectable dikombinasikeun.

Kumaha Medroxyprogesterone asétat bubuk karya

Medroxyprogesterone mangrupakeun jenis hormon bikangna (progestin). nginum obat ieu sarupa jeung nu progesteron anu awak anjeun alami ngajadikeun sarta dibikeun ka ngaganti hormon lamun awak anjeun henteu nyieun cukup ngeunaan eta. nginum obat ieu sababaraha kagunaan. Dina awéwé anu teu reuneuh teu bade liwat ménopause, nginum obat ieu dipaké pikeun ngubaran perdarahan abnormal tina rahim jeung mulangkeun perioda menstruasi normal di awéwé anu geus dieureunkeun ngabogaan aranjeunna keur sababaraha bulan (amenorrhea).

Medroxyprogesterone ogé dipaké salaku bagian tina terapi gaganti hormon kombinasi jeung estrogens pikeun ngurangan gejala ménopause (misalna panas flashes). Medroxyprogesterone ieu ditambahkeun kana terapi gaganti éstrogén pikeun ngurangan résiko kangker rahim.

Kauntungan bubuk Medroxyprogesterone asétat

Medroxyprogesterone asétat bubuk ku suntikan boga sababaraha kaunggulan:

Kacida mujarab di ngahulag kakandungan.
Nyuntik unggal 12 minggu. Peta ukur nuluykeun nyaeta buku saterusna nurutan-up injections unggal belas minggu, sarta ngawas efek samping pikeun mastikeun yén maranéhna teu merlukeun perhatian médis.
Taya éstrogén. Taya ngaronjat résiko tina véna thrombosis jero (DVT), embolism pulmonal (pe), stroke, atawa infarction myocardial.
interaksi ubar minimal (dibandingkeun contraceptives hormonal lianna).
résiko turun kanker endometrial. Depo-Provera ngurangan résiko kangker endometrial ku 80% .The ngurangan résiko kangker endometrial di pamaké Depo-Provera diduga janten alatan duanana efek anti proliferative langsung tina progestogen on éndométrium jeung réduksi langsung tina tingkat éstrogén ku suprési ngembangkeun follicular indung.
résiko turun anemia kakurangan beusi, pelvic kasakit radang (PID), kakandungan ectopic, sarta fibroids uterus.
gejala turun tina endometriosis.
incidence turun tina dysmenorrhea primér, nyeri ovulation, sarta cysts indung hanca.
Turunna incidence of seizures di awéwé kalayan epilepsy. Sajaba ti, kawas paling contraceptives hormonal sejen, efektivitas kontraséptif Depo-Provera urang henteu kapangaruhan ku obat antiepileptic énzim-inducing.
incidence turun na severity of crises sél arit dina awéwé kalayan kasakit-sél arit.
The Britania Ageung Departemen Kaséhatan geus aktip diwanohkeun Long akting malik kontraséptif nganggo saprak 2008, utamana pikeun jalma ngora; handap on ti Oktober 2005 National Institute pikeun Kaséhatan na klinis nasihat kaunggulan guidelines.Giving on padika ieu di kontrasépsi geus kaasup dina 2009 kualitas sarta hasil kerangka "alus prakték" kanggo perawatan primér.

bubuk Medroxyprogesterone asétat

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Medroxyprogesterone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Medroxyprogesterone asétat bubuk ngagaduhan efek samping

Meunang pitulung médis darurat lamun anjeun ngagaduhan tanda hiji réaksi alérgi kana medroxyprogesterone: hives; kasusah engapan; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro.

Nelepon dokter Anjeun sakaligus lamun kudu:

heunceut ngaluarkeun getih upami anjeun geus Isro ngaliwatan ménopause;

rarasaan lampu-dipingpin, kawas nu bisa lolos kaluar;

a lump payudara;

gejala depresi (masalah sare, pusing, parobahan mood, lieur);

muriang;

jaundice (yellowing tina kulit atawa panon);

bareuh dina leungeun anjeun, ankles, atawa suku;

gejala-dada serangan jantung nyeri atanapi tekanan, nyeri nyebarkeun ka rahang Anjeun atawa taktak, seueul, sweating;

tanda a numbness stroke-dadakan atawa kalemahan (utamana dina hiji sisi awak), ngadadak lieur parna, ucapan slurred, masalah sareng visi atawa kasaimbangan;

tanda a clot getih dina nyeri paru-dada, batuk dadakan, wheezing, engapan gancang, batuk nepi getih; atawa

tanda a clot getih di leg-nyeri anjeun, bareuh, kahaneutan, atawa redness dina hiji atawa duanana suku.


Kumaha mésér Medroxyprogesterone asétat bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep bubuk Medroxyprogesterone asétat

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Medroxyprogesterone asétat

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Medroxyprogesterone asétat bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *