AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Megestrol asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 595-33-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk asétat Megestrol (595-33-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Megestrol asétat bubuk video


bubuk Megestrol asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Megestrol asétat
CAS: 595-33-5
Formula molekular: C19H26O3
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 244-246 ° C
Temp neundeun: STP
warna: bubuk bodas


siklus Megestrol asétat

ngaran

Ngaran brand: Megace, Megace ES
Ngaran umum: megestrol (ngucapkeun: Meh Jess trol)

Megestrol asétat Dianggo

MGA dipaké utamana minangka stimulan napsu pikeun ngamajukeun gain beurat dina rupa situations.When dibikeun di dosages kacida luhurna, éta substansi bisa ningkatkeun napsu dina paling individu, malah jelema kalayan kanker canggih, tur mindeng dipaké pikeun naekeun napsu jeung dipicuna beurat gain di penderita kanker atawa tambahan cachexia.In HIV / AIDS-pakait jeung épék na on napsu, MGA nembongan gaduh antiemetic effects.MGA ogé dipaké salaku agén antineoplastic dina pengobatan kanker payudara sarta cancer.It endometrial nyaeta nyata inferior mun sambetan aromatase dina duanana efektivitas klinis na tolerability salaku terapi kadua garis pikeun kanker payudara sanggeus tamoxifen failure.MGA ieu baheulana dipaké dina contraceptives lisan dikombinasikeun dina kombinasi kalayan ethinylestradiol atanapi mestranol, sarta geus dipaké dina kontraséptif injectable dikombinasikeun dina kombinasi kalayan estradiol ogé.

Sanajan eta teu acan disatujuan pikeun kagunaan ieu, MGA geus diajarkeun jeung / atawa dipaké kaluar-labél pikeun rupa-rupa indikasi kaasup terapi menopausal hormon jeung perlakuan flashes panas, gangguan gynecological / haid, endometriosis, hyperplasia endometrial, kanker indung, kanker prostat, hyperplasia prostatik benign, kanker payudara jalu, jeung pubertas precocious.

stimulasi napsu kahontal kalawan MGA kalawan dosages lisan tina 400 mun 800 mg / day.The dosage optimal kalayan pangaruh maksimum pikeun stimulasi napsu geus ditangtukeun janten 800 mg / day.The dianjurkeun dosage lisan tina MGA pikeun kanker payudara nyaeta 40 mg opat kali per poé (160 mg / dinten total), bari nginum obat dipaké di hiji dosage lisan tina 40 mun 320 mg / dinten di dosis dibagi pikeun cancer.It endometrial geus dipaké dina dosages tebih handap (misalna 1-5 mg / dinten lisan, 25 mg / bulan im) dina kombinasi kalayan hiji éstrogén pikeun tujuan kontraséptif.

What is the dosage of Megestrol asétat (CAS 595-33-5)

MGA nyaéta sadia sakumaha 5 mg, 20 mg, sarta 40 mg tablet lisan jeung di suspensions lisan tina 40 mg / ml, 125 mg / ml, 625 mg / 5 ml, sarta 820 mg / 20 mL.It ieu dipaké dina dosis of 1 mg, 2 mg, 4 mg, sarta 5 mg di contraceptives.MGA lisan dikombinasikeun geus dipaké dina dosis 25 mg dina kombinasi kalayan hiji éstrogén di contraceptives injectable dikombinasikeun.

Kumaha Megestrol asétat karya

MEGACE (megestrol asétat, USP) gantung Lisan ngandung megestrol asétat, turunan sintétik tina hormon stéroid kajadian sacara alami, progesteron. Megestrol asétat téh bodas, kristalin solid kimia ditunjuk minangka 17α- (acetyloxy) -6-methylpregna-4,6-diene-3,20-dione. Kaleyuran dina 37 ° C di cai téh 2 μg per ml, leyur dina plasma téh 24 μg per ml. beurat molekul nyaeta 384.51. Rumus empiris nyaeta C24H32O4.

pangeling-eling

Megestrol bisa ngarugikeun hiji orok unborn atanapi ngakibatkeun defects kalahiran. Ulah make megestrol lamun keur reuneuh.

Sateuacan Anjeun nyandak megestrol, ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh diabetes atawa sajarah stroke atawa clot getih.

pangabutuh dosage Anjeun bisa ngarobah lamun kudu dioperasi, keur gering, nu di handapeun stress, atawa boga hiji inféksi. Ulah ngarobah dosis nginum obat Anjeun atawa jadwal tanpa nasehat dokter anjeun.

Megace ES ngandung konsentrasi luhur megestrol ti Megace. Tanya tukang ubar Anjeun upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan ubar nu katampa dina apoték nu.

Megestrol asétat Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Megestrol asétat Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Megestrol asétat Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Megestrol asétat ngagaduhan efek samping

Efek samping paling umum tina MGA nyaeta gain beurat, kalawan hiji incidence of 15 mun 70% di dosages tinggi dipaké pikeun ngubaran efek samping cancer.Other payudara kaasup perdarahan heunceut (7-8%), seueul (7%), sarta busung lapar (5%), kitu ogé batur kayaning pusing jeung shortness of breath.MGA bisa ngabalukarkeun hypogonadism jeung gejala dimaksudkeun kawas ciri sabagean gede sekundér seksual, disfungsi seksual, osteoporosis, sarta infertility malik dina lalaki sarta premenopausal women.Combining MGA kalawan androgén / stéroid anabolik kawas oxandrolone, nandrolone decanoate, atawa téstostéron dina lalaki bisa alleviate gejala MGA-pakait tina hypoandrogenism ogé salajengna nambahan napsu jeung beurat gain.Less umum tapi beuki serius efek samping tina MGA kaasup komplikasi thromboembolic / cardiovascular kayaning thrombophlebitis. Ogé bisa ngakibatkeun épék glucocorticoid samping kayaning sindrom-kawas Cushing gejala, stéroid diabetes, sarta insufficiency adrénal dina laporan dosages.Case luhur thrombosis jero véna, embolism pulmonal, jaundice, cholestasis intrahepatic, sarta meningiomas dina pergaulan jeung tinggi dosage-MGA geus geus diterbitkeun.


Kumaha mésér Megestrol asétat bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

resep

Megestrol asétat Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Bubuka panghadena for bubuk Megestrol asétat