AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Methylprednisolone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 83-43-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Methylprednisolone (83-43-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Methylprednisolone bubuk video


bubuk Methylprednisolone Karakter dasar

ngaran: bubuk Methylprednisolone
CAS: 83-43-2
Formula molekular: C22H30O5
Beurat molekul: 374.47
Ngalembereh Point: 244-246 ° C
Temp neundeun: STP
warna: bubuk bodas


bubuk Methylprednisolone dina siklus bodybuilding

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Methylprednisolone, Medrol, Medrol Dosepak, Methylpred-DP
Ngaran brand: Methylprednisolone bubuk, bubuk Solu-Medrol, bubuk Depo-Medrol, 83-43-2

Methylprednisolone bubuk Dianggo

MEDROL tablet ngandung bubuk Methylprednisolone nu glucocorticoid a. Glucocorticoids anu stéroid adrenocortical, duanana alami kajadian sarta sintétik, nu gampang diserep tina saluran cerna. bubuk atah Methylprednisolone lumangsung salaku bodas mun praktis bodas, euweuh bauan, bubuk kristainna tangtu. Éta sparingly leyur dina alkohol, di dioxane, sarta di métanol, rada leyur dina acetone, sarta di chloroform, sarta pisan rada telat dina éter. Éta praktis leyur na water.Each MEDROL (Methylprednisolone bubuk) Tablet keur administrasi oral ngandung 2 mg, 4 mg, 8 mg, 16 mg atanapi 32 mg bubuk Methylprednisolone.

Candak bubuk atah Methylprednisolone ku sungut sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun, biasana ku dahareun atawa susu. Tuturkeun parentah dosing Anjeun taliti. The dosage sarta panjangna perlakuan anu dumasar kana kaayaan médis anjeun sarta respons ka perlakuan. jadwal dosing béda aya pikeun nginum obat ieu. Lamun teu nyokot dosis sarua unggal dinten atanapi lamun butuh nginum obat ieu unggal dinten sejen, eta bisa ngabantu pikeun nandaan kalender anjeun kalawan panginget a. Taroskeun dokter Anjeun atawa tukang ubar mun anjeun mibanda patalékan.

Ulah nambahan bubuk dosis Methylprednisolone Anjeun atawa pake ubar ieu leuwih mindeng atawa pikeun leuwih panjang batan prescribed. kaayaan anjeun moal ningkatkeun sagala gancang, sarta résiko anjeun tina efek samping bakal nambahan.

The dosage Medrol awal (Methylprednisolone bubuk atah dosage) bisa rupa-rupa ti 4 mg mun 48 mg bubuk Methylprednisolone per poé gumantung kana lembaga kasakit husus keur dirawat. Dina kaayaan kurang severity dosis handap umumna bakal suffice bari di penderita dipilih dosis awal luhur bisa jadi diperlukeun. The dosage awal kudu dijaga atawa disaluyukeun dugi respon nyugemakeun anu nyatet. Lamun sanggeus periode lumrah waktu aya kurangna respon klinis nyugemakeun, MEDROL (Methylprednisolone bubuk) kudu dilanjutkeun jeung sabar dibikeun ka terapi lianna luyu.

Mun kudu emphasized yen syarat dosage anu variabale sarta kudu individualized dina dasar panyakit dina pengobatan sarta respon ti sabar. Saatos respon nguntungkeun keur nyatet, anu dosage pangropéa ditangtoskeun kudu ditangtukeun ku turunna dosage ubar mimiti di decrements leutik dina interval waktu luyu dugi ka dosage panghandapna nu baris mulasara hiji respon klinis nyukupan keur ngahontal. Eta kudu dijaga dina pikiran nu ngawaskeun konstan anu diperlukeun dina hal ka dosage narkoba. Kaasup dina kaayaan anu bisa nyieun pangaluyuan dosage perlu aya parobahan status klinis sekundér pikeun remissions atanapi exacerbations dina prosés panyakit, responsiveness ubar individu sabar urang, sarta pangaruh paparan sabar kana kaayaan stres teu patali langsung jeung éntitas kasakit handapeun perlakuan; dina situasi dimungkinkeun kieu meureun nya perlu ngaronjatkeun dosage of MEDROL (Methylprednisolone bubuk atah) pikeun periode waktu konsisten kalawan kaayaan sabar urang. Lamun sanggeus terapi jangka panjang tamba bisa dieureunkeun, eta Dianjurkeun yén éta jadi ditarik laun tinimbang abruptly.

Dinyana kana bubuk Methylprednisolone

Samemeh ngalakonan bubuk Methylprednisolone,
1) ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun anjeun alérgi ka bubuk Methylprednisolone, aspirin, tartrazine (a ngalelep konéng sababaraha pangan olahan jeung ubar), atawa ubar lianna.
2) ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar naon resép na pangobatan nonprescription anjeun nyokot, utamana anticoagulants ( 'thinners getih') kayaning warfarin (Coumadin), pangobatan rematik, aspirin, azithromycin (Zithromax), clarithromycin (Biaxin), cyclosporine (Neoral, Sandimmune), digoxin (Lanoxin), diuretics ( 'Pél cai'), erythromycin, éstrogén (Premarin), ketoconazole (Nizoral), contraceptives lisan, phenobarbital, phenytoin (Dilantin), rifampin (Rifadin), theophylline (Theo-Dur), jeung vitamin.
3) lamun boga inféksi jamur (lian ti dina kulit Anjeun), ulah nyandak bubuk atah Methylprednisolone tanpa ngawangkong ka dokter anjeun.
4) ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos kagungan ati, ginjal, peujit, atanapi panyakit jantung; diabetes; hiji kelenjar tiroid underactive; darah tinggi; gering méntal; myasthenia gravis; osteoporosis; inféksi panon herpes; seizures; TBC (TB); atawa borok.
5) ngabejaan dokter Anjeun lamun keur reuneuh, rencanana pikeun jadi hamil, atanapi aya payudara-dahar. Lamun jadi hamil bari nyandak bubuk Methylprednisolone, nelepon dokter anjeun.
6) lamun anjeun ngabogaan bedah, kaasup bedah dental, ngabejaan dokter atanapi dokter gigi nu keur ngalakukeun bubuk atah Methylprednisolone.
7) lamun boga sajarah borok atanapi nyandak dosis badag tina aspirin atawa nginum obat rematik sejen, ngawatesan pamakéanana anjeun tina inuman alkohol bari nyandak ubar ieu. Methylprednisolone bubuk ngajadikeun burih anjeun jeung peujit langkung susceptible ka épék irritating alkohol, aspirin, sarta pangobatan rematik tangtu. Efek ieu bisa ningkatkeun resiko anjeun borok.

parentah salajengna

bubuk atah Methylprednisolone milik hiji kelas obat disebut glucocorticoids. Hiji kelas ubar nyaéta grup pangobatan nu dianggo dina cara nu sarupa. obat ieu téh mindeng dipaké pikeun ngubaran kaayaan sarupa.

Methylprednisolone bubuk jalan ku nurunna peradangan sarta ngarobah réspon imun awak anjeun. Ieu ngurangan peradangan disababkeun ku kaayaan anjeun.

bubuk atah Methylprednisolone ieu dipaké pikeun ngahontal suprési ajakan tina inflammation. Conto kaayaan radang nu Methylprednisolone bubuk anu dipaké diantarana:

rematik -rheumatoid,
-systemic lupus erythematosus,
-acute rematik gouty,
rematik -psoriatic,
-ulcerative colitis, sarta
Kasakit -Crohn urang.

kaayaan alérgi parna anu gagal perlakuan konvensional oge bisa ngabales bubuk atah Methylprednisolone. Contona, di antarana:

asma -bronchial,
rhinitis -allergic,
dermatitis -drug-ngainduksi, sarta
-contact na atopic dermatitis.

kaayaan kulitna kronis diperlakukeun kalayan bubuk Methylprednisolone ngawengku:

-dermatitis herpetiformis,
-pemphigus,
-severe psoriasis na
-severe dermatitis seborrheic.

kaayaan alérgi jeung radang kronis ti Uvea, iris, conjunctiva sarta saraf optik tina panon ogé anu dirawat kalayan bubuk atah Methylprednisolone.

Methylprednisolone bubuk dipaké pikeun nyampurkeun shock sarta sababaraha sclerosis najan pamakéan maranéhanana dina kondisi ieu mangrupa kontroversi.

bubuk Methylprednisolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. Methylprednisolone bubuk atah Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Methylprednisolone bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Methylprednisolone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Methylprednisolone bubuk atah Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Methylprednisolone bubuk: Mangpaat, dosage, épék Sisi, Ihtisar & langkung

1 review pikeun bubuk Methylprednisolone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Methylprednisolone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *